Battalgazi'de kar nöbeti

GÜNDEM 20.02.2025 11:49:31 0
Battalgazi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Battalgazi Belediyesi, yoğun kar yağışının ilçede hayatı olumsuz etkilememesi için sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Belediye Başkanı Bayram Taşkın da gece boyunca sahadaki ekipleri ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dün gece etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Battalgazi Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kriz Masası'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kriz merkezine gelerek ekiplerin sahadaki faaliyetlerini anlık olarak takip etti. Ekiplerden gelen güncel bilgileri değerlendiren Taşkın, çalışma planlarının hızla koordine edilmesini sağladı. Vatandaşlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için çağrı merkezini de ziyaret eden Taşkın, gelen ihbarların sahadaki ekiplerle eş zamanlı paylaşıldığını belirtti.

Yoğun kar yağışına karşı ilçede görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden yolların açık tutulması için çalışıyor. Özellikle ana arterler, hastane yolları, kamu kurumları ve okul bölgeleri başta olmak üzere birçok noktada tuzlama ve küreme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, mahalle aralarındaki yolları da ulaşıma açık tutmak için çaba sarf ederken, yaya yolları ve kaldırımlarda da kar temizliği yapılıyor.

"Bereket yağıyor, biz yolları açıyoruz"

Özverili bir şekilde çalışan belediye ekiplerine teşekkür eden Taşkın, "Bereket yağıyor, biz yolları açmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz 7/24 sahada görev yapıyor. Ana arterlerin açık tutulması kadar, vatandaşlarımızın günlük yaşamının aksamaması da bizim için önemli. Tüm ekip arkadaşlarıma gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum." dedi.

Battalgazi Belediyesi, kış şartlarının etkisini artırdığı bu günlerde sürücüleri tedbirli olmaya çağırdı. Araçlarda kış lastiği ve zincir bulundurmanın önemine dikkat çekilirken, buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Başkan Taşkın da sürücülere seslenerek, "Ekiplerimiz sahada ancak vatandaşlarımızın da dikkatli olması gerekiyor. Güvenli ulaşım için kış lastiği kullanılması ve trafik kurallarına uyulması önemli. Biz yolları açık tutmak için çalışıyoruz, ancak kazaların önlenmesi için herkesin tedbirli davranması gerekiyor" ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Anahtar Kelimeler: battalgazi'de kar nöbeti

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Kazakistan ile Çin arasında 24 anlaşma imzalandı

ANFİDAP: Mutlak kötülük israile karşı insanlık yekvücut olmalı

ABD'nin USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Hatay’da orman yangını

İran en büyük ve en yoğun füze saldırısına hazırlanıyor: Tel Aviv'i boşaltın!

Vali Yavuz: Gazze'de çocuklar dünyanın gözü önünde katledilmektedir

MASKİ'ye personel alımı kura çekimi ile yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabadayılık taslayan israil kendi varlığını ve geleceğini riske atıyor

HÜDA PAR'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik ziyareti

Siyonist işgalciler İran devlet televizyonunu vurdu

Pezeşkiyan: ABD, siyonist rejimi dizginlemezse daha acı karşılık vereceğiz

Bingöl’de orman yangını

Örtü yangınında 2 ev küle döndü

Bingöl’de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Adana’da trafik denetimlerinde 10 bin 789 sürücüye ceza kesildi

İran: Bu gece israil'i daha sert vuracağız

Gazze'deki direniş, işgal kuvvetlerini etkisiz hale getirdi

Bolu'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Yükleniyor