• BIST 100

    11060,39%0,81
  • DOLAR

    42,04% -0,04
  • EURO

    48,44% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5421,66% 0,18
  • Ç. ALTIN

    8921,73% -0,71

Baydilli, Vali Ayhan’a Karaköprü’yü gezdirdi

12 Ekim 2022, Çarşamba 17:55
12 Ekim 2022, Çarşamba 17:55
Baydilli, Vali Ayhan’a Karaköprü’yü gezdirdi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Baydilli, Vali Ayhan’a Karaköprü’yü gezdirdi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan günlük mesaisini Karaköprü’ye ayırırken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Vali Ayhan’a ilçeyi gezdirerek gerçekleştirilen projeleri ve çalışmaları tanıttı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı ilçede ağırlayarak yapılan projeleri ve çalışmaları gezdirdi. Vali Ayhan ve Baydilli ilk olarak Karaköprü Belediyespor tesislerini ziyaret ederek yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelip sohbet etti. Ziyarette Vali Ayhan ve Baydilli’ye Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Daha sonra ilçedeki Yaşampark Spor Tesislerini ziyaret eden Vali Ayhan ve Baydilli tenis, futbol ve basketbol kurslarındaki öğrencilerle buluşup hem sohbet ettiler hem de oyun oynadılar. İlçeye kazandırılan Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi de ziyaret edilirken, buradaki dikiş-nakış ve halı dokuma kurslarında eğitim gören kadınlarla sohbet ettiler. Vali Ayhan ve Baydilli Seyrantepe Mahallesindeki 4. Murad Kültür Merkezini de incelerken, burada karşılaştıkları vatandaşlarla da bir süre sohbet edip talep ve önerilerini not aldı. Merkez ziyaretlerinin ardından kırsala da çıkarma yapılırken Maşuk Mahallesinde vatandaşlarla buluşup talep ve önerilerini dinlediler. Şahin Mahallesine kazandırılan çok amaçlı salonun açılışının ardından bölge muhtarları ile toplantı gerçekleştirilerek gezi programı tamamlandı. Baydilli, Vali Ayhan ile birlikte verimli bir gün geçirdiklerini ifade ederek, “Valimiz sağ olsunlar bugünü ilçemize ayırdı. İlçedeki projelerimizi ve çalışmalarımızı kendilerine tanıttık. Bunun yanında kırsaldaki vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla buluşup taleplerini aldık. İnşallah değerli Valimizin de katkılarıyla ilçemize daha güzel hizmetler sunarak ilçemizi en güzel yerlere getirmek için çalışacağız” dedi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karaköprü’nün gelişen güzel bir ilçe olduğunu ve yapılan çalışmalarla çok daha iyi yerlere geleceğini belirterek ilgilerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.
Karaköprü gezi programında Vali Ayhan ve Baydilli sık sık vatandaşlarla görüşüp taleplerini dinledi, not alıp gerekli çalışmaların başlatılması konusunda talimat verdi.
[gallery ids=',49404,49405,49406,49407']

Muğla’da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı

Hakim ve savcıların görevde yükselme kararları Resmi Gazete’de

Kastamonu’da 2 gündür kayıp olan imam otomobilinde ölü bulundu

İtalya, Rusya’nın Roma Büyükelçisi’ni Bakanlığa çağırdı

Küçük yaşta büyük örnek: Cami yapımı için kumbarasını bağışladı

OSB’lerde 13 ayda 5 bin 318 sanayici yatırım başvurusu yaptı

UCM'den Faşir'deki HDK saldırıları için savaş suçu uyarısı

“Aydınlık Şehir Gazze” konferansı Siirt’te yoğun katılımla gerçekleştirildi

Adana’da asayiş uygulaması: 443 kişi yakalandı

Mardin’de aralarında husumet bulunan iki aile barıştı

Balıkesir Sındırgı'da 4,3 büyüklüğünde deprem

Bolu'da şap karantinası

Gazze'de alıkonulan bazı Filistinli esirler serbest bırakıldı

Kamçatka Yarımadası'nda 6.4 büyüklüğünde deprem

Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan yemin ederek göreve başladı

Çekya'da üç parti koalisyon anlaşması imzaladı

Şanlıurfa’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü

Afganistan'da meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde can kaybı 20'ye yükseldi

Bakan Fidan: israil, ateşkesi düzenli olarak ihlal edip, insani yardımların ulaşmasına engel oluyor

Nepal'de dağcıların üzerine çığ düştü: 7 ölü

Belçika'da askeri hava üssünde 4 drone daha tespit edildi

Kocaeli’de 30 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Roma'daki tarihi kulede çökme: 4 yaralı

Çin uydusu "Yaogan-46" uzaya gönderildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye menziline varıldığında inşallah kazanan 86 milyonun her bir mensubu olacaktır

Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı kitapseverlerden yoğun ilgi görüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Her rezerv alanında bir taziye evi inşa ediliyor

Amazon, 38 milyar dolarlık anlaşmayla OpenAI'ya "bilgi işlem gücü" sağlayacak

ÖĞ-DER: Eğitimde batıcı bakıştan vazgeçilmeli, ahlaki değerler esas alınmalı

Bakan Tekin: 22 bin 487 öğrenci YLSY bursundan yararlandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Muğla’da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı

Hakim ve savcıların görevde yükselme kararları Resmi Gazete’de

Kastamonu’da 2 gündür kayıp olan imam otomobilinde ölü bulundu

İtalya, Rusya’nın Roma Büyükelçisi’ni Bakanlığa çağırdı

Küçük yaşta büyük örnek: Cami yapımı için kumbarasını bağışladı

OSB’lerde 13 ayda 5 bin 318 sanayici yatırım başvurusu yaptı

UCM'den Faşir'deki HDK saldırıları için savaş suçu uyarısı