• BIST 100

    16221,70%1,07
  • DOLAR

    44,35% 0,04
  • EURO

    51,55% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6508,72% 2,09
  • Ç. ALTIN

    10740,95% 0,00

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını sürdürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Balıkayağı Bulvarı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte Şanlıurfa’ya bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor. 18 ayda tamamlanması beklenilen köprülü kavşak için devreye giren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Köprülü Kavşak 5 ayda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Balıkayağı Bulvarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken Park ve Bahçeler Daire Başkanlığ ekipleri Beyazgül’ün talimatlarıyla bölgede kaldırımlarda ve refüjlerde bulunan ağaçları iş makineleri yardımıyla yerinden sökerek budama işlemini yaptıktan sonra Buluntu Hoca Bulvarında toprakla buluşturuyor. Beyazgül, Meclis Üyesi Faruk Bayuk ile birlikte Balıkayağı Köprülü Kavşak ile alternatif yol çalışmasını inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Beyazgül, ulaşımın yan yollardan sağlanacağını ifade etti.

“Her türlü önlem alındı’’
Şehir merkezinden Diyarbakır yoluna transit geçişin sağlanması için Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasının devam ettiğini anlatan Beyazgül, ‘’Balıkayağı Köprülü Kavşağı inşallah Karaköprü ilçesine girişi büyük bir oranda rahatlatacaktır. Karayolları tarafından yapılmakta olan Balıkayağı Köprülü Kavşağı çalışması için alternatif yollar belirledik ve bu yollarda asfaltlama çalışması yapıyoruz. Alternatif yollar için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Köprülü kavşak projesi için çok uzun süren görüşmelerde bulunduk. Balıkayağı Köprülü Kavşağın yapılmasıyla Karaköprü güzergahı daha seri olarak geçilecek. Bundan sonraki aşamada ise Fuar Kavşağı ile Azerbaycan ve Buluntu Hoca kavşağı olarak devam edecektir. Şanlıurfa merkezden çıkan araçlar hiçbir yere takılmadan yoluna devam edecek. Tüm ekiplerimiz burada görev yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz gece boyunca çalışmalarını sürdürecek. Halkımızın sıkıntı çekmemesi için ne gerekiyorsa yapacaklar. Yan yollarda çalışmalar devam ediyor. Ümidimiz bunun da kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunmaktır. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığımızla irtibat halindeyiz. Köprülü Kavşağın süresi 18 ay olarak ihale de belirlenmişti. Girişimlerimiz sonucu 5 aya düşürüldü. Şimdi 5 ayda bitirilmesi noktasında da ısrarlı ve kararlı duruşumuz olacaktır. Balıkayağı Köprülü Kavşak projesi memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.
Balıkayağı Bulvarında yapılacak olan kavşak tamamlandığında Abide Kavşağından yola çıkan bir araç sırasıyla Balıkayağı Körprülü kavşağı ve devamında yapılacak olan GAP Bulvarı Köprülü Kavşağını da geçerek Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş sağlanmış olacak. Karaköprü ilçesinde ikamet eden vatandaşlar Köprülü Kavşak ile birlikte ilçede ulaşımın daha da rahatlayacağını ifade ederek Beyazgül’e teşekkür ettiler.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Batman'da üretim ve istihdamı artıracak destek paketi

Yatırım dolandırıcılığı soruşturması: 65 gözaltı kararı

Yahudi çeteler Kalkilya'da Filistinlilere ait ziraî depoyu ateşe verdi

Meta çocuk istismarını gizlemekle suçlu bulundu

HAMAS: Siyonist rejimin esirlere idam yasası vahşi bir adım

e-Avukat uygulaması kullanıma sunuldu

Bingöl'de korunma altındaki çocuklar Siyer-i Nebi heyecanı yaşadı

6 Arap ülkesinde fırtına ve sel alarmı: Umman’da can kaybı 7’ye yükseldi

Enerji krizinde suçlu kim? ABD-İngiltere hattı eleştiri altında

Şanlıurfa’da planlı elektrik kesintisi: Çok sayıda mahalle etkilenecek

Midelerinde uyuşturucu taşıyan 3 şahıs tutuklandı

Bingöl Üniversitesi Rektörü Çelik'ten 'Milli Teknoloji Atölyesi’ne ziyaret

Bakan Bayraktar’dan doğal gaz ve elektrik zam açıklaması

Aşırı yağış sonrası çiftçilere hayati uyarılar

ALES başvuru süreci başladı

Siyonist rejim Gazze'de 3 Filistinliyi şehit etti

Yalova’da işçi servisi kaza yaptı: 1 ölü, 20 yaralı

Brent petrol 96,68 dolara geriledi

Bursa organ bağışında Türkiye birinciliğini sürdürüyor

3 ilde izinsiz sermaye piyasası faaliyetlerine operasyon: 5 gözaltı

İşsizlik oranı son 21 yılın en düşük seviyesine indi

ZMO'dan çiftçilere kritik uyarı: Yağış sevindirdi, hastalık riski kapıda

Bayram sonrası esnaf dertli: Satışlar beklentinin altında kaldı, girdi maliyetleri arttı

İşgalci ABD, Hark ve Hürmüz Boğazı kıyılarında stratejik kontrol peşinde

Kuyumcular: Altındaki düşüş alım fırsatı oluşturdu

“Huzur İstanbul” uygulamasında bin 65 gözaltı

Bursa’da ekmek fiyatlarına zam

FETÖ soruşturmasında 9 kişi hakkında gözaltı kararı

Moskova karşısında zorlanan Kiev, çözümü dış müdahalede arıyor

Lübnan'da siyonist rejime karşı caydırıcı güç: Hizbullah

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Batman'da üretim ve istihdamı artıracak destek paketi

Yatırım dolandırıcılığı soruşturması: 65 gözaltı kararı

Yahudi çeteler Kalkilya'da Filistinlilere ait ziraî depoyu ateşe verdi

Meta çocuk istismarını gizlemekle suçlu bulundu

HAMAS: Siyonist rejimin esirlere idam yasası vahşi bir adım

e-Avukat uygulaması kullanıma sunuldu

Bingöl'de korunma altındaki çocuklar Siyer-i Nebi heyecanı yaşadı