• BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,37% 0,08
  • EURO

    45,48% 0,10
  • GRAM ALTIN

    4305,94% 0,50
  • Ç. ALTIN

    6934,05% 0,00
Beyazgül, daire başkanları ve çalışanlarla toplantı düzenledi
GÜNDEM
Tarih: 19.11.2022 15:05
Güncelleme: 1.01.0001 00:00
Beyazgül, daire başkanları ve çalışanlarla toplantı düzenledi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Beyazgül, daire başkanları ve çalışanlarla toplantı düzenledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, belediye dair başkanları ve personelleri ile bir araya geldiği toplantıda, “Burada torpil yoktur. İşe gelmeyen işçinin gözünün yaşına bakmadan disipline sevki gerçekleştirilir. Çünkü işe gelmeden alacağı para helal değildir” dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, genel müdürler, daire başkanları, şube müdürleri ile yüzlerce belediye çalışanı katıldı. Beyazgül, Büyükşehir Belediyesinin güçlü ve başarılı büyük bir aile olduğunu ve bu büyük aile ile birlikte çalışmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Başarı hepimizin başarısıdır” şeklinde konuştu.
“İşe gelmeyen çalışanın gözünün yaşına bakmayız”
Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde kim çalışıyorsa, onun değeri bilinmektedir. Çalışmayan, işe gelmeyen biri varsa eğer, bu kişiler için de gerekenler mutlaka yapılmaktadır. Burada torpil yoktur. İşe gelmeyen işçinin gözünün yaşına bakmadan disipline sevki gerçekleştirilir. Çünkü işe gelmeden alacağı para helal değildir” şeklinde konuştu.
“Şoför alımları kura ile yapılıyor”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı BELSAN A.Ş. Genel Müdürlüğünde şehir içi toplu taşıma araçlarında şoför olarak çalıştırılmak üzere alınan işçilerle ilgili de konuşan Beyazgül, işe kura sonucu alınan bir işçiye söz vererek işe alım sürecini anlatmasını istedi.
“Kendi kuramızı kendimiz çektik”
Kameralar önünde tamamen açık bir şekilde kendi kuralarını kendilerinin çektiğini ifade eden işçi mülakatın ardından çeşitli aşamalardan geçtikten sonra kuraya katılmaya hak kazandığını kura çekimini kendi elleriyle yaptığını ve çıkan sonuçla şoför olarak işe başladığını ifade etti.
“İşçilerimiz emin olsunlar sözleşmede hakları ne ise alacaklar”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Beyazgül, çok yakın bir zamanda sözleşmenin yapılacağını belirterek, “Sözleşmemizde enflasyon maddesi yer alıyor. Çok yakın bir zamanda sözleşmemizi yaptığımız zaman enflasyon altına hiçbir şekilde düşülmeyecektir. İşçilerimizin hakları ne ise emin olsunlar hakları kendilerine verilmiş olacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bugün Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biriyse bu sizlerin sayesindedir” dedi.
“Belediyemiz Türkiye’nin en güçlü belediyesi olmuştur”
Yönetici kadrosu ve tüm çalışanlarıyla önemli işlere imza attıklarının altını çizen Beyazgül, “Göreve geldiğimiz günden beri neler yapmadık ki Kızılkoyun Bahçesi, Kale Arkası, Kızılay Bahçesi, Abide Kavşağı, Köy yolları, şehir içi asfalt yollar, kilitli parke çalışmaları, Açıksu Caddesi, ilçelerde kütüphaneler, mezbahalar, kadın destek merkezleri, gençlik merkezleri ve daha sayamayacağımız kadar işi başardık. Önce Allah’a daha sonra size güvendiğim için bu işlere girdim. Bütün bu çalışma ve gayretleriniz için, özveri ve fedakarlığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ortada bir başarı var bu başarı hepimizin başarısıdır” diye konuştu.
[gallery ids=',61206,61207']

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Kazakistan ile Çin arasında 24 anlaşma imzalandı

ANFİDAP: Mutlak kötülük israile karşı insanlık yekvücut olmalı

ABD'nin USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Hatay’da orman yangını

İran en büyük ve en yoğun füze saldırısına hazırlanıyor: Tel Aviv'i boşaltın!

Vali Yavuz: Gazze'de çocuklar dünyanın gözü önünde katledilmektedir

MASKİ'ye personel alımı kura çekimi ile yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabadayılık taslayan israil kendi varlığını ve geleceğini riske atıyor

HÜDA PAR'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik ziyareti

Siyonist işgalciler İran devlet televizyonunu vurdu

Pezeşkiyan: ABD, siyonist rejimi dizginlemezse daha acı karşılık vereceğiz

Bingöl’de orman yangını

Örtü yangınında 2 ev küle döndü

Bingöl’de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Adana’da trafik denetimlerinde 10 bin 789 sürücüye ceza kesildi

İran: Bu gece israil'i daha sert vuracağız

Gazze'deki direniş, işgal kuvvetlerini etkisiz hale getirdi

Bolu'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında