• BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,05% 0,00
  • EURO

    48,51% -0,02
  • GRAM ALTIN

    5417,14% 0,10
  • Ç. ALTIN

    8987,69% 0,00

Beyazgül, Şanlıurfa Aşevi Derneği’ni ziyaret etti

27 Mart 2023, Pazartesi 14:20
27 Mart 2023, Pazartesi 14:20
Beyazgül, Şanlıurfa Aşevi Derneği’ni ziyaret etti
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Beyazgül, Şanlıurfa Aşevi Derneği’ni ziyaret etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çeyrek asırdır hayırseverlerin destekleriyle Şanlıurfa’da dar gelirli ailelere yönelik yardımlarda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti. Beyazgül her şartta vatandaşın yüzündeki tebessüm, dilindeki dua olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Aşevinde sürdürülen çalışmalar hakkında Aşevi yetkilisi Ali Topal’dan bilgi alan Beyazgül, yardım almaya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan-ı şeriflerini tebrik etti. Aşevine iftariyeliklerini almaya gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Beyazgül’e vatandaşlar da desteklerinden ve ev ziyaretleri yaparak vatandaşların her zaman yanında oldukları için teşekkür etti. Beyazgül, aşevinden sıcak yemek almaya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşların sefer taslarını sıcak yemekle doldurdu. Vatandaşların ekmek ihtiyaçları da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasından karşılandı.

Şanlıurfa Aşevinin yardım ve desteklerle kentin önemli bir yardım merkezi olduğuna dikkati çeken Beyazgül, “Şanlıurfa Aşevi halkımızdan dezavantajlı durumda olanların ihtiyacı, afet günlerinin ihtiyacı ve kriz günlerinin ihtiyacıdır. Şanlıurfa Aşevinin olması kentimiz için bir kazançtır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz aşevimize destek veriyor. Bundan sonra da vermeye devam edecektir. Ben inanıyorum ki bu da bize bereket olarak dönüyor. Bizden sonra birçok Şanlıurfalı hayırsever buraya yardımlar gönderiyor. Burası bu şekilde uzun yıllardır ayakta kalıyor. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Şimdi Ramazandayız bu ayda daha fazla yardımlaşmamız gerekiyor. Daha fazla hayır yapmamız gerekiyor. Maneviyatının bol olduğu şu günlerde yapılan yardımların sevabı da oldukça fazladır. Çok şükür ki Ramazan’a kavuştuk. Çünkü bu ayda çok bereket vardır. Çok hayır vardır. Allah Kadir Gecesi ve sonrasında ise Ramazan Bayramı’na bizleri ulaştırsın inşallah bu güzel günlerde dua ederek ülkemizin daha güzel günlere ulaşmasını sağlayalım hep birlikte birçok krizi dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlikle aştık. Allah’ın izniyle daha güzel günler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

Bursa bölgesi, organ bağışında Türkiye birincisi oldu

Şanlıurfa’da iyilik buluşması: Kermesin geliri Gazze’ye ve yoksullara

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Şanlıurfa’da düzenlenen narkotik operasyonunda 7 kilo skunk ele geçirildi

Sulanabilir arazi 7,3 milyon hektara ulaşması hedefleniyor

Siber suç operasyonu: 539 şüpheli yakalandı

İtalyan'da çığ felaketi: 5 ölü

Ekim ayı enflasyon verileri bugün açıklanacak

Türkiye, Gazze Zirvesi'ne İstanbul'da ev sahipliği yapacak

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sis ve yağış uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yoğun gündemle toplanacak

İzmir’de kestane hasadı: 240 ton ürün elde edildi

Hatay'da trafik kazası: 6 yaralı

Ukrayna'ya Patriot' hava savunma sistemleri konuşlandırıldı

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 47 tutuklama

Afganistan'da 6.4 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler ateşkes anlaşmasını ihlal ediyor: Gazze'de 20 günde 194 ihlal

İstanbul’da bodrum katında çıkan yangında 4 kişi mahsur kaldı

Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

HAMAS anlaşmaya bağlı kalarak 3 siyonist esirin cesedini daha Kızılhaç'a teslim etti

Muğla’da trafik kazası: 2 yaralı

OPEC+ ülkelerinden petrol üretimini artırma kararı

Dünya liderleri COP30 için Brezilya'da bir araya geliyor

Senegal'de Rift Vadisi Ateşi salgınında ölü sayısı artıyor

Edirne'de zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gazze konulu toplantı yarın İstanbul'da düzenlenecek

Burdur-Tefenni-Çavdır yolu hizmete açıldı

Yunanistan’da silahlı saldırı: 2 ölü, 4 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bursa bölgesi, organ bağışında Türkiye birincisi oldu

Şanlıurfa’da iyilik buluşması: Kermesin geliri Gazze’ye ve yoksullara

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Şanlıurfa’da düzenlenen narkotik operasyonunda 7 kilo skunk ele geçirildi

Sulanabilir arazi 7,3 milyon hektara ulaşması hedefleniyor