Beyazgül’den kültür ve kongre merkezi sözü

Tarih: 28.02.2024 11:10 Güncelleme: 28.02.2024 11:10
Beyazgül’den kültür ve kongre merkezi sözü
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Beyazgül’den kültür ve kongre merkezi sözü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kütüphaneler ve ŞANMEK’te KPSS’ye hazırlanan öğrencilerle buluştu. Beyazgül, Şanlıurfa’ya Kültür ve Kongre merkezi yapacaklarının müjdesini verdi.
Beyazgül, KPSS sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı buluşmada Beyazgül, eğitime yönelik yapılan çalışmaları anlattı. Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Kütüphaneler ve Şanlıurfa Mesleki Sanat ve Eğitim Merkezinde KPSS’ye hazırlanan öğrencilerin buluştuğu programda Beyazgül, kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini ve eğitim alanındaki çalışmalara her zaman destek verdiklerini anlatan Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde oluşturulan kütüphanelerde öğrencilerimize ders çalışma imkanı sunuyoruz. Çok ince kitaplarda çok fazla değer var. Kütüphanelerdeki sınıfları ziyaret ettiğimde herkesin ders çalışmaya motive olduğunu gördüm. Öğrencilerimizin gelecekle ilgili muhakkak çok güzel hayalleri vardır. O güzelliklerin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Yeni dönemde Şanlıurfa’ya bir kongre merkezi açacağız. Sınıf ve tiyatrolarında yer alacağı kongre merkezini oluşturuyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin Şehir tiyatrosu var ve bu tiyatro ekibini izlemenizi tavsiye ediyorum” dedi.
Beyazgül, öğrencilerden gelen sorular üzerine Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı telefonla arayarak öğrenciler ile Canpolat’ı buluşturdu. Öğrencilerden gelen İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinin gece saat 22.00’a kadar açık kalmasını isteyen öğrencilerin talepleri Canpolat tarafından yerine getirildi. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Tüm öğrencilerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Zeynel Abidin Beyazgül başkanımız orada, Zeynel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Zeynel Başkanımız ne söz vermişse onun emrindeyiz. Onun sözü, sözümüzdür. Kütüphaneler bu gece itibariyle şimdi talimat veriyorum gece saat 10’a kadar açık kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Gazze'de can kaybı 70 bin 665'e yükseldi

İzmir’de uyuşturucu operasyonlarında 46 şüpheli tutuklandı

AB'den Rusya'nın gölge filosuna yeni yaptırım kararı

Siirt’te okul kantinlerinde gıda denetimleri sıklaştırıldı

Benzinin litre fiyatına 2,02 liralık indirim

AB, Rusya'ya karşı yaptırım listesini genişletiyor

BAE destekli ayrılıkçılar Yemen'in güneyinde saldırılar başlattı

Bazı bölgeler için fırtına uyarısı

Bursa’da lise öğrencilerine yapay zeka eğitimi

Kayseri’de 104 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 4 tutuklama

Yaş meyve-sebze ihracatı Kasım ayında 518,7 milyon dolara ulaştı

HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığı'ndan yeni atanan İl Millî Eğitim Müdürüne ziyaret

Uzman Diyetisyen Korkmaz: Kilo vermede bilmeniz gerekenler

HAMAS liderlerinden Hamdan: Önümüzdeki aşama hareketin örgütsel yapısının gücünü ortaya çıkaracak

AB Konseyi, Belarus'a yönelik yaptırımların kapsamını genişletti

DASKEF'ten sürücülere 'kış' uyarısı: Kurallara uyun, dikkatli olun!

60 yıldır bakıra şekil veren Nihat Usta: İşin ustası olmak için uzun yılların ömürden gitmesi lazım

Aile terapisiyle dağılmak üzere olan aileler yeniden kuruluyor!

Gaziantep'te 1 milyon 550 bin lira değerinde gümrük kaçağı eşya ele geçirildi

Gaziantep'te ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 şüpheli yakalandı

Diyarbakır’da iş yerine yönelik saldırıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı

Çekya hükümet kabul edildi

Şırnak’ta kar mesaisi devam ediyor

Ağrı'da durdurulan bir tırda yüklü miktarda sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Belediye Başkanı Geçit: El sanatları bir milletin hafızasıdır

Batman İl Müftülüğünden fahri öğreticilere yönelik hizmet içi eğitim

Aralık ayı SED ödemeleri hesaplara yatırıldı: 1 milyar 473 milyon lira destek

Batman'da çocuklar için Mevlana Haftası etkinliği düzenlendi

Batman kız yurdu öğrencilerinden ihtiyaç sahibi ailelere yemek desteği

Yeşilyurt Genç Meclis 2026 çalışma dönemi için yeni üyelerini arıyor

Yükleniyor