• BIST 100

    9364,55%0,16
  • DOLAR

    39,40% 0,10
  • EURO

    45,45% -0,17
  • GRAM ALTIN

    4286,21% 0,05
  • Ç. ALTIN

    6927,68% -0,09
Birecik’te sürdürülen çalışmalar yerinde incelendi
GÜNDEM
Tarih: 25.06.2023 16:30
Güncelleme: 1.01.0001 00:00
Birecik’te sürdürülen çalışmalar yerinde incelendi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Birecik’te sürdürülen çalışmalar yerinde incelendi

Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Fırat’ın incisi Birecik ilçesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmaları Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte inceledi. Başkan Beyazgül çalışmaların tüm ilçelerde hızla devam ettiğini aktardı.
Şanlıurfa’da altyapı, ulaşım, yeşil alanların artırılması, kentsel dönüşüm gibi vatandaş odaklı çalışmaları birer birer hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sahil ilçesi konumunda olan Fırat’ın incisi Birecik’i kalkındırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Birecik ilçesinde fen işleri ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışmalarıyla Birecik sahil yolu projesi ve Birecik modern hayvan pazarı çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler aldı.
İlk olarak Birecik Hayvan Pazarı yapım çalışmalarının bulunduğu alanı Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte inceleyen Başkan Beyazgül ardından Birecik sahil yolu projesi yapım çalışmalarını ve son olarak ilçenin önemli geçiş güzergâhı olan Demokrasi ve Fırat Caddesinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde gördü.
“Tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor”
Birecik ilçesinde olduğu gibi Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde çalışmaların aralıksız devam ettiğinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Büyükşehir Belediyemizce yapımına başlanan Hayvan pazarında incelemelerde bulunduk. Orada ekiplerin çalışmalarını yerinde gördük. Ardından Birecik sahil yoluna giderek sahil yolu bundan bir müddet önce bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle kullanılamaz hale gelmişti. Aldığımız desteklerle de beraber sahil yolunu eski haline dönüştürüyoruz. Çalışmalar tamamlandığında o bölgeden insanlar huzur içerisinde geçebilecekler. Fen işleri ekiplerimiz de Demokrasi ve Fırat Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarına hızla devam ediyorlar. Çalışmaların ardından yan yolları da asfaltla buluşturarak ulaşımda konforu sağlamış olacağız. Birecik’te olduğu gibi diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız hızla devam ediyor' ifadelerine yer verdi.
Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ilçelerinde yapılan hizmet ve çalışmalardan ötürü teşekkür ederek çalışmalar çerçevesinde birtakım incelemelerde bulunduklarını aktardı.
Başkan Beyazgül ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam incelemelerinin ardından bölge esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini iletti.

Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok

Vali Yavuz: Bağımlılık, yalnızca bedenleri değil, zihinleri ve iradeyi de esir almaktadır!

İran medyası: Tahran'ın füze harekatında siyonist istihbarat subayları öldü

Siyonist Katz: ABD, savunmamızda bize destek veriyor, bugün Tahran’a saldırılar düzenleyeceğiz

HÜDA PAR'dan valiliğe çağrı: Siyonist katilin İstanbul'umuzda konser vermesi büyük bir züldür

Şanlıurfa'da kamyonet şarampole devrildi: 1 kişi yaralandı

DMM, “Bakanlık koruması altındaki 5 çocuk intihara kalkıştı” iddialarını yalanladı

Türkiye’nin orman alanı 23,4 milyon hektara yükseldi

Ceyhan Belediyesi’nde başkanlık koltuğu yine Aydar ailesine geçti

Şanlıurfa’da tarla yangını: 100 dönüm buğday kül oldu

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 55 bin 493'e ulaştı

Kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Pakistanlı Dr. Şevket Javaz: Birlik olmadan Filistin’in kurtuluşu mümkün değil

Evde çıkan yangında mutfak küle döndü

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılan Elibüyük, Mısır'da yaşadıklarını anlattı

Emekli öğretmen hüsn-i hat sanatıyla hayatını baştan yazdı

Üç tır çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Aktan: Düğünlerde Kur'an ve sünnete uygun bir duruş sergilenmeli

Battalgazi Belediyesi'nden yeşil alan atağı

11’inci kattan düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi defnedildi

Endonezyalı Siyaset Bilimci Didik: Bir Müslüman’ın en büyük sınavı Filistin’e karşı tutumudur

Elazığ Ovası’nda 2025 yılı fiğ hasadı başladı

DSÖ: Gazze hastanelerinde 2 milyon kişi için sadece 1500 yatak kapasitesi kaldı

Elazığ'da, Gazze'ye giden aktivistler coşkuyla karşılandı

Sarayiçi İlkokulu öğrencileri 20 Gazzeli yetime sponsor oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Psikolojik Danışman Akgül: Tatil, sadece dinlenmeden ibaret olmamalı

Bingöl Kent Konseyi Başkanlığına Yunus Kuyuldar seçildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok

Vali Yavuz: Bağımlılık, yalnızca bedenleri değil, zihinleri ve iradeyi de esir almaktadır!

İran medyası: Tahran'ın füze harekatında siyonist istihbarat subayları öldü

Siyonist Katz: ABD, savunmamızda bize destek veriyor, bugün Tahran’a saldırılar düzenleyeceğiz

HÜDA PAR'dan valiliğe çağrı: Siyonist katilin İstanbul'umuzda konser vermesi büyük bir züldür