• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Bozüyük Ziraat Odası Başkanı Süleymen Çaydere güven tazeledi

GÜNDEM 13.02.2023 11:00:10 0
Bozüyük Ziraat Odası Başkanı Süleymen Çaydere güven tazeledi

Bozüyük Ziraat Odası Başkanı Süleymen Çaydere güven tazeledi

Bozüyük Ziraat Odası Genel Kurulu’nda 3 adaylı yapılan seçimlerde mevcut Başkan Süleyman Çaydere güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Bozüyük Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda yapılan genel kurul, divan oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Genel kurulda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi: Milli ekonomimizin temeli tarımdır demişti. Değerli arkadaşlar önümüzdeki yıllar tekrar milli ekonominin temeli tarım olacaktır. Bunu gelecek kuşaklarımız belki bizler görmesek te göreceğiz. Evet sanayileşmek çok önemli, evet diğerleri önemli ama tarım üreticisi ve tarım ülkesi, tarımla insanımızın her türlü ihtiyacının karşılanacağı ülke haline geleceğiz, göreceksiniz. Bir karış ekilmedik toprağımız kalmayacak. Bu nedenle çiftçilerimizin en temel örgütlenmelerinden olan ziraat odasının yaşamasını, sürmesini bu odaların güçlü olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. İlçemize de bu ziraat odası seçimlerinin genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman belediye olarak ziraat odamızın yanında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Adaylara da başarılar diliyorum.” dedi. Başkan Bakkalcıoğlu konuşmasının sonunda Kahramanmaraş’ta meydana gelen, 10 ili etkileyen ve büyük yıkıma neden olan deprem faciası ile ilgili de konuşarak “Allah ülkemize bir daha böyle bir felaket göstermesin” dedi.
Ardından gündemin ilk maddesinde Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunarak ibraz edildi. Devamında Denetim Kurulu raporu, bilanço gelir gider tablosu okunarak ibrazı yapıldı. Gündemin tamamlanmasının ardından başkanlık seçimlerine geçildi. 3 adayın yarıştığı seçimlerde Oğuz Sertler 12, Hayrettin Yılmaz 18 ve Süleyman Çaydere 27 oy aldı. Mevcut Başkan Süleyman Çaydere güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.
[gallery ids=',111155,111156,111157,111158,111159,111160']

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Hindistan'da dini festival sırasında izdiham: 6 ölü, 30 yaralı

Prof. Dr. Yılmaz: Malatya'da çok iyi karaciğer nakil cerrahları yetişiyor

Batman'da uyuşturucu operasyonu

Pakistan'da maymun çiçeği vakalarında artış

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

İran’da kum fırtınası

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Gaziantep'te suç örgütüne operasyon: 50 gözaltı

Dünya birincisi hafızlardan Diyarbakır Ulu Camii’nde Kur’an ziyafeti

Bingöl’de ters laleler görsel şölen sunuyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ