• BIST 100

    11048,11%-1,05
  • DOLAR

    41,39% 0,25
  • EURO

    48,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    4861,03% 0,48
  • Ç. ALTIN

    7935,99% 0,00

Bu da köy olimpiyatları

26 Ocak 2023, Perşembe 14:20
26 Ocak 2023, Perşembe 14:20
Bu da köy olimpiyatları
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Bu da köy olimpiyatları

Şanlıurfa’da düzenlenen Köylerarası Olimpiyat Müsabakalarında gerçeğine taş çıkarttı. Yarışmalarda madalya almak isteyen köylüler, kıyasıya yarıştı.
Haliliye Belediyesi tarafından Köylerarası Olimpiyat Müsabakaları düzenlendi. Emirler Mahallesinde düzenlenen müsabakada voleybol, futbol, atletizm ve bilek güreşi dallarında yeteneklerini sergileyen gençler kıyasıya mücadele etti. Çevre köylerin de katıldığı müsabakada başarılı takımlar finalde yarışırken, düzenlenen tören ile birincilere kupaları ve madalyaları takdim edildi.
Ödül töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye’nin tüm köylerine ve mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini ifade etti. En iyisi için çalıştıklarını belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Köylerarası spor müsabakalarıyla ilgili Emirler Muhtarı genç bir heyetle yanıma geldi. ‘Etrafımızdaki köylerle birlikte müsabaka düzenleyeceğiz’ dedi. Her zaman olduğu gibi tüm Haliliye’nin, tüm köylerimizi ayırt etmeksizin Emirler’in de hizmetindeyiz dedik. Nasıl ki parkeniz, yollarınız, kazandırdığımız çok güzel camimiz olsun, Haliliye’mizin tüm köyleri, mahallelerimiz en iyisine layık. Hep iyisi, en iyisi sloganıyla nasıl ki bugüne kadar hizmet ettiysek, bundan sonraki süreçte de emrinizde ve hizmetinizde olacağız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş de Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, “Biraz önce Muhtarımızın, ‘Belediye Başkanımızdan artık bir şey isteyemiyoruz’ demesini nedeni, Sayın Belediye Başkanımızın maşallahı var bütün hizmetleri yapıyor. Artık hizmet eksikliği olmadığından dolayı isteyecek bir şeyimiz yoktur demiştir. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise gençlere sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Haliliye Belediye Başkanımız anlattı, Muhtar önderliğinde bir grup spor müsabakası yapacağız, burayı düzenle demişler. O kadar hoşuma gitti ki. Aslında olması gereken sivil toplum kuruluşlarımızın, meclis üyelerimizin, muhtarlarımızın önderlik yapması. Gençlere sahip çıkması. Ben kendilerine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.
“Bu bir hikaye yazmaktır, bugünün tarihine katkı sağlamaktır” diyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise, “Bütün duygumuz, düşüncemiz, derdimiz bu şehre daha neler yapabiliriz, bir adım öteye nasıl götürebiliriz. Kültür sanat faaliyetleri, sosyal faaliyetler, eğitim altyapılarımız, ekonomi, turizm açısında neler olabilir bunları hem sahada görüyoruz hem de istişare ediyoruz. Ben tekrar buradan olmaktan dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum, takımları tebrik ediyorum. Bu bir hikaye yazmaktır, bugünün tarihine katkı sağlamaktır. Yolumuz, bahtımız, ufkumuz açık olsun. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin diyorum, Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mahalle sakinleri ise taleplerini geri çevirmediklerini ifade ederek, Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.
Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Köylerarası Spor Müsabakaları Ödül Törenine ise Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.
[gallery ids=',82347,82348,82349,82350']

HAMAS: ABD’nin vetosu açık bir işbirliği ve Gazze’deki soykırıma ortaklıktır

Naim: İşgal ordusu Gazze’de askeri operasyonunu genişletirken müzakere olmaz

Batman'da "Sumud Filosu"na destek programı düzenlenecek

TİGEM 3 bin 200 küçükbaş hayvanı ihaleyle satışa çıkarıyor

Batman'da uyuşturucu operasyonu: 6 kilo esrar ele geçirildi

İstanbul’da 17 motosiklet sürücüsüne işlem yapıldı

Liman işçileri, siyonist işgal rejimine silah sevkiyatını engelledi

400'den fazla sanatçıdan siyonist rejime kültürel boykot: "Soykırıma Müzik Yok"

İşgal ordusunda kriz: Askerler Gazze’de görev yapmayı reddediyor

Orman yangınında görev alan gönüllüler için yeni düzenleme

Altın fiyatlarında yükseliş: 19 Eylül 2025 güncel rakamlar

Meteoroloji’den 13 il için fırtına ve sağanak uyarısı

Bingöl İslami Kardeşlik Platformu’ndan festival ve konserlerin iptali çağrısı

Solhan yatılı bölge okulunda yangın eğitimi

Araç sahiplerine kötü haber: Benzine zam geliyor

İstanbul'da otomobil takla attı: 5 yaralı

Yangın evlere sıçradı

Suudi Arabistan ve ABD, karşı insansız hava aracı tatbikatını gerçekleştirdi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

ABD Filistin delegasyonuna vize kararını düzeltmeli

Muğla’da 2 ilçede çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor

Osmaniye'de 3,8 büyüklüğünde deprem

Endonezya'da 6.1 büyüklüğünde deprem

Amasya’da drift yapan sürücüye 46 bin lira ceza

Arnavutluk'ta seçimden 130 gün sonra yeni hükümet kuruldu

ABD'den Polonya'ya 780 milyon dolarlık silah satışı

Gaziantep’te akraba kavgası kanlı bitti: 3 ölü

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 yaralı

ABD Gazze'de acil ateşkes tasarısına bir kez daha veto etti

Malatya için şiddetli fırtına uyarısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


HAMAS: ABD’nin vetosu açık bir işbirliği ve Gazze’deki soykırıma ortaklıktır

Naim: İşgal ordusu Gazze’de askeri operasyonunu genişletirken müzakere olmaz

Batman'da "Sumud Filosu"na destek programı düzenlenecek

TİGEM 3 bin 200 küçükbaş hayvanı ihaleyle satışa çıkarıyor

Batman'da uyuşturucu operasyonu: 6 kilo esrar ele geçirildi

İstanbul’da 17 motosiklet sürücüsüne işlem yapıldı

Liman işçileri, siyonist işgal rejimine silah sevkiyatını engelledi