• BIST 100

    11067,07%0,61
  • DOLAR

    41,31% 0,04
  • EURO

    48,81% 0,43
  • GRAM ALTIN

    4908,34% 0,49
  • Ç. ALTIN

    7974,44% 1,07

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Nezaket okullarımızda güzel eğitimler veriliyor

16 Ocak 2025, Perşembe 23:15
16 Ocak 2025, Perşembe 23:15
Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Nezaket okullarımızda güzel eğitimler veriliyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören 300 Nezaket Sınıfı öğrencisine yönelik "İlk Karnem Etkinliği" düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Nezaket Okulları "İlk Karnem Etkinliği Programı" Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı faaliyet gösteren Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören 300 Nezaket Sınıfı öğrencisine yönelik "İlk Karnem Etkinliği" iki seans olmak üzere, Sanat Merkezinde düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağında yer alan Sanat ve Eğitim Merkezinde (MABASEM) gerçekleştirilen programa, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçe Müftüsü Hüseyin Bayrak, ilgili daire başkanları, şube müdürleri, öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.

Program, ilk olarak Melekbaba Semt Konağı Nezaket Sınıfı öğrencilerinden Sümeyra Avar'ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Akabinde Salköprü Semt Konağı öğrencileri "Çocukların Diliyle Hoş Geldiniz" adlı selamlama etkinliğini sahnelediler.

"Yavrularımıza milli ve manevi değerleri kapsayan eğitimler veriliyor"

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e katkılarından dolayı teşekkür eden Yeşilyurt ilçe Müftüsü Dr. Hüseyin Bayrak, "Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin bizlere tahsis ettiği semt konaklarının nezih ortamlarında 4-6 yaş grubundaki evlatlarımıza eğitim veriyoruz. Nezaket Okullarımızda yavrularımıza milli ve manevi değerleri kapsayan eğitimler veriliyor. Geleceğimizi çocuklarımıza emanet edeceğimizden çocuklarımızın eğitimi bizim için büyük önem arz ediyor. Her fırsatta yanımızda olan ve her zaman bizleri destekleyen Sayın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"İnşallah bu eğitimleri Malatya'mızda daha da yaygınlaştıracağız"

Nezaket okullarında kaliteli eğitim verildiğine değinen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "Bu tür etkinlikler aileler için çok büyük önem arz eder. Hakikaten Nezaket Okullarımızda güzel eğitimler veriliyor. Bu çalışmalardan dolayı il müftülüğümüze, ilçe müftülüklerimize, hocalarımıza ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin birçok alanda hizmeti var ve bunları en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz; ama bu tür programlar da bizim için çok kıymetli çünkü çocuklarımızın yüreğine dokunmak, onlara iyi bir eğitim vermek de oldukça mühimdir. İnşallah bu eğitimleri Malatya'mızda daha da yaygınlaştıracağız" dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Yeşiltepe Semt Konağı öğrencileri "Dinim İslam Kitabım Kur'an" ilahisini seslendirdiler. Daha sonra öğrencilere Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve İlçe Müftüsü Hüseyin Bayrak karnelerini takdim ettiler.

Çeşitli ilahi dinletilerin yanı sıra birçok etkinliğin yer aldığı programda öğrencilere ikramlarda bulunuldu ve çeşitli hediye ile oyuncaklar dağıtıldı. (İLKHA)

Erbaş: Dünyayı iyilik değiştirir

BM Komisyonu işgalci rejimi Gazze'de "soykırım" yapmakla suçladı

Oduncularda kış hazırlıkları başladı

Suriye'nin hapishane hafızası dijital ortamda

Avukatlardan küresel Sumud Filosu’na destek: Türkiye can güvenliğinin garantörü olduğunu açıkça beyan etmeli

İran'dan yapay zeka çıkışı: Son kararı meclis verecek

Ankara’da “2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları Açılış Programı” gerçekleştirildi

Katil rejimin Savunma Bakanı Katz: Gazze yanıyor

Yetimler Vakfı Nijeryalı yetimleri bu ayda unutmadı

Şanlıurfa’da kırtasiye esnafı, okul sezonu hareketliliği ve fiyat artışlarıyla baş etmeye çalışıyor

Batman'da zincirleme kaza: 4 araçta maddi hasar

HAKSİAD Şube Başkanı Çetiz'den hükümete çağrı: Gençlere altın destek paketi lazım

ABD Dışişleri Bakanı Rubio'dan HAMAS'a tehdit: Çok kısa sürede silah bırakın

Cizre’nin meşhur tatlısı: Bırınczer sofraların baş tacı

Siyonist rejim ordusu iki askeri tümenle Gazze'ye girdi

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan: Gazze'ye gidemedik ama mücadeleye devam ediyoruz

Badem yetiştiricileri: Teknik ve makine desteğine ihtiyacımız var

İşgal rejiminden Batı Şeria’da geniş çaplı baskınlar

Çöl Aslanı: Ömer Muhtar

Meksiko'da ölü sayısı 14'e yükseldi

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 gözaltı

Uzmanı uyardı: Diş hastalıkları, kalp ve böbrek sorunlarıyla bağlantılı olabilir

Suriye İçişleri Bakanı Hattab: Süveyda'da güvenlik yapılanması yeniden düzenlendi

Batman'da 21 aileye koruyucu aile hizmeti kapsamında destek

Tunus'tan dönen "Küresel Sumud Filosu" katılımcıları yaşadıklarını anlattı

Başakşehir’de sanayi sitesinde yangın çıktı

Aile Bakanlığı'ndan Batmanlı ailelere 15,6 milyon TL destek

Sabra ve Şatilla'dan Gazze'ye: Bitmeyen soykırım

Batman'da evde bakım hizmeti desteği: 88,5 milyon TL ödeme yapıldı

İşgal rejiminin sözde askerleri psikoloji sorunlarla boğuşuyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Erbaş: Dünyayı iyilik değiştirir

BM Komisyonu işgalci rejimi Gazze'de "soykırım" yapmakla suçladı

Oduncularda kış hazırlıkları başladı

Suriye'nin hapishane hafızası dijital ortamda

Avukatlardan küresel Sumud Filosu’na destek: Türkiye can güvenliğinin garantörü olduğunu açıkça beyan etmeli

İran'dan yapay zeka çıkışı: Son kararı meclis verecek

Ankara’da “2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları Açılış Programı” gerçekleştirildi