• BIST 100

    14028,47%0,14
  • DOLAR

    42,96% 0,07
  • EURO

    50,47% 0,13
  • GRAM ALTIN

    5949,65% -0,71
  • Ç. ALTIN

    9950,07% 0,00

Büyükşehir’den Vergi Haftası’nda bin 100 personele bisiklet

04 Mart 2024, Pazartesi 13:30
04 Mart 2024, Pazartesi 13:30
Büyükşehir’den Vergi Haftası’nda bin 100 personele bisiklet
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Büyükşehir’den Vergi Haftası’nda bin 100 personele bisiklet

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda görev yapan bin 100 personele bisiklet dağıtıldı.
Kentteki bireylerin sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak, hareketli yaşama günlük yaşamda kalıcı bir nitelik kazandırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi’nin başta çocuklar ve gençler olmak üzere çeşitli meslek kollarına yönelik bisiklet dağıtımı devam ediyor. Bu kapsamda 26 Şubat-3 Mart tarihlerini kapsayan Vergi Haftası münasebetiyle Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda görevli bin 100 personel için bisiklet dağıtım töreni düzenlendi.
Vergi Dairesi Başkanlığı’nda düzenlenen törende, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra, TBMM İdari Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Törer, Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na bağlı kurum amirleri ve personelleri bulundu.

“Yeni bir dünya var artık”
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı konuşmada personellerin Vergi Haftası’nı kutlayarak, “Hepimiz zamanın ve mekanın şahitleriyiz. Artık kas dönemi bitti. Kasa dönemi de bitti. Biz kafa dönemindeyiz. Kafa dönemi dediğimizde yetişmiş insan gücüdür, beşeri sermayedir. Artık zenginliğin tanımı da değişiyor. Ne kadar petrolün ya da ne kadar doğalgazının olduğunun artık bir önemi yok. Bu kıstasları baz alan dönem eski dünya idi. Bilgi ekonomisinde bilgiyi üreten, bilgiyi kullanan, bilgiyi yaşam kalitesine entegre eden yeni bir dünya var artık” dedi.
Konuşmasının ardından Başkan Şahin, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri sunum eşliğinde anlattı.

“Başkan Şahin, ince ve naif düşüncelidir”
TBMM İdari amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise bu haftanın vergi dairesi ve başkanlığında çalışan personeller için özel bir hafta olduğunu ifade ederek, “Devletin yürütebilmesi ve muktedir olabilmesi toplayabildiği güce bağlıdır. Bu güç, siz değerli personellerin topladığı verdilerden kaynaklanıyor. Devlet vatandaşa götürdüğü hizmeti topladığı vergilerle gerçekleştiriyor. Siz de bu işin aracısısınız. Bu anlamda her birinize teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ince ve naif düşüncelidir. Başkanımızın dağıttığı bisikletlerle vatandaşımız hem sağlıklı yaşayacak hem de istenmeyen kilolarından kurtulacaktır” ifadelerini kullandı.

“Teknolojinin en önemli dezavantajı hareketsiz yaşam”
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Törer de gelişen dünyada teknolojinin hızla ilerlediğini aktararak, “Bu teknolojilerin avantajı olduğu kadar maalesef dezavantajları da var. En önemli dezavantajı da sunduğu hareketsiz yaşam. Dünyanın en sağlıklı yeşil ulaşım aracı olan bisikletin yaygınlaştırılması için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, öncülüğünde başlatılan kampanyada Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı personellerine bisiklet dağıtımı talebimize olumlu dönüş yapan Başkan Fatma Şahin’e ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa’da faili meçhul hırsızlık aydınlatıldı

Gazze'de sağlık krizi derinleşiyor

Brent petrol 61,20 dolardan işlem görüyor

Yapay zekâ MS’te çığır açtı: Hastalığın iki yeni alt türü keşfedildi

Gaziantep Diyanet Sen Şube Başkanı Göral: Yılbaşı kültürel yozlaşmanın en büyük göstergesidir

Şanlıurfa’da kaçak sağlık hizmetine jandarma operasyonu

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Batman'da özel gereksinlilere genel anesteziyle diş tedavisi

221 milyon 150 bin liralık zirai don desteği bugün hesaplara aktarılıyor

Kar yağışı nedeniyle 6 ilde elektrik arıza çalışmaları sürüyor

Batman'da kanserle mücadelede yeni dönem

Şanlıurfa’da hamur makinesine kolu sıkışan çocuk kurtarıldı

Türkiye’nin ihracatı kasımda 22,5 milyar doları aştı

Şantiyelerde dijital dönem başlıyor

Batman'da asgari ücret zammı sonrası fahiş fiyat denetimleri sıkılaştırıldı

Ulaşım sorunu yaşayan esnaftan yaya geçidi talebi

Diyarbakır için beklenen kar yağışı başladı

Güzel ahlak açık kürsüde anlatıldı

Gazze'de ticarete yeni kuşatma: Özel sektör işgal dayatmasını reddetti

BESO Başkanı Çiftçi: 2026 esnaf yılı olsun

İTTİHADUL ULEMA: İzzetle şehadeti seçen çağın iman neferleri

Kıymetli maden aracı kuruluşlarının ithalatına yeni düzenleme

Batman Valiliğinden kar lastiği ve trafik uyarısı

Gaziantep'te gece başlayan kar yağışı devam ediyor

Ankara’da yılbaşı için kapsamlı güvenlik ve trafik tedbirleri alındı

Batman'da kuvvetli kar yağışı ve fırtınaya karşı tedbirler masaya yatırıldı

Sahada ve tünellerde geçen 30 yıl: Şehit Muhammed Sinvar

Ankara’da kar yağışı etkili oldu

İstanbul’da DAİŞ operasyonu: 29 gözaltı

Almanya’da Ocean’s Eleven’i aratmayan soygun: Bdan 30 milyon euro çalındı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şanlıurfa’da faili meçhul hırsızlık aydınlatıldı

Gazze'de sağlık krizi derinleşiyor

Brent petrol 61,20 dolardan işlem görüyor

Yapay zekâ MS’te çığır açtı: Hastalığın iki yeni alt türü keşfedildi

Gaziantep Diyanet Sen Şube Başkanı Göral: Yılbaşı kültürel yozlaşmanın en büyük göstergesidir

Şanlıurfa’da kaçak sağlık hizmetine jandarma operasyonu

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve silah operasyonu