• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Canpolat şampiyon sporcuları ödüllendirdi

GÜNDEM 12.05.2023 16:00:05 0
Canpolat şampiyon sporcuları ödüllendirdi

Canpolat şampiyon sporcuları ödüllendirdi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Kick Boks Şampiyonasında mücadele ederek Türkiye Şampiyonu olan sporcularla bir araya geldi. Sporcuları tebrik edip, ödüllendiren Canpolat, “Haliliye Belediyesi her zaman olduğu gibi gençlerin ve gençliğin yanında, gençliğe yatırımlarımız devam ediyor” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Kick Boks Şampiyonasından madalyalarla dönen sporcularla bir araya geldi. Ocak ayında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında ter döken Haliliye Belediyespor bünyesinde yetişen gençler, katıldıkları müsabakada verdikleri mücadeleleriyle takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonaya damga vuran 8 sporcu, aldıkları altın madalyalar ile Canpolat’ı ziyaret etti. Sporcuları ve antrenörlerini kabul eden Canpolat, gençleri tebrik ederek, her zaman sporcunun yanında olduklarını kaydetti.
Gençleri ödüllendiren Canpolat, yaptığı açıklamada, “Haliliye Belediyesi her zaman olduğu gibi gençlerin ve gençliğin yanında, gençliğe yatırımlarımız devam ediyor. Spor kurslarımız var. Kick Boksla ilgili olarak değerli Murat Akaltun hocamla birlikte, sporcularımız hamdolsun, hem kendileri hem antrenörlerimizle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Gerek Avrupa gerekse Dünya müsabakalarında hep şampiyonlukla, altın madalyalarla döndüler. Biz de, Türkiye Cumhuriyetimizin bayrağını, Şanlıurfa’mızı ve Haliliye Belediyemizi gururlandırdıkları için kendilerini ödüllendirdik. Yeni bir müsabakaya tekrar gidiyorlar. İnşallah İstanbul’da yine bir Dünya müsabakası gerçekleşecek. Ben değerli hocamız Murat Akaltun’a, ekibine ve buradaki değerli kardeşlerime, sporcularıma teşekkür ediyorum. İnşallah yine altın madalya alarak dönüp, Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin bayrağını göndere çekecekler. Ben buradan kendilerini tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü

Çocuk kavgası taşlı, sopalı çatışmaya dönüştü: 5 yaralı

Bingöl'de uyuşturucu satıcısı yakalandı

Bayramda gezmek yerine sınava hazırlanmayı tercih ettiler

Umut Kervanı, Bursa’da kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Hacılar, teşrik günlerinin ilkinde cemreleri taşladı

BM: israil, uluslararası gazetecilerin Gazze'ye girişini engelleyerek gerçeklerin üzerini örtüyor

AB'den siyonist rejime kısmi yaptırım sinyali

Madleen gemisi bugün Gazze'ye ulaşacak

UNICEF'ten acil çağrı: Gazze'de çocuklar yok ediliyor, derhal ateşkes ilan edilmeli

BM: "Gazze İnsani Vakfı" yardımları savaş aracı olarak kullanıyor

Sivas'ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Meteorolojiden 10 kente sağanak uyarısı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nden tarihi karar: Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü verildi

Ebu Ubeyde: Daha fazla tabut karşılamaya hazırlanın

Gazze'de direniş: Siyonist rejim 4 askerinin öldürüldüğünü, 17'sinin yaralandığını kabul etti

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

“Özgürlük Gemisi” Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor

ABD ile Çin arasında yeni ticaret görüşmesi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ