• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,57% 0,33
  • EURO

    43,89% 0,80
  • GRAM ALTIN

    4035,43% 0,80
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Çelik’ten Siverek’te yaşanan olaylara tepki

GÜNDEM 17.10.2022 16:30:04 0
Çelik’ten Siverek’te yaşanan olaylara tepki

Çelik’ten Siverek’te yaşanan olaylara tepki

Şanlıurfa’da Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Siverek Belediyespor maçı sonrası yaşanan olaylara tepki gösterdi.
Bölgesel Amatör lig (BAL) 2. Grupta Siverek Belediyespor sahasında Viranşehir Belediyespor’u konuk etti. Çok sayıda seyircinin izlediği maçı ev sahibi ekip, son dakikalarda bulduğu golle 1-0 kazandı. Gol öncesi de bazı taraftarların sahaya girip hakeme tehditler savurduğu görülürken, Karşılaşmanın 87. dakikasında ev sahibi ekibin attığı gol sonrası çok sayıda seyirci ve yönetici sahaya girerek, olayların çıkmasına neden oldu. Siverek Belediyespor ile Viranşehir Belediyespor arasında Firkan Tüysüz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada zaman zaman gergin anlar yaşandı. Maç esnasında ev sahibi takım taraftarları sahaya girerek orta hakeme tehditler savurdu. Sahaya atlayan taraftar, polis ekiplerinin müdahalesiyle dışarı çıkarıldı. Bir süre duraksayan karşılaşma, daha sonra yeniden kaldığı yerden devam etti. Maç sonunda Viranşehir Belediyespor kafilesi, çıkan olaylar nedeniyle yaklaşık 1 saat sahada mahsur kaldı.
Maçtan sonrası açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Siverek’te oynanan karşılaşmanın maçtan ziyade adeta arbede maçı olduğunu belirterek, Siverek Belediyespor yöneticileri, taraftarıyla bir olup kendilerine futbol oynatmadıklarını belirterek, böylesi futbol ikliminin olmadığı bir ortamda futboldan bahsetmenin anlamsız ve saçma olduğunu söyledi. Çelik, stada girdikleri andan itibaren Siverek Belediyespor taraftarları ve yöneticilerinin 90 dakika boyunca küfür ve hakaretlerine maruz kaldıklarını ifade ederek, “Bu Siverek’e yakışmayan hareketlerdir. Biz bunları hak edecek bir şey yapmadık. Gelelim maça, hakeme, seyirciye, kalecimize saldırmaya çalışıldı. Bu durumun futbolla alakası yoktur. Bu maçın oynanmaması gerekiyordu ve sonuçta maç bir şekilde kendi aleyhimize yönelik bitirildi” dedi.
Çelik, Siverek Belediyespor yöneticileri ve saha görevlileri, maç sonu ise soyunma odasının suyunu keserek, futbolcuların duş almalarını engellemeye kadar ileri gittiklerini kaydetti. Siverek’te hiç iyi ağırlanmadıklarını sözlerine ekleyen Çelik, oynanan oyunlara rağmen takımlarının ligi Siverek’in üstünde bitirip, 3. lige çıkacağının altını çizdi. Yaşanan olaylardan sonra Viranşehir Belediyespor kafilesinin de yaklaşık 1 saat sahada mahsur kaldıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında stattan ayrıldı.
[gallery ids=',50796,50797,50798,50799,50800,50801']

Meteorolojiden 5 il için sarı kodlu uyarı

ABD'nin Ukrayna'ya F-16 eğitiminin maliyeti 310 milyon dolar

Almanya'da bir araç kalabalığın arasına daldı: 3 yaralı

Hindistan'da şiddetli yağış ve toz fırtınası: 4 ölü

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 yaralı.

Venezuela'dan Kolombiya'ya tepki

Tayland’da şarbon kaynaklı ilk ölüm

ABD’de trafik kazası: 7 ölü

Singapur erken genel seçim için yarın sandık başına gidecek

Nijerya'da kolera salgınında 34 can kaybı

Gündüz kuşağı yayınlarına son verilmesi çağrısı yapıldı

Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

HÜDA PAR İl Başkanı Gülsever’den Sanayi Sitesinde işyeri yanan esnafa ziyaret

Şırnak'ta Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı düzenlendi

Bolivya uçağı havada kayboldu

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir'den gündem değerlendirmesi

Adana'da 10 kilogram metamfetamin ele geçirildi: 6 tutuklama

Kırmızı bültenle aranan 4 suçlu bulundukları ülkelerden Türkiye'ye getirildi

BM: Gazze'de gıda stokları çoğunlukla tükendi, suya erişim imkansız hale geliyor

Şantiye alanında işçilerin kaldığı konteynerde yangın

Tünelde kaza yapan tır ikiye bölündü: 1 yaralı

HÜDA PAR Medya Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Van'da medya temsilcilerini ziyaret etti

Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu gemisine saldırıyı kınadı

Yapıcıoğlu, Mersin’de STK temsilcileri ve hal esnafıyla buluştu

Ensarullah, milyonluk mitingde Hayfa'yı balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu

Malatya'da otomobil bahçeye yuvarlandı: 2 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın KKTC’yi ziyaret edecek

Özyaramış: Gazze’deki soykırım uluslararası hukukun açık bir ihlalidir

Hür Gençlik Gazze için basın açıklaması yaptı

Tsunaminin önümüzdeki iki saat içinde Şili'nin Antarktika üslerine ulaşması bekleniyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ