• BIST 100

    9339,59%-0,11
  • DOLAR

    39,44% 0,21
  • EURO

    45,49% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4289,17% 0,12
  • Ç. ALTIN

    6927,68% -0,09
Çetin’e Nizip ve Oğuzeli’nde coşkulu karşılama
GÜNDEM
Tarih: 4.10.2023 16:20
Güncelleme: 1.01.0001 00:00
Çetin’e Nizip ve Oğuzeli’nde coşkulu karşılama
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Çetin’e Nizip ve Oğuzeli’nde coşkulu karşılama

AK Parti Gaziantep İl Başkan Murat Çetin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ile beraber AK Parti Nizip İlçe Başkanlığı’na atanan Av. Muharrem Cankesen ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nizip ilçe Teşkilatı tarafından AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’e şölen havasında bir karşılama töreni yapıldı.
Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ile birlikte Nizip İlçe Başkanı Av. Muharrem Cankesen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İl Başkanı Çetin, 31 Mart Yerel seçim çalışmalarının startını vermiş olduklarını söyledi. AK Parti Nizip ilçe Başkanlığı’n da İlçe Yönetimine konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Türkiye Yüzyılı hedefleri, 2002 ruhu ve heyecanı ile yol alacaklarını ifade ederek, yerel seçim çalışmalarıyla ilgili ise, “Tam 22 yıldır AK Parti’de Reisimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında nasıl durduysak, 22 yıl önceki ruh ve ilk heyecanımızla yine buradayız” dedi.
Başkan Çetin, “Ben makam ve mevkilerin Allah’tan geldiğine inanan biriyim. Başkanlarla İlgili Çalışmayı Genel merkezimiz yapıyor. İyi mi yoksa daha iyisi var mı diye bakılıyor. Bu konuda da Gaziantep’te ki Belediye Başkanlarımız Allah’a bin şükür örnek teşkil ediyor” dedi.
“Son depremzede evine geçene kadar uyku bize haram”
Deprem sonrası Nizip’te yapılan çalışmalarla ilgili Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’dan bilgi alan Başkan Çetin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Depremin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Konteynerda kalan son bir depremzede evine, sıcak yuvasına kavuşana kadar bizlere uyku haram olsun” şeklinde konuştu.
“Nizip gelişmeye devam ediyor”
Nizip Belediye Başkanı Mehmet SARI, Nizip ilçesinde devam eden çalışmalarını ise şöyle anlattı; “Yavuz Sultan Selim Köprülü Kavşağı, Adliye Sarayı ve Otogar arası köprülü kavşağı, Bisiklet yolu çalışması, ulaşım alt yapısı, Cami ve Sosyal tesisi yapım onarımı,400 yataklı Nizip devlet hastanesi, yeni stadyum, Fıstık kent ve TOKİ projelerimiz ise devam ediyor dedi, biten projelerle ilgili ise Millet bahçesi, Demir yolları taş köprü, sanayi enerji yatırımı, köprüler, ikinci yüzme havuzu, raybüs ve taziye evleri de biten projelerimiz arasındadır” ifadelerine yer verdi.
Oğuzeli İlçe Teşkilatı ziyareti
Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerine Nizip sonrası Oğuzeli İlçe Teşkilatı ile devam ettiler. AK Parti Oğuzeli ilçesi haftalık Olağan toplantısına katılan Başkan ÇETİN, Oğuzeli ile ilgili istişarelerde bulundu. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Oğuzeli ziyaretinde Türkiye Yüzyılına dikkat çekerek, “Hep Yeni hep ileri diyoruz artık. Cumhurbaşkanımızın da bahsettiği gibi bizim de toplantılarımızda yer verdiğimiz üzere yenilenmekten ama yenilenirken de bu partiye emek vermiş hiçbir arkadaşımızı kardeşimizi arkada bırakmadan, onların bilgisinden, tecrübesinden, yaşından, geçmiş dönem siyasi yaşantılarının bir sonraki nesille de devredecek kadar da erdeme sahibiz” dedi.
“Millet ittifakı masası dağıldı”
Başkan Çetin, Millet ittifakı paydaşlarının yer aldığı Altılı Masa’ya dikkat çekerek, “Millet ittifakı paydaşları Masanın altında kaldılar, Birbirlerine düştüler. Peki, bunlar neyin eseri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dimdik durmasının ve milletimizin hizmet edene sahip çıkmasının eseridir” şeklinde konuştu.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Biraz ekonomik sıkıntılar olabilir ama bu dünya genelinde olan bir sıkıntıdır. Onunla ilgili çalışmalarda devam ediyor. Dünya genelinde ekonomik sıkıntılar sürerken bunun üzerine bizde bir de deprem gerçeği var. Milyarlarca dolar maliyeti olan ve binlerce insanımızın hayatını kaybettiği bu depremde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgeleri için her türlü çalışmayı yaptıklarını ve özellikle bu bölgelerin arkasında dimdik ayakta duruyor” diye konuştu.
Oğuzeli İlçe başkanı Hilmi Özbudak ve yönetimi ile Oğuzeli esnafını da ziyaret eden İl Başkanı Çetin, esnafın ve Oğuzeli halkının dilek ve önerilerini dinledi.

İran'dan işgal rejimine doğru yoğun füze atışları: Tel Aviv'e füzeler düştü, yangın çıktı!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Türkiye güçlü bir siyonizm tehdidiyle karşı karşıya

İran'da intihar saldırısı planlayan Mossad casusları yakalandı

Devrim Muhafızları: Saldırıların kaynağı olan işgal hava üslerini hedef aldık

Katar, Filistinli mülteciler için 20 milyon dolar yardım sağlayacak

Kremlin: Rusya-ABD ilişkilerinin normalleşme süreci askıya alındı 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan İran Büyükelçiliği’ne ziyaret

Suriye Dışişleri Bakanı İle Alman mevkidaşı ile görüştü

TBMM, işgalin İran saldırganlığına karşı tezkereyi kabul etti

Siirt’te park halindeki otomobil alev alev yandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri işgalin İran'a saldırılarını görüştü

İran: Şu ana kadarki operasyonlarımız caydırıcıydı; cezalandırıcı operasyonlarımız çok yakında!

Malatya'da aracın çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

Kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı

Malatya Büyükşehir Meclisi haziran ayı toplantıları sona erdi

İran'dan yeni füze fırlatıldı: Sirenler çaldı!

Bat Yam'da 88 bina İran füzeleriyle hasar gördü

İran Ordusu: 28 düşman hava aracı düşürüldü, işgale ait Hermes casus İHA’sı imha edildi

Rekabet Kurumu’ndan gıda laboratuvarlarına ceza

Gazze'deki direniş, ortak operasyonlarla işgalcileri öldürüp yaralıyor

Elektrik ve su sorunu küçükbaş hayvan üreticilerini bezdirdi

Genetik testler otizmi net göstermez, riski ortaya koyar!

Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok

Vali Yavuz: Bağımlılık, yalnızca bedenleri değil, zihinleri ve iradeyi de esir almaktadır!

İran medyası: Tahran'ın füze harekatında siyonist istihbarat subayları öldü

Siyonist Katz: ABD, savunmamızda bize destek veriyor, bugün Tahran’a saldırılar düzenleyeceğiz

HÜDA PAR'dan valiliğe çağrı: Siyonist katilin İstanbul'umuzda konser vermesi büyük bir züldür

Şanlıurfa'da kamyonet şarampole devrildi: 1 kişi yaralandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İran'dan işgal rejimine doğru yoğun füze atışları: Tel Aviv'e füzeler düştü, yangın çıktı!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Türkiye güçlü bir siyonizm tehdidiyle karşı karşıya

İran'da intihar saldırısı planlayan Mossad casusları yakalandı

Devrim Muhafızları: Saldırıların kaynağı olan işgal hava üslerini hedef aldık

Katar, Filistinli mülteciler için 20 milyon dolar yardım sağlayacak

Kremlin: Rusya-ABD ilişkilerinin normalleşme süreci askıya alındı 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan İran Büyükelçiliği’ne ziyaret