• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: “Altılı Masanın liderleri olarak bizler, Türkiye’yi huzura kavuşturmak istiyoruz”

19 Eylül 2022, Pazartesi 04:05
19 Eylül 2022, Pazartesi 04:05
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: “Altılı Masanın liderleri olarak bizler, Türkiye’yi huzura kavuşturmak istiyoruz”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: “Altılı Masanın liderleri olarak bizler, Türkiye’yi huzura kavuşturmak istiyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Altılı Masanın liderleri olarak bizler; Türkiye’yi huzura kavuşturmak istiyoruz, Türkiye’yi büyütmek istiyoruz, Türkiye için çalışmak istiyoruz” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Şambayat Beldesi Belediyesini ziyaret etti. Şambayat Belde Belediyesi önünde partililere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’ye huzur getireceklerini belirterek, “Altılı masanın liderleri olarak bizler; Türkiye’yi huzura kavuşturmak istiyoruz, Türkiye’yi büyütmek istiyoruz, Türkiye için çalışmak istiyoruz. Altı lider bir aradayız, beraberiz. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Hiç kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Huzur içinde olun, asla umutsuzluğa kapılmayın. Türkiye’yi büyüteceğiz, Türkiye’yi güzelleştireceğiz, Türkiye’de herkes kucaklaşacak. Bize soruyorlar ’parayı nerden bulacaksın?’ Bu bir siyasi tercihtir. Parayı beşli çeteye mi vereceksin, vatandaşa mı vereceksin? Biz beşli çeteye değil, vatandaşa hizmet edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın. Beşli çeteden paraları söke söke alacağım. Hukuk içinde alacağız, adalet içinde alacağız. Milletin hakkını hukukunu millete teslim edeceğiz. Takdir millete aittir. Milletten büyük kimse yoktur. Dolayısıyla millet, partiden de büyüktür. Milletin her ferdine saygı duymak bizim görevimizdir. Bize oy versin vermesin, 85 milyona hizmet götürmek bizim görevimizdir. Biz onlar gibi değiliz, biz toplumu ayırmıyoruz. Biz toplumu bölmüyoruz, biz ayrıştırmıyoruz. Herkesin kimliğine, herkesin inancına, herkesin yaşam tarzına biz saygı gösteririz. Unutmayın biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Halkın partisiyiz, halk için mücadele ediyoruz” dedi.

'Bunların tamamına kök söktüreceğim'
Konuşma sonrasında Şambayat’ta bir kadın, Kılıçdaroğlu’na ipe dizili olan Antep fıstığından hediye etti. Kılıçdaroğlu ipi boynuna astı. Kılıçdaroğlu daha sonra Gölbaşı ilçesine hareket etti. Burada Gölbaşı Belediye Başkanlığı önünde bekleyen partililere hitap eden Kılıçdaroğlu, “Bu ülkeye adaleti getireceğim. Devletin dili adalet ise devletin dini adalet oluncaya kadar her türlü mücadeleyi sizin için yapacağım. Parayı nerden bulacaksın diye bize soruyorlar. Türkiye zengin ülke, Türkiye’nin kaynakları, sizin ödediğiniz vergilerin büyük bir kısmı beşli çetelere gidiyor, mafyaya gidiyor, baronlara gidiyor. Bunların tamamına kök söktüreceğim. Endişe etmeyin. Sizlerin oylarıyla iktidara geldiğimizde bir hafta içinde, bir hafta içinde çiftçinin, esnafın bankalardan, esnaf kefalet ve kredi kooperatifinden çektikleri kredilerin faizlerini sıfırlayacağım” diye konuştu.
Daha sonra Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Gölbaşı üzümünden Kılıçdaroğlu’na hediye etti. Kılıçdaroğlu, buradan Malatya’ya doğru hareket etti.

İki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Batan göçmen teknesinde ölü sayısı 54'e yükseldi

"Küresel Direniş Günü"nde Peygamber Sevdalılarından çağrı: Zalime dur demenin vakti gelmedi mi

Ebu Ubeyde'den esir askerlerle ilgili açıklama: Açlığın nedeni biz değil israil ablukası

Hatay'da 3,9 büyüklüğünde deprem

Ukrayna Soçi'de petrol deposunu vurdu!

Siyonist ordudan itiraf: Askerler arasında Gazze intihar vakaları artıyor

Soykırımın baş destekçisi ABD İstanbul'da protesto edildi

Küçük uçak Avustralya ile Tazmanya arasında kayboldu

Rusya ve Çin donanmalarından Japon Denizi'nde ortak tatbikat

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç Mersin’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Siirtli çocuklardan vicdanlara çağrı: Gazze'de artık çocuklar ölmesin

Malatya'dan Gazze'deki soykırıma tepki: Kadın, yaşlı ve çocuklar açlıktan ölürken dünya sessiz

Siyonist işgalcilerin saldırılarında 119 sivil daha katledildi

Siirt’te “Gazze Ölüyor, ayağa kalk!” çağrısıyla yaşanan soykırıma tepki gösterildi

Şırnak’ta örtü yangını havadan ve karadan müdahale ile söndürüldü

Yemen açıklarında tekne alabora oldu: 20 ölü

Mescid-i Aksa’ya yapılan baskınlara Dışişleri Bakanlığından kınama

Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilciliği dualarla açıldı

UNICEF: Sudan'da çocuklar, açlık ve hastalık yüzünden risk altında

D-100 kara yolunda zincirleme kaza: 3 yaralı

Şırnak’ta örtü yangını

Tarıma yeni teşvik paketi

HÜDA PAR'ın düzenlediği "Son Kale Aile" panelinde "aile hakemliği" önerisi

Umut Kervanı Tarsus'ta yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı

Ukrayna: İstanbul görüşmelerinin devamı için hazırlık yapıyoruz

BM: Gazze'de açlık çeken kadın ve çocukların durumu kabul edilemez

Malatya'da aracın çarptığı yaya yaralandı

Brezilya: ABD'ye yanıt vermek için çalışma yürütüyoruz

Dr. Cansever Dokuz: Tarihte dinin olmadığı toplumlar vardır ama ailenin olmadığı toplum yoktur

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Batan göçmen teknesinde ölü sayısı 54'e yükseldi

"Küresel Direniş Günü"nde Peygamber Sevdalılarından çağrı: Zalime dur demenin vakti gelmedi mi

Ebu Ubeyde'den esir askerlerle ilgili açıklama: Açlığın nedeni biz değil israil ablukası

Hatay'da 3,9 büyüklüğünde deprem

Ukrayna Soçi'de petrol deposunu vurdu!

Siyonist ordudan itiraf: Askerler arasında Gazze intihar vakaları artıyor