• BIST 100

    9339,59%-0,11
  • DOLAR

    39,44% 0,21
  • EURO

    45,49% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4289,17% 0,12
  • Ç. ALTIN

    6927,68% -0,09
Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Ünal Medical Point’te
GÜNDEM
Tarih: 28.10.2023 13:25
Güncelleme: 1.01.0001 00:00
Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Ünal Medical Point’te
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Ünal Medical Point’te

Hekim kadrosunu güçlendirmeye devam eden Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Ünal hasta kabulüne başladı.
Tüm branşlarda olduğu kadar erişkin ve çocuk yan dal branşları ile de kadrosunu güçlendiren Medical Point Gaziantep Hastanesi, teknik alt yapısı, tıbbi donanımı, uzman sağlık profesyonellerini bünyesine ekliyor. Bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla kurulan Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Kliniği Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Profesör Doktor Ekrem Ünal Medical Point Gaziantep Hastanesi’nin uzman hekim kadrosunun bünyesinde yer alarak hasta kabulüne başladı.

Profesör Doktor Ekrem Ünal, 1995 ile 2001 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2001 ile 2007 yıllarında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Araştırma Görevlisi Doktor unvanıyla, 2007 ve 2012 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalı’nda uzman doktor olarak görev yaptı. 2012 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalı’na Yardımcı Doçent Doktor olarak atandı. 2021 yılında aynı üniversitede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalı’nın Profesör kadrosunda yer aldı. Prof. Dr. Ekrem Ünal’ın, Amerika ve Avrupa’daki bilim insanları ile birlikte Çocuk Hematoloji, Onkoloji ve İmmunlojisi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında kabul gören prestijli dergilerde 150’den fazla yayını bulunmaktadır. Bununla birlikte, Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Profesör Doktor Ekrem Ünal, 10’u aşkın hastalığın ilk kez tanı konulmasında ve tedavisinde aktif rol almıştır. Bu hastalıkların keşifleri bilim dünyasında da önemli bir yere sahiptir. Profesör Doktor Ünal, ’Avrupa Kemik İliği Nakli Doğumsal Hastalıklar Çalışma Grubu’nda ülkeyi başarı ile temsil etmektedir. Münih Ludwig Üniversitesi ile nadir hastalıkların tanı ve tedavisi için Amerika, Kanada, Avusturya, İran, İsrail, Kolombiya, Endonezya, Brezilya gibi ülkeler ile ortak çalışmalar yaparak, ülkemizi temsil etmekte ve ortak bilimsel çalışmalar yapmaktadır. Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Profesör Doktor Ekrem Ünal, Türk Hematoloji Derneği, Türk Pediatrik Hematoloji Derneği, Avrupa Hematoloji Derneği (EHA), Uluslararası Pediatrik Onkoloji Topluluğu (SIOP), Avrupa Kan ve İlik Nakli Grubu’na (EBMT) üyedir. Profesör Doktor Ekrem Ünal’ın uzmanlaştığı hastalıklar ve tedavi yöntemleri ise Lösemi, Lenfoma, Beyin Tümörleri, Nöroblastom, Nefroblastom (Wilms tümörü), Yumuşak doku sarkomları, Germ hücreli tümörler, kemoterapi, akıllı ilaçlar, çocukluk çağı kanserlerinde hücresel tedaviler, CART hücreleri, Anemiler (Demir, Vitamin B12 eksiliğine bağlı), Trombositopeni, Doğumsal Nötropeni, Aplastik anemi, Myelodisplastik Sendrom (MDS), nadir hematolojik hastalıklar, Kemik iliği Nakli ve genetik tedaviler hedefe yönelik tedavi yaklaşımları olarak öne çıkmaktadır.

İran'dan işgal rejimine doğru yoğun füze atışları: Tel Aviv'e füzeler düştü, yangın çıktı!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Türkiye güçlü bir siyonizm tehdidiyle karşı karşıya

İran'da intihar saldırısı planlayan Mossad casusları yakalandı

Devrim Muhafızları: Saldırıların kaynağı olan işgal hava üslerini hedef aldık

Katar, Filistinli mülteciler için 20 milyon dolar yardım sağlayacak

Kremlin: Rusya-ABD ilişkilerinin normalleşme süreci askıya alındı 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan İran Büyükelçiliği’ne ziyaret

Suriye Dışişleri Bakanı İle Alman mevkidaşı ile görüştü

TBMM, işgalin İran saldırganlığına karşı tezkereyi kabul etti

Siirt’te park halindeki otomobil alev alev yandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri işgalin İran'a saldırılarını görüştü

İran: Şu ana kadarki operasyonlarımız caydırıcıydı; cezalandırıcı operasyonlarımız çok yakında!

Malatya'da aracın çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

Kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı

Malatya Büyükşehir Meclisi haziran ayı toplantıları sona erdi

İran'dan yeni füze fırlatıldı: Sirenler çaldı!

Bat Yam'da 88 bina İran füzeleriyle hasar gördü

İran Ordusu: 28 düşman hava aracı düşürüldü, işgale ait Hermes casus İHA’sı imha edildi

Rekabet Kurumu’ndan gıda laboratuvarlarına ceza

Gazze'deki direniş, ortak operasyonlarla işgalcileri öldürüp yaralıyor

Elektrik ve su sorunu küçükbaş hayvan üreticilerini bezdirdi

Genetik testler otizmi net göstermez, riski ortaya koyar!

Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok

Vali Yavuz: Bağımlılık, yalnızca bedenleri değil, zihinleri ve iradeyi de esir almaktadır!

İran medyası: Tahran'ın füze harekatında siyonist istihbarat subayları öldü

Siyonist Katz: ABD, savunmamızda bize destek veriyor, bugün Tahran’a saldırılar düzenleyeceğiz

HÜDA PAR'dan valiliğe çağrı: Siyonist katilin İstanbul'umuzda konser vermesi büyük bir züldür

Şanlıurfa'da kamyonet şarampole devrildi: 1 kişi yaralandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İran'dan işgal rejimine doğru yoğun füze atışları: Tel Aviv'e füzeler düştü, yangın çıktı!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Türkiye güçlü bir siyonizm tehdidiyle karşı karşıya

İran'da intihar saldırısı planlayan Mossad casusları yakalandı

Devrim Muhafızları: Saldırıların kaynağı olan işgal hava üslerini hedef aldık

Katar, Filistinli mülteciler için 20 milyon dolar yardım sağlayacak

Kremlin: Rusya-ABD ilişkilerinin normalleşme süreci askıya alındı 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan İran Büyükelçiliği’ne ziyaret