• BIST 100

    14153,58%-0,33
  • DOLAR

    42,72% 0,07
  • EURO

    50,12% -0,16
  • GRAM ALTIN

    5928,74% 0,34
  • Ç. ALTIN

    9560,88% 0,43

Çocuklar kuşaktan kuşağa aktarılan oyunlarla stres attı

13 Kasım 2024, Çarşamba 15:20
13 Kasım 2024, Çarşamba 15:20
Çocuklar kuşaktan kuşağa aktarılan oyunlarla stres attı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yeşilyurt Belediyesi, ara tatil nedeniyle içerisinde çuval yarışı, halat çekme, koşu ve yumurta taşıma gibi yarışmaların bulunduğu etkinliklerle çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı.

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden aile yaşam merkezindeki etkinliklerden yararlanan aileler ve çocuklar, Horata'da düzenlenen Sonbahar Etkinliği'nde gönüllerince eğlendiler.

Bir yandan inşa ve imarına yönelik hizmetleri aralıksız sürdürürken diğer taraftan 7'den 70'e tüm vatandaşların moral ve motivasyonlarını yükselten çalışmaları ihmal etmeyen Yeşilyurt Belediyesi, sosyal, sportif ve kültürel projelerin uygulandığı aile yaşam merkezindeki etkinliklerden faydalanan aileleri ve çocukları, Horata'da pikniğe götürdü.

Evlerinden servislerle alınarak Horata'daki piknik alanına getirilen vatandaşlar, hep birlikte keyifli bir gün geçirdiler. Birçok oyunun oynandığı piknikte çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar da düzenlendi. Birlikte eğlenceli vakit geçiren aileler ve çocuklar, oyunlar oynayıp günün tadını çıkardılar.

İçerisinde çuval yarışı, halat çekme, koşu ve yumurta taşıma gibi yarışmaların bulunduğu etkinliklerde unutamayacakları anlar yaşayan çocuklar, şehrin gürültülü ortamından uzakta hep birlikte oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler. Düzenlenen aktivitelerin tadını çıkaran çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Yemyeşil ağaçlar arasında ve kuş sesleri eşliğinde güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan aileler ve çocuklara sucuk ekmek ikram edildi. Piknikte çok güzel ve keyifli bir gün geçirdiklerini söyleyen çocuklar, Yeşilyurt Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay ile Kemal Oruç'ta etkinliğe katılarak çocukların heyecanını paylaştılar.

Okulların ara tatile girmesiyle birlikte çocuklara destek olmak için piknik etkinliği düzenlediklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, çocukların yüzündeki mutluluğu, gözlerindeki ışıltıyı görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Nogay, "Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit'in talimatının ardından aile yaşam merkezimizdeki sosyal ve sportif etkinliklere katılan ailelerimiz ve çocuklarımızla Horata'da güzel bir sonbahar etkinliği düzenledik. Değerli misafirlerimiz güzel havada doğayla iç içe piknik yapmanın, oyunlar oynamanın keyfini çıkararak stres attılar. Çocuklarımızın gönüllerince eğlendiğini görmek ise bizi ayrıca mutlu etti. Onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bizlere. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, her zaman onların yanında olacağız." diye konuştu. (İLKHA)

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu: Bingöl’ün hak ettiği yer bu değil

Asgari ücret için ikinci tur toplantı bugün yapılacak

M23 isyancıları, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Uvira'dan çekilmeye başladı

Tekirdağ’da narkotik operasyonlarında 178 kişi hakkında işlem yapıldı

Gazze'deki çadırların yüzde 90'ı son yağışlarla birlikte sular altında kaldı

İzmir’de su ürünlerine yönelik denetimlerde 516 kilogram balığa el konuldu

Malatya'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Antalya’da 24 papağan ele geçirildi

Ordu’da 164 yatırımcıya kırsal kalkınma desteği

Direniş liderlerinin sürgündeki zaferi Mercu'z Zuhur 33'üncü yılında

Tayland-Kamboçya çatışmalarında 19 Tayland askeri öldü

MKE tüfeğin kalifikasyon süreçleri başarıyla tamamlandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Karabük’te çöplerle dolu evden 10 kamyon atık çıkarıldı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Hz. Mevlâna’nın 752'nci Vuslat Yıl Dönümünde Gülbang Duası okundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü” mesajı

Kırıkkale’de 3 servis aracı çarpıştı: 10 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Yerli üretimi destekleyen ve adil bir ekonomik yapıyı önceleyen her çalışmanın yanındayız

Lavrov: İran'la askeri-teknik işbirliği geliştiriyoruz

Konya’da peçeteye emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirildi

Macron, yapay zeka tarafından üretilen darbe videosunu kaldırtamadı

Konya AKOM’dan çiftçilere zirai don uyarısı

AB, Rusya'dan doğalgaz ithalatını aşamalı olarak sonlandıracak

Bingöl’de trafik kazası: 2 yaralı

Soykırım, kıtlık ve kaybettirilme: 2025 yılı Filistinli çocuklar için felaket yılı oldu

Türkiye Taşkömürü 263 yeni personel alacak

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı

Çevre, Şehircilik Bakanlığının, 2026 bütçesi TBMM’de kabul edildi

İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu: Bingöl’ün hak ettiği yer bu değil

Asgari ücret için ikinci tur toplantı bugün yapılacak

M23 isyancıları, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Uvira'dan çekilmeye başladı

Tekirdağ’da narkotik operasyonlarında 178 kişi hakkında işlem yapıldı

Gazze'deki çadırların yüzde 90'ı son yağışlarla birlikte sular altında kaldı

İzmir’de su ürünlerine yönelik denetimlerde 516 kilogram balığa el konuldu

Malatya'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı