Dekoratif ahşap boyama kursu yoğun ilgi görüyor

EĞİTİM 25.08.2023 12:30:19 0
Dekoratif ahşap boyama kursu yoğun ilgi görüyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Dekoratif ahşap boyama kursu yoğun ilgi görüyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından açılan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu yoğun ilgi görüyor. Dekoratif Ahşap Boyama Kursu’na katılan kursiyerler hem moral depoluyor hem de aile ekonomisine katkı sağlıyor.
Şehitkamil Belediyesi, kadınların kaliteli ve verimli zaman yaşamalarına zemin oluşturacak kurslar açmayı sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Münif Paşa Aile Merkezi’nde açılan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu, kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurs çerçevesinde kadınlar hem eğitim görüyor hem de birbirinden güzel eserler meydana getiriyor. Haftanın 5 günü kursa gelen kadınlar, günün stres ve sıkıntısını ahşap üzerine yaptıkları desenleri boyayarak atarken, yaptıkları ürünleri satarak, aile ekonomilerine de katkı sağlıyorlar.
'Kursiyerlerimiz, zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar'
Kursa ilişkin açıklamada bulunan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu Öğretmeni Ayşenur Kaygun, “Okulların tatil olmasıyla birlikte Münif Paşa Aile Merkezimizde, öğrencilerimize ve velilerimize yönelik yaz dönemi dekoratif ahşap boyama kursu açtık. Öğrencilerimiz, velileriyle birlikte kursumuza gelerek, burada ahşap boyama tekniklerini öğreniyorlar. Kursumuzda atık durumda olan malzemeleri geri dönüştürerek, kullanılabilir malzeme haline getiriyoruz. Kursiyerlerimiz, burada yaptıkları ürünleri, kendileri için süs eşyası olarak kullanırken, kimi kursiyerlerimiz de yaptıkları ürünleri satarak, aile ekonomisine katkıda bulunuyor. Bunun yanında, kursiyerlerimiz burada hoş ve güzel vakit geçirerek, zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Bizler de eğitmenler olarak kursiyerlerimize her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
'Burada çok güzel etkinlikler yapıyoruz'
Kursun kendileri açısından olumlu olduğunu belirten kursiyerlerden Firdevs Polat, “Evde geçireceğim boş vaktimi kızlarımla birlikte gelip bu kursumuzda değerlendiriyoruz. Ayşenur hocamızın nezaretinde kursumuzda ahşap boyama eğitimi alıyoruz. Burada çok güzel etkinlikler yapıyoruz. Burada kızlarım için hediyelik eşyalar yapıyorum. Bunun yanında yaptığım ürünleri de satarak aile ekonomime katkıda bulunuyorum. Çok güzel bir ortamımız var, arkadaşlarımızla birlikte güzel bir aile ortamı kurmuş bulunmaktayız. Hocalarımız da bizlerle yakından ilgileniyor ve ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bizlere bu güzel kursu açan Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
'Arkadaşlarımızla birlikte hoş ve güzel vakit geçiriyoruz'
Yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirdiğini ifade eden Ebrar Gemici, “Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz tatilimi ahşap boyama kursuna gelerek değerlendiriyorum. Burada hocamız sayesinde yeteneklerimizi geliştiriyoruz, çok güzel eğitimler alıyoruz. Aynı zamanda burada diğer arkadaşlarımızla birlikte hoş ve güzel vakit geçiriyoruz. İleriki dönemlerde de kendimizi geliştirmek adına bu kursumuzun bizler için çok iyi bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu konuda, bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı hocamıza ve Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Axios: Netanyahu, Trump'ı İran'a saldırıya teşvik ediyor

Gazze'de katliam bitmiyor: 55 şehit

İngiltere, Tel Aviv ve Kudüs'teki diplomatlarının ailelerini geri çekti

Trump'tan küstah tehdit: Tahran derhal tahliye edilmeli, anlaşmayı imzalamalıydılar

Siyonist rejimde 24 bina yerle bir oldu, binlerce kişi tahliye edildi

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Kazakistan ile Çin arasında 24 anlaşma imzalandı

ANFİDAP: Mutlak kötülük israile karşı insanlık yekvücut olmalı

ABD'nin USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Hatay’da orman yangını

İran en büyük ve en yoğun füze saldırısına hazırlanıyor: Tel Aviv'i boşaltın!

Vali Yavuz: Gazze'de çocuklar dünyanın gözü önünde katledilmektedir

MASKİ'ye personel alımı kura çekimi ile yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabadayılık taslayan israil kendi varlığını ve geleceğini riske atıyor

HÜDA PAR'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik ziyareti

Siyonist işgalciler İran devlet televizyonunu vurdu

Pezeşkiyan: ABD, siyonist rejimi dizginlemezse daha acı karşılık vereceğiz

Bingöl’de orman yangını

Örtü yangınında 2 ev küle döndü

Yükleniyor