• BIST 100

    10803,28%-0,20
  • DOLAR

    40,89% 0,16
  • EURO

    47,78% 0,29
  • GRAM ALTIN

    4393,36% 0,35
  • Ç. ALTIN

    7053,04% 0,00

Depremzedelerin yardıma koşan iş makinesi operatörlerine teşekkür belgesi

24 Şubat 2023, Cuma 05:00
24 Şubat 2023, Cuma 05:00
Depremzedelerin yardıma koşan iş makinesi operatörlerine teşekkür belgesi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Depremzedelerin yardıma koşan iş makinesi operatörlerine teşekkür belgesi

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler sonrasında Yalova’dan bölgeye giderek çalışmalara katılan iş makinesi operatörleri, şoförler ve hafriyat firması temsilcilerine teşekkür belgesi takdim edildi.
Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, sivil toplum kuruluşları, firma ve hayırsever vatandaşların da desteği ile deprem bölgesine gönderilen ve günlerce burada görev yapan iş makinesi operatörleri, şoförler ve hayırsever firma sahiplerine Vali Muammer Erol ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk teşekkür belgesi takdim etti. Şaban Temüge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen programda konuşan Vali Muammer Erol, ağır iş makinelerinin deprem sonrasında bölgede günlerce yoğun bir çalışma yürüttüğünü söyledi.
Erol, Yalova’da 7 binin üzerinde afetzedenin misafir edildiğini belirterek, “Bu çok büyük bir afet. Devlet- millet olarak iyi toparladık. Milletimizin devletimizin sayesinde bu oldu. Bundan sonra hafriyat kaldırıldıkça uygun yerlerde konutların yapımına başlanıyor. İnşallah bir yıl içinde Allah’ın izniyle konutlar yapılacak. Biz bu işin üstesinden geliriz. Milletimiz de büyük bir dayanışma sergiledi. İnsanlarımız elinde ne varsa getirip veriyor. Halen Yalova’mızda depomuzda malzemeler var ve bölgeye göndermeye devam ediyoruz. Yalova’mıza 7 binin üzerinde afetzede geldi. Çok büyük kısmı hayırsever vatandaşların sağladığı imkanlarla evlerde kalıyorlar. Afetzedelerimizi üç gündür 13 ekibimizle tek tek ziyaret ediyoruz. Durumun röntgenini çekiyoruz. İnşallah ihtiyaçlarını da karşılamayı el birliğiyle yapıp onları evleri yapılana kadar Yalova’mızda misafir edeceğiz. Ben el birliğiyle çalışma yürüten sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Depremin acısını en iyi bilen bir il olduklarını söyleyen Tutuk ise devlet ve milletin depremin yaralarını sarmak için el ele verdiğini belirterek, “Bizler bu afeti daha önce yaşadık. Bunun acısını en iyi biz biliriz. Yalova’mızda devlet-millet el ele verdik. Depremzedelerimiz için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Sizler o bölgede canla başla çalışma yürüttünüz. Hepinizden Allah razı olsun. Hafriyatçılarımıza, iş adamlarımıza, o bölgede bir can da olsa kurtarabilmek için canla başla çalışma yapan siz değerli dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Programa İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AFAD İl Müdürü Doğan Tonçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ile firma yetkilileri, vinç operatörleri ve şoförler katıldı.

Kocaeli ve İznik'teki orman yangınlarının duman bulutu Bursa semalarını kapladı

Diyarbakır’da 3 ayrı noktada orman yangını

Hasankeyf'te incir hasadı başladı

Yatağa bağımlı çocuklara yönelik yatak desteği başladı

Pakistan'da sel: 146 ölü

Yaz Kur'an kursuna katılan çocuklar: Camiye çok alıştık, kurs sayesinde oldukça dini bilgiler edindik

Anamur’da yaz Kur'an kursları şenlikle tamamlandı

Balıkçılar 1 Eylül balık sezonunu dört gözle bekliyor

Batman'da engelli bireyler için yeni merkez hizmete girdi

Patnos ilçesinde gençler Gazze için yürüdü

Mersin’de asayiş operasyonu: 305 aranan şahıs yakalandı

Bursa'da AVM otoparkında yangın: 6 otomobil kullanılamaz hale geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, “İnsanlığın Vicdanı Gazze’de Sınanıyor” makalesi

Mali'de darbe girişimi engellendi

Maharetli eller en güzel yemeği yapmak için yarıştı

Sırbistan'da hükümet karşıtı protestolar devam ediyor

Ukrayna'dan Rus petrol rafinerisine saldırı

İsveç'te camiye silahlı saldırı

Adıyaman'da ormanlık alanda çıkan yangın devam ediyor

İngiliz milletvekillerinden Starmer'a: siyonist büyükelçiyi sınır dışı edin

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bakan Işıkhan ile görüştü

Şanlıurfa’da yaz Kur’an kurslarına rekor katılım

TMO, mısır alım fiyatını açıkladı: 11 bin 300 TL

BM ve AB ülkelerinden işgalci rejimin "E1" projesine tepki

Kocaeli, Bartın ve Bursa’da orman yangınlarına müdahale sürüyor

Bursa’dan Filistin’e kanat açan yavru leylek, İslam dünyasına mesaj verdi

Yolcu otobüsünden büyük saygısızlık: Sabah namazı kılmak isteyen yolcuyu yolun ortasında bıraktı

Adana’da kuyumcuya silahlı saldırı: 2 kişi yaralandı, 1 kilogram altın çalındı

İstanbul Silivri’de 3 günlük denize giriş yasağı

Botoksla şaşırtan sağlık çözümü: Estetik değil, tedavi amaçlı kullanılıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kocaeli ve İznik'teki orman yangınlarının duman bulutu Bursa semalarını kapladı

Diyarbakır’da 3 ayrı noktada orman yangını

Hasankeyf'te incir hasadı başladı

Yatağa bağımlı çocuklara yönelik yatak desteği başladı

Pakistan'da sel: 146 ölü

Yaz Kur'an kursuna katılan çocuklar: Camiye çok alıştık, kurs sayesinde oldukça dini bilgiler edindik

Anamur’da yaz Kur'an kursları şenlikle tamamlandı