• BIST 100

    10853,49%0,99
  • DOLAR

    40,65% 0,02
  • EURO

    47,06% -0,17
  • GRAM ALTIN

    4407,36% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7061,38% 0,32

Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız

21 Haziran 2022, Salı 03:32
21 Haziran 2022, Salı 03:32
Devlet Bahçeli: 2023
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023 seçimini Cumhur İttifakı'nın açık ara kazanacağını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısına katıldı.

Bahçeli grubuna hitabında, parti içinde oluşturulan heyetlerin Anadolu ziyaretlerine değindi.

Türkiye'yi karış karış gezdiklerini ve Türk halkı ile kucaklaştıklarını söyleyen Bahçeli, gördükleri tabloyu anlattı.

'2023'te farkla kazanacağız'

Bahçeli, gördükleri tabloda 2023 seçimlerini açık ara farkla kazanacaklarını söyledi.

Bahçeli, 'Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur; Cumhur İttifakı 2023'te açık ara farkla sandıktan başarı ile çıkacaktır.

Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız VİDEO

'Erdoğan fersah fersah fark atacak'

Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muazzam bir irade gücü ile yüzde 50'yi fersah fersah aşan bir oy çokluğu ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir.' diye konuştu.

'Zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur'

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

'Her yerde okkanın dört yüz dirhem olduğunu eninde sonunda göstereceğiz. Şunu bir defa açıkça ifade etmek durumundayım ki, ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur.

Siyasetlerini yalan ve riyayla mayalandıran, tezvirat ve tefrikayla maskaralaştıran çürük çarık zihniyetlerin hiçbir sözü söz değildir, hiçbir açıklaması doğru değildir.

Yalandan vergi alınmış olsaydı, yalancı siyasetçilerin hepsi iflas bayrağını çekmekten inanıyorum ki kurtulamazlardı.

'Üç beş esnaf gezip fitne fücur teşrifatçılığı yapanların...'

Yalnızca göz boyamak ve çalışıyor imajı uyandırmak amacıyla üç beş esnaf gezip fitne fücur teşrifatçılığı yapanların ipliği artık pazardadır, ikinci ele düşmüştür.

Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, sahnelenen sahte mağdur tiyatroları, duyguları istismar eden taktik beyanatlar, kurmaca ve kumanda edilen karşılıklı diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz.

Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına dün olduğu gibi bugün de, yarın da prim vermeyecek, şans tanımayacaktır.

Sahte bir gülümseme iliştirip yüzlerine kalabalıkların içine giren samimiyetsiz ve kifayetsiz siyasetçilerin, herkesi kendileri gibi ahmak ve gafil zannetmeleri tam bir çarpıklıktır.

'Gönüllere misafir oluyoruz, gönüller kazanıyoruz'

Onlar boş boş dolaşadursun, Milliyetçi Hareket Partisi 18 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar 493 ilçemizi heyetler halinde ziyaret etmiştir.

Çok şükür milletimizin tamamıyla kucaklaşmanın esenliğini ve gönül huzurunu yaşıyoruz. “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı siyasi çalışma programımızla gönüllere misafir oluyoruz, gönüller kazanıyoruz.

Cumhur İttifakı Türkiye’nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. Milliyetçi Hareket Partisi vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor, huzurlu ve mutlu bir Türkiye’ye erişme azmini ilmek ilmek dokuyor.

'Zillet ittifakının adayı'

Zillet ittifakının nasıl bir adayı vardır ki, yıpranmasın diye açıklamaktan imtina ediliyor. Son düzlüğe girilirken, bu korkakça yaklaşımın ardında; acaba bilinçli ve taktik bir geciktirme mi söz konusudur, yoksa 6+1 formatlı masaya hakim olduğu anlaşılan derin bir çatlak mı etkilidir?

Çıkarsınlar adaylarını, görsünler hanyayı Konya’yı. Demokrasi er meydanıdır, bu meydana çıkmaya yüzleri olmayanların konuşmaya hakları bile yoktur.

Kolayca yıpranacak, an itibariyle meçhul ve müphem olan bir adayı çok arayıp aramadıkları, böylesi bir akıl tutulmasına nasıl düşüp kör çıkmazlara yuvarlandıkları da bir diğer muamma olarak karşımızdadır.

'Kasım’da seçim olabilir.' diyen Kılıçdaroğlu...'

“Demir gibi sinirim var. Kasım’da seçim olabilir.” diyen Kılıçdaroğlu, ya kendi kendini kandırıyor, ya da hayal aleminde paraşütsüz uçuş dersleri alıyor.

Cumhurbaşkanı adaylığına çok istekli olan Kılıçdaroğlu’na partisinden ve ittifak ortaklarından yükselen itirazlar esasen sinir sistemini laçkalaştırmakla kalmamış, histeri nöbetleri yaşamasına da yol açmıştır.

Bizim tavsiyemiz, en yakın kliniğe müracaat etmesi ve çok fazla gecikmeye mahal vermeden tedavi altına alınmasıdır. Yüksek beklentilerin gerçekleşmemesi durumunda yaşanacak ileri düzeyli hayal kırıklıkları Kılıçdaroğlu'nu elinden oyuncağı alınmış çocuğa dönüştürecek, mızmızlanması da hiçbir işe yaramayacaktır.'

Yüksek Askeri Şura yarın toplanıyor

Kars ve Ardahan'da şap hastalığı alarmı

Somali'de Afrika Birliği'ne bağlı güçlere çifte bombalı saldırı

Balıkesir'de arazi yangınına müdahale ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü

Park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda ölü olarak bulundu

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 1’i ağır 4 yaralı

İLKHA'nın haberi sonrası Bedri Nas onkoloji hastanesine sevk edildi

Gazze'de açlıktan ölenlerin sayısı 93'ü çocuk 180'e yükseldi

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Rusya: Ukrayna'nın askeri havaalanı altyapısı hedef alındı

İçişleri Bakanı Yerlikaya Ağrı'da çeşitli temaslarda bulundu

HÜDA PAR’dan ‘sahte diploma skandalı’ hakkında açıklama

Japonya'da sıcak çarpması nedeniyle 56 kişi öldü

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç’ten Çamlıyayla’ya ziyaret

İspanya ve Portekiz orman yangınları ile mücadele ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesinden çocuklara feribot gezisi

Sakarya'da 1 kilogram kokain ele geçirildi: 1 tutuklama

ABD'den Hindistan'a Rusya suçlaması

Rusya'dan nükleer silah açıklaması

Sanal kumarın karanlık yüzü: İntihar riski ve aile yıkımları!

Güney Kore'de yağışlar sele yol açtı: 1 ölü

Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Yiğit: Bu yıl kuraklıkla birlikte zirai don çiftçiyi çok zor durumda bıraktı

Gaziantep'te asayiş denetimi: 16 bin kişi sorgulandı

MASAK'tan Havale ve EFT'lerde beyan zorunluluğu taslağı

"Yatağa bağlı kalmış 4 çocuk babası" yardım haberi, Kızıltepe Kaymakamlığını harekete geçirdi

Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Temmuz ayına ilişkin asayiş ve güvenlik verilerini paylaştı

Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan çocuklara özel namaz eğitimi seferberliği

Nijerya'da silahlı saldırılarda 5 kişi öldü, 50 kişi kaçırıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Yüksek Askeri Şura yarın toplanıyor

Kars ve Ardahan'da şap hastalığı alarmı

Somali'de Afrika Birliği'ne bağlı güçlere çifte bombalı saldırı

Balıkesir'de arazi yangınına müdahale ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü

Park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda ölü olarak bulundu

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 1’i ağır 4 yaralı