• BIST 100

    10792,42%0,54
  • DOLAR

    41,70% 0,02
  • EURO

    48,77% -0,19
  • GRAM ALTIN

    5305,81% -0,04
  • Ç. ALTIN

    8731,43% 0,00

Diyetisyen kadrosu genişletiliyor

25 Nisan 2024, Perşembe 10:20
25 Nisan 2024, Perşembe 10:20
Diyetisyen kadrosu genişletiliyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Diyetisyen kadrosu genişletiliyor

SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde de uzman kadrosunu genişletiyor.
Uzm. Diyetisyen Tuğba Demirkıran ve Diyetisyen Meltem Demirci, SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde danışanlarını kabul etmeye başladı.

Uzm. Diyetisyen Tuğba Demirkıran
1999 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve ortaokul eğitiminin ardından 2017 yılında Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2017 yılında SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde lisans eğitimine başlayan Uzm. Diyetisyen Demirkıran, çeşitli polikliniklerde stajyer diyetisyen görev alarak 2021 yılında bölüm birincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl özel bir üniversitede yüksek lisans eğitimine başlayan Uzm. Diyetisyen Demirkıran, “Obezite” konusunda tez hazırladı. 2023 yılında yüksek takdir derecesiyle mezun olarak ‘Uzman Diyetisyen’ unvanını aldı. Eğitim hayatı boyunca birçok konferans, seminer, sempozyum ve kursa katılan Uzm. Diyetisyen Demirkıran 2024 yılı Nisan ayı itibariyle SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde danışanlarını kabul etmeye başladı.

Diyetisyen Meltem Demirci
1998 yılında Gaziantep’te doğdu. 2016 yılında Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi’nden, 2020 yılında SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu. 2018 yılında özel bir sağlıklı yaşam merkezinde staj yapmaya başlayan Diyetisyen Demirci, 2019 yılında Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Engelsiz Yaşam Merkezi Aktif Yaşam Merkezi, 25 Aralık Devlet Hastanesi ve SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde stajyer diyetisyen olarak görev yaptı. Nisan 2021’den bu yana SANKO Üniversitesi Hastanesinde Diyetisyen olarak görev yapan Demirci, Nisan 2024 itibariyle Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde danışanlarını kabul etmeye başladı. Diyabette Beslenme, Gebelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme, Kilo Alma Programları, Besin İntoleranslarında Beslenme, Kalp Damar Hastalıklarında Beslenme, Böbrek Hastalıklarında Beslenme, Nörolojik Hastalıklarda Beslenme, Sindirim Sistemi Hastalıklarında Beslenme, Yeme Bozukluklarında Beslenme, Organ Naklinde Beslenme, Cerrahi Hastalıklarda Beslenme, Enteral-Paranteral Beslenme ve Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Yaşlılık Döneminde Beslenme alanlarında çalışmaları sürmektedir. Türkiye Diyetisyenler Derneği (TDD), Klinik Enteral Paranteral Nütrisyon Derneği (KEPAN), Pediatrik Diyetisyenler Derneği (PEDİDER) üyesidir. Karbonhidrat-Protein-Yağ Sayımı Eğitimi (Tip1-Tip2 DM) Obezite Cerrahisi ve Bariatrik Diyetisyenliği, Yaşlılarda Tıbbi Beslenme Tedavisi Eğitimi, Renal Diyetisyenlik Kurs Programı, ISO 18001 Eğitimi, ISO 14001 Eğitimi, ISO 9001 Eğitimi, Güncel Yaklaşımlarla Klinik Nütrisyon Kursu ve Bilimsel Fitoterapi Eğitimi sertifikaları bulunmaktadır.

İşgal hapishanesinden özgürlüğe: Gazeteci Alaa Rımavi serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 240 sözleşmeli personel alacak

Şanlıurfa’da yuttuğu toplu iğne akciğerine saplandı

Gazze soykırımında 2 yıl geride kaldı: 732 günlük katliamda on binlerce hayat yıkıldı

Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve silah operasyonu

FETÖ’nün finans yapılanmasına operasyonda 6 kişi hakkında gözaltı kararı

Gazze'de 16 şehit: Siyonist rejimin katliamı sürüyor

Mersin’de işçi servisi devrildi: 5 ölü 14 yaralı

Organize suç örgütlerine 7 ilde operasyon: 78 şüpheli yakalandı

Çin altın rezervlerini artırdı: Sarı metal tarihi zirvede

Dolar kuru bugün ne kadar?

Meteoroloji'den 20 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarı

Gazze'de siyonist saldırıda gazeteci İnâs Ramazan şehit oldu

Batı Şeria'da 24 saatte 23 direniş eylemi: İşgalciler bedel ödeyecek

El-Halil'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi, İbrahim Camii kapatıldı

İşgalciler, Şeyh İkrime Sabri'yi Mescid-i Aksa'dan 6 ay daha uzaklaştırdı

Gazze Hükümeti: Kızılhaç'ın çalışmalarını askıya alması insanlık dışı bir karar

Siyonist gruplar, Mescid-i Aksa'ya saldırı için hazırlanıyor

Konya’da otomobil devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Akom’dan Konya’ya uyarı: Sıcaklıklar düşüyor, yağışlar geliyor

İki tır'ın karıştığı kazada 1 ölü, 1 yaralı

Suriye'de şiddetli çatışmalar yaşanıyor

Konya'da üniversiteler için güvenlik ve koordinasyon toplantısı yapıldı

DSÖ: Dünyada her 5 yetişkinden 1'i tütün bağımlısı

AFAD’da Deprem Bilim Kurulu toplantısı yapıldı

Endonezya’daki okul faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı 63’e yükseldi

Everest Dağı'nda kar fırtınası: Bin kişi mahsur kaldı

Karahantepe'de yeni keşif: İnsan yüzü betimli T şeklinde dikilitaş bulundu

Batman’da 3 aracın karıştığı maddi hasarlı kaza

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İşgal hapishanesinden özgürlüğe: Gazeteci Alaa Rımavi serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 240 sözleşmeli personel alacak

Şanlıurfa’da yuttuğu toplu iğne akciğerine saplandı

Gazze soykırımında 2 yıl geride kaldı: 732 günlük katliamda on binlerce hayat yıkıldı

Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve silah operasyonu

FETÖ’nün finans yapılanmasına operasyonda 6 kişi hakkında gözaltı kararı