Dörtyol’da “Başarıda Arkadaş Seçimi” Konferansları Büyük İlgi Gördü

GÜNDEM 2.01.2025 12:34:00 0
Dörtyol’da “Başarıda Arkadaş Seçimi” Konferansları Büyük İlgi Gördü
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gazeteci-Yazar Metin Özmen, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen “Başarıda Arkadaş Seçimi” konulu konferanslarla öğrencilerle buluştu.

Dörtyol Kaymakamlığı, Dörtyol Belediyesi ve Dörtyol Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen Dörtyol Kitap Fuarı kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi, Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi, Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nde düzenlenen konferanslarda Özmen, başarıyı etkileyen en önemli unsurlardan biri olan arkadaş seçiminde dikkat edilmesi gereken konuları ele aldı.

Özmen, özellikle lise döneminde yapılan yanlış arkadaş seçimlerinin hayat boyu başarıyı olumsuz etkileyebileceğini belirterek, öğrencilerin mutlaka iyi ahlaklı ve başarıya odaklanmış arkadaşlar seçmesi gerektiğini vurguladı. Yanlış arkadaşlıkların kötü alışkanlıklara yol açabileceğini ifade eden Özmen, “Başarıda arkadaş seçimi, hayatınızın gidişatını belirler. Başarılı olmak istiyorsanız arkadaş grubunuzda da aynı hedefi paylaşan bireylerle bir araya gelmelisiniz” dedi.

Konferanslara katılan öğrenciler, konunun önemini fark ettiklerini dile getirirken, okul müdürleri Ahmet Türkmenoğlu, Ömer Köse, Hacı Lök ve Ferhat Yahşi de programın son derece faydalı olduğunu ifade ederek Metin Özmen’e teşekkür etti.

Konferansların ardından öğrenciler için kitaplarını imzalayan Özmen, “Dörtyol’daki gençlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duydum. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’a ve Özel Büro Sorumlusu İbrahim Halil Kocaman’a teşekkür ederim” dedi.

Öğrencilerden büyük ilgi gören konferanslar, Dörtyol’da eğitime katkı sunan önemli bir etkinlik olarak takdir topladı.

Aile hekiminden alınan raporlar artık ücretli

Minik yürekler, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'ye bağışladılar  

Şanlıurfa'dan direniş mesajı: Bir lokma değil, bir ömür feda!

İslami Cihad: Yardım kuyruğu katliamı siyonist rejimin soykırım savaşının yeni halkasıdır

Batman Havalimanı 5 ayda 272 bin yolcuyu ağırladı

Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına operasyon: 18 Kalaşnikof ele geçirildi

HÜDA PAR Heyeti Eskişehir'de temaslarda bulundu

Bursa Tarım ve Orman İl Müdürü Acar: Türkiye çölleşme açısından yüksek risk taşıyor

Gaziantep'te silah kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

İran'dan yeni misilleme açıklaması: İHA saldırıları yoğunlaşıyor

İran, Tel Aviv'in kuzeyindeki askerî karargâhı ve MOSSAD merkezini vurdu

Molla Mehmet Ali Altun: Evlilik külfet değil rahmet olmalı

Brent petrol 72,60 dolardan işlem görüyor

Tarım-ÜFE yıllık ve aylık arttı

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı, ailelerin acısını paylaştı

Hizmet üretim endeksi yıllık yüzde 4,5 arttı

Firari torbacılara şafak operasyonu: 12 hükümlü yakalandı

İnşaat üretimi yıllık yüzde 9,5 arttı

6 ilde FETÖ operasyonu: 40 şüpheli yakalandı

Kahvehanede horoz dövüşüne polis baskını

Yine yardım noktasında katliam: En az 50 şehit, yüzlerce yaralı

Siyonistler işgal topraklarından kaçıyor: Deniz yoluyla Rum Kesimi’ne akın

Siyonist işgalciler Nablus'ta cami bastı

İran Tel Aviv'i vurdu, siyonist rejim Tebriz'e saldırdı

Altın fiyatları dalgalı seyirde

Adana'da kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı

Dolar kuru bugün ne kadar?

Kuzey Ege'den Doğu Anadolu'ya kuvvetli rüzgâr uyarısı

Gözler faiz kararına çevrildi: Ekonomistler sabit kalmasını bekliyor

Macron: İran'da rejimi zorla değiştirmek stratejik bir hata

Yükleniyor