EĞİTİM 3.06.2025 17:10:29 0

Emine hocanın çağrısına Umut Kervanı'ndan destek

Emine hocanın çağrısına Umut Kervanı
Haberi Sesli Oku

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Emine Çavuş’un, okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için destek çağrısına Umut Kervanı duyarsız kalmadı.

Okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için destek talebinde bulunan Emine öğretmenin çağrısına kayıtsız kalmayan Umut Kervanı yetkilileri, öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri ulaştırdı.

Umut Kervanı 2. Bölge Koordinatörü Mehmet Faik Doğan, Şanlıurfa Umut Kervanı Başkanı Mahmut Çelik ve Siverek temsilcisi Hikmet Temur okul yönetimiyle bir araya gelerek malzemeleri öğrencilere teslim etti.

Yardım kapsamında özellikle anaokulu öğrencilerine yönelik boya kalemleri, fırçalar, kişisel gelişim ve aktivite ürünleri gibi çeşitli materyaller dağıtıldı.

Mehmet Faik Doğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi “Bizler Umut Kervanı olarak fakir, yetim ve muhtaç ailelere yardım ediyoruz. Aynı zamanda eğitime de destek veriyoruz. Çünkü eğitimin, fakirliğin önüne geçmenin en önemli yollarından biri olduğuna inanıyoruz. Emine hocamızın talebine de kayıtsız kalmak istemedik.”

Okul müdürü Çetin Eskin ise yardımlardan dolayı Umut Kervanı’na teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı “Yapılan bu yardımlar bizim için çok kıymetli. İnşallah bu tür hayırlı çalışmalar devam eder, hayırseverler de katkı sunar. Bizler de gelen malzemeleri hakkıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıracağız. İnsan kendi aldığı ürünü farklı görür, ama emanet gelen ayrı bir sorumluluktur. Bu emaneti layıkıyla yerine ulaştıracağız.”

Öğrencilere yönelik yardım talebinde bulunan öğretmen Emine Çavuş ise kısa bir açıklama yaparak teşekkür etti “Çocuklarımızın mutluluğu ve eğitimi için bir adım attık, Umut Kervanı ise bu adımı büyüttü. Bu anlamlı desteklerinden dolayı tüm Umut Kervanı ekibine gönülden teşekkür ediyorum.”

Yapılan bu yardımlar hem öğrencileri hem de okul yönetimini sevindirirken, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği olarak takdir topladı. (İLKHA)

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Filistinli aileleri ziyaret edip bayramlaştı

Ukrayna: Rus hava üslerine yeni saldırılar düzenlendi

Umut Kervanı Cizre'de binlerce aileye kurban eti ulaştırdı

Umut Kervanı Şanlıurfa’da kurban kesimi gerçekleştirdi

Umut Kervanı Van’da kurban kesimi organizasyonu gerçekleştirdi

Guatemala'daki Fuego Yanardağı'nda patlama

Konya'da trafik kazası: 5 yaralı

Siyonist vahşet Kurban Bayramı'nın ilk gününde de devam etti: Gazze'de 19 şehit

Gazze'de katledilen gazeteci sayısı 226'ya yükseldi

Bakan Yerlikaya: Arife gününde meydana gelen kazalarda 10 kişi hayatını kaybetti

Fransa "Filistin devletini tanımaya kararlı"

Ağrı'da firari dana şeker toplayan çocukları korkuttu

Gazze'de direniş darbesi: En az 5 işgalci öldürüldü

Batman'da trafik kazası: 4 kişi yaralandı

Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarında 15 şehit, çok sayıda yaralı

On binlerce kişi Bayram Namazını Mescid-i Aksa'da kıldı

Köylerde bayram daha huzurlu geçiyor

İşgal kurşunuyla vurulan Filistinli çocuk şehit oldu

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelere kurban eti ulaştıracak

Siyonist rejim, Kurban Bayramı'nın ilk gününde İbrahim Camii'ni teslim etmeyi reddetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

Umut Kervanı İstanbul'da yüzlerce hisse kurban kesimi gerçekleştirdi

Batman'da trafik kazası: 1 kişi yaralandı

Ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Yetimler Vakfı Yemen'de yüzlerce yetimi giydirdi, mağdur ailelere yardım ulaştırdı

Umut Kervanı, bayramda binlerce aileye kurban eti ulaştıracak

1,7 milyon hacı, Kurban Bayramı'nın ilk sabahında Mina'da cemre taşladı

Bayram namazı için camiye gelen çocuklar: Gazze için dua edeceğiz

Adanalılar: Kurbanın amacı et değil, Allah rızasıdır

İran'dan Çin'e balistik füze hamlesi: Binlerce tonluk anlaşma yapıldığı iddiası

Yükleniyor