• BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, İstanbul’da iki yeni şube daha açtı. Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubeleri ile İstanbul’da 20 şubeye ulaştı. Emlak Katılım Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Emlak Katılım, Türkiye çapında şube yatırımlarına devam ediyor. Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sunan Emlak Katılım, şubeleşme çalışmalarında da hız kesmiyor.

Türkiye’nin dört bir yanında hizmete açtığı şubeleriyle müşterilerinin ihtiyaç duyduğu bankacılık hizmetlerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen Emlak Katılım, İstanbul’da da şube ağını genişletmeyi sürdürüyor. Şubeleşme anlamında adımlarını hızlandıran Emlak Katılım’ın bu seferki iki yeni durağı Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) oldu. İstanbul’da 20 ve Türkiye genelinde 42 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Şube ağını genişleterek müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Bu bağlamda İstanbul’da Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubemizi aktif hale getirdik. İstanbul’da 20 ve ülke çapında 42 şubeye ulaştık. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Dijital bankacılıkta büyümeye odaklanıyor

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından müşteri kazanmak istediklerini bu bağlamda şube ağları kadar dijital kanalları da etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, şöyle devam etti: “Bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube’yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulvarda büyümeye odaklanıyoruz.”

Şube ağı 42 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Şanlıurfa’da piyade tüfeği ele geçirildi

Yetimler Vakfı, Gazzelilerin iftar yemeklerini hazırlıyor

Merkez Bsı 3 ödeme kuruluşunun faaliyet iznini iptal etti

Yapay zekânın birçok işi bitireceği tartışması büyüyor: Gerçek mi, abartı mı?

Samsun’da CITES kapsamındaki 3 egzotik hayvana el konuldu

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den anadil çağrısı

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için çığ uyarısı

Hatay’da 19 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep'te kesinleşmiş hapis cezası bulunun şahıs yakalandı

Cizre'deki okullar, 'Maarifin Kalbinde Ramazan' temasıyla Ramazan ayına uygun şekilde süslendi

Şehadetinin 61'inci yılında muvahhid bir direniş sesi: Malcolm X

Direksiyon öğretmeni Mazlumoğlu: Sinyal yaktık diye yol bizim değil!

Bursa’da 2025 yılında 110 bin hastaya evde sağlık hizmeti verildi

Araştırmaya göre şarj edilebilir araçlar resmi verilerin üç katı yakıt tüketiyor

İşgal rejimi ateşkese rağmen Gazze’yi bombalamaya devam ediyor

Karacadağlılar: Yollarımız kullanılamaz duruma geldi sesimizi duyan yok mu

Malatya'da park halindeki iki araçta yangın

Prof. Dr. Ebu Zeyd: Gösterişten uzak, samimiyetle yapılan her faaliyet Ramazanın ruhuna hizmet edecektir

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan: Ankara’nın içme suyu ihmale kurban edilemez

İzmir'de iki belediyeye 9 milyon 384 bin TL ceza

Şanlıurfa’da çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi

HÜDA PAR'dan "Dünya Ana Dil Günü" mesajı: Tüm dillerimiz özgür olsun

Makine sektörü yıla 2,2 milyar dolarlık ihracatla başladı

Erzincan'da asırlık vakıf geleneği iftar sofralarında yaşatılıyor

BM: Yerleşimci saldırıları Batı Şeria'da 4 bin 700'den fazla Filistinliyi yerinden etti

21 Şubat Uluslararası Ana Dil Günü’nde "Dünya Dillerinde Türkçe" projesi tanıtıldı

İlkbahar dönemi şap aşılama kampanyası başladı

Bishara Bahbah'tan Blair'e tepki: Irak'ı yıkan bir isim Gazze'ye güven veremez

İstanbul’da 4 ilçede narkotik operasyonu: 315 kilo skunk ele geçirildi

Bakan Yumaklı’dan “Karlar altında domates üretimi” paylaşımı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şanlıurfa’da piyade tüfeği ele geçirildi

Yetimler Vakfı, Gazzelilerin iftar yemeklerini hazırlıyor

Merkez Bsı 3 ödeme kuruluşunun faaliyet iznini iptal etti

Yapay zekânın birçok işi bitireceği tartışması büyüyor: Gerçek mi, abartı mı?

Samsun’da CITES kapsamındaki 3 egzotik hayvana el konuldu

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den anadil çağrısı

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için çığ uyarısı