• BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,25% -0,02
  • EURO

    50,30% 0,29
  • GRAM ALTIN

    6496,66% 1,91
  • Ç. ALTIN

    10416,37% 0,00

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, İstanbul’da iki yeni şube daha açtı. Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubeleri ile İstanbul’da 20 şubeye ulaştı. Emlak Katılım Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Emlak Katılım, Türkiye çapında şube yatırımlarına devam ediyor. Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sunan Emlak Katılım, şubeleşme çalışmalarında da hız kesmiyor.

Türkiye’nin dört bir yanında hizmete açtığı şubeleriyle müşterilerinin ihtiyaç duyduğu bankacılık hizmetlerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen Emlak Katılım, İstanbul’da da şube ağını genişletmeyi sürdürüyor. Şubeleşme anlamında adımlarını hızlandıran Emlak Katılım’ın bu seferki iki yeni durağı Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) oldu. İstanbul’da 20 ve Türkiye genelinde 42 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Şube ağını genişleterek müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Bu bağlamda İstanbul’da Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubemizi aktif hale getirdik. İstanbul’da 20 ve ülke çapında 42 şubeye ulaştık. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Dijital bankacılıkta büyümeye odaklanıyor

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından müşteri kazanmak istediklerini bu bağlamda şube ağları kadar dijital kanalları da etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, şöyle devam etti: “Bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube’yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulvarda büyümeye odaklanıyoruz.”

Şube ağı 42 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Kabine yoğun gündemle toplanıyor: Suriye'de yeni dönem, Gazze'de yol haritası, Terörsüz Türkiye hedefi

Gaziantep’te göçmen kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde motokuryelere trafik yasağı

Batman'da kışa rağmen hayat kurtaran çalışma

"Filistin Devleti" söylemi çöküyor: Siyonist rejim 700 dönüm toprağı daha işgal etti

Brent petrol 63,97 dolardan işlem görüyor

Pakistan'da AVM yangınında ölü sayısı 14'e yükseldi

Uzmanlar uyarıyor: 2026, yapay zekâ destekli siber saldırıların yılı olacak

Çin’nin nüfusu 1 milyar 405 milyona geriledi

Tahran'da Filistin büyükelçisinin konutuna saldırı

Hatay’da zincirleme trafik kazası: 11 yaralı

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Grönland krizi altın fiyatlarını uçurdu

Gaziantep'te uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

TPAO Batman Petrolspor güreşte kürsü yaptı

Siber suçlara operasyon: 37 ilde 259 şüpheli yakalandı

PKK/SDG'nin çekilirken "esirleri infaz ettiği" iddiaları

Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Trump'tan "Gazze Barış Konseyi" hamlesi: Üyelik parayla, karar tek merkezden

İşgalcilerin hedefi İbrahim Camii'ni tamamen ele geçirmek

SDG/PKK ateşkesi kabul etti: "Ağır kayıplar verdik"

İşgalciler Kudüs'te toprak gaspını genişletiyor

İspanya'da hızlı tren kazası: En az 21 ölü, 100 yaralı

İşgal zindanlarında 40 Filistinli gazeteci tutuluyor

Güney Afrika ülkelerinde şiddetli yağışlar: 200'den fazla ölü

Avusturya'da çığ olayları: 8 ölü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şara ile görüştü

Batman'da iş makinesi yangını

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Suriye'deki anlaşma hükümlerinin hayata geçirilmesi sürecini takip edeceğiz

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Hamanei'ye saldırı "topyekün savaşa" eşdeğerdir

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kabine yoğun gündemle toplanıyor: Suriye'de yeni dönem, Gazze'de yol haritası, Terörsüz Türkiye hedefi

Gaziantep’te göçmen kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde motokuryelere trafik yasağı

Batman'da kışa rağmen hayat kurtaran çalışma

"Filistin Devleti" söylemi çöküyor: Siyonist rejim 700 dönüm toprağı daha işgal etti

Brent petrol 63,97 dolardan işlem görüyor

Pakistan'da AVM yangınında ölü sayısı 14'e yükseldi