Tarih: 30.06.2025 11:49

Ercan Gün ve su park'larında hijyen seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

BATMAN – Batman Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği park alanlarında temizlik ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gültepe Mahallesi’nde yer alan Ercan Gün ve Su Parkı’nda gece saatlerinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Yürüyüş yolları, oturma alanları, spor aletleri ve çocuk oyun grupları başta olmak üzere tüm alanlar detaylı şekilde yıkanıp dezenfekte edildi.

Temizlik çalışmaları, özellikle sabah saatlerinde parka gelen vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, çocukların güvenli oyun alanlarına kavuşmasından ve spor aletlerinin hijyenik hale getirilmesinden dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Batman Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, halk sağlığının korunması amacıyla temizlik çalışmalarının periyodik olarak sürdürüleceği vurgulandı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —