• BIST 100

    14203,40%0,42
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,28% 0,21
  • GRAM ALTIN

    5954,70% -0,13
  • Ç. ALTIN

    9603,36% 0,00

Erdengi, terör saldırılarını lanetledi

16 Ocak 2024, Salı 09:40
16 Ocak 2024, Salı 09:40
Erdengi, terör saldırılarını lanetledi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Erdengi, terör saldırılarını lanetledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, PKK terör örgütünün cani yüzünü son terör saldırılarında bir kez daha gördüklerini söyledi.
Başkan Hacı Erdengi, hiçbir insani ve ahlaki değeri olmayan, 40 yıldır alçak ve kalleşçe saldırılarına devam eden PKK terör örgütünün cani yüzünü son olarak Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 22-23 Aralık 2023 günü 12 kahramanımızı ve 12 Ocak 2024 günü 9 kahramanımızı şehit ederek gösterdiğini belirterek, bu menfur saldırıları lanetledi.
Başkan Erdengi, “Her karış toprağı şehit kanıyla sulanan aziz vatanımızın başı sağ olsun. Bu topraklar ilelebet bize vatan olsun diye 21 yiğidimiz daha toprağa tohum diye düştü. 21 vatan evladı şehit oldu. Bu büyük acıyla yandık kavrulduk, tüm Türkiye yüreğinde hissetti. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyük. Ateş düştüğü yeri değil, tüm Türkiye’yi yaktı. Eğer şehitlerimize bir vefa borcunuzun olduğunu düşünüyorsanız, eğer samimiyseniz önce Türkiye Büyük Millet Meclisinin içinde terör örgütünü destekleyen soysuzları buradan çıkarın. Kendi siyasi ikbal ve gündelik siyasi çıkarlarınız için parti programlarında ve her söylemlerinde devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yönelik problemleri olduğu görülen terör örgütlerinin siyasi uzantılarının Mecliste bulunmasına kayıtsız kalınması hatta iş birliği yapılması, bu partilerin iplerini elinde bulunduran terör örgütlerine uluslararası zeminde meşruiyet kazandırarak, emperyalist güçlerin ve devletlerin kendi emelleri için kullandıkları birer aparat haline geldiklerini unutmayınız.
Baş tutanın, başı kesilmedikçe bu terör bitmez. Abdullah Öcalan idam edilmedikçe bitmez. Siyasi uzantıları mecliste oldukça bu terör bitmez. Teröristlerin ve birinci derecede yakınlarının mal varlıklarına el koymadıkça terör bitmez. Teröristlerin ve birinci derecede yakınlarının tüm işletme ruhsatları iptal edilmedikçe terör bitmez. Terörist, terörist sempatizanlarının ve siyasi uzantılarının tüm sosyal güvenceleri iptal edilmedikçe terör bitmez. Yurt dışında yaşayan terörist ve terör sempatizanlarının ülkeye girişleri ve tatil yapmaları engellenmedikçe terör bitmez. Devletin Ülkesi ve Milletiyle Bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin ömür boyu siyaset yapmasına engel olunmaz ve tüm mal varlıklarına el konulmazsa terör bitmez. 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlere terör uzantısı partilerin katılmasına izin verilirse terör bitmez. Kısaca ve özetle aynı hatalar yapılmaya devam edilirse terör bitmez” dedi.

“Enerjinin Yıldızları Projesi”ne TİSK’ten ödül

Elektrik ve doğal gaz yardımı başladı

Ruhsal yüklerin bedendeki yansıması: Bruksizm

Kudüs'te demografik sürgün planı: Filistinliler evlerinden zorla çıkarılıyor

Köylülerden usulsüz arazi satışı iddiası: 70 yıllık tarlalarımız başkalarına verildi

BESO Başkanı Çiftçi'den esnafa 1 milyon TL’lik destek çağrısı

Bitki çayları doğru tüketilmediğinde faydadan çok zarar verebilir

Bakan Memişoğlu: Türkiye’de şu anda 8 bin 300 aile sağlığı merkezimiz var

Şanlıurfa’da iki araç kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kurtlar sürüye saldırdı: 70 koyun telef oldu

ChatGPT’ye yeni görsel üretim modeli ve “Images” sekmesi eklendi

Gözler bugünkü asgari ücret komisyonunda

Alman Parlamentosu, siyonist rejimle "Hitz" anlaşmasını büyüttü: Silah pazarlığı 6,7 milyar doları aştı

ABD’den Tayvan’a 10 milyar doları aşan silah satışı kararı

Brent petrol 59,95 dolardan işlem görüyor

İstanbul’da uyuşturucu soruşturması: 4 kişi gözaltında

500 bin sosyal konut için başvurular yarın sona eriyor

Gazze'de yağış ve soğuk hava nedeniyle 17 kişi şehit oldu

Arpaguş: İman, Allah ile aramızdaki benlik kaynaklı mesafeleri azaltan hususi bir tecrübedir

Bakan Işıkhan, TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu

ABD Senatosu, Suriye'ye yönelik Sezar Yasası yaptırımlarını kaldırdı

Batman'da kız öğrenciler sabah namazı programında bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda 2026 yılı bütçesini sundu

17 ilde alkol operasyonunda 66 şüpheliye işlem yapıldı

Maduro: Venezuela asla sömürgeleştirilemez

Umut Kervanı Tarsus'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdı

ABD, Venezuela açıklarında bir tekneye daha saldırdı: 4 ölü

Altın fiyatları rekora yakın seyrediyor

Dolar kuru bugün ne kadar?

Ülke genelinde bugün yağış beklenmiyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


“Enerjinin Yıldızları Projesi”ne TİSK’ten ödül

Elektrik ve doğal gaz yardımı başladı

Ruhsal yüklerin bedendeki yansıması: Bruksizm

Kudüs'te demografik sürgün planı: Filistinliler evlerinden zorla çıkarılıyor

Köylülerden usulsüz arazi satışı iddiası: 70 yıllık tarlalarımız başkalarına verildi

BESO Başkanı Çiftçi'den esnafa 1 milyon TL’lik destek çağrısı

Bitki çayları doğru tüketilmediğinde faydadan çok zarar verebilir