Erzurum AK Parti hasarı raporlaştırdı

Erzurum AK Parti hasarı raporlaştırdı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
GÜNDEM 16.02.2023 15:35:08 0

Erzurum AK Parti hasarı raporlaştırdı

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarının da katılımıyla deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Kahramanmaraş merkezli iki deprem sonrasında önemli ölçüde hasara uğrayan Malatya’ya giderek durum tespiti yapan AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, alanda duyulan ihtiyacı rapor haline getirdi.
Milletvekili aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa eden eski İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de katıldığı programa Malatya Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci ile Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de katkıda bulundu.
AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, ziyaret çerçevesinde Battalgaziye bağlı Adagören, Çolakoğlu, Ağılyazı, Kuluşağı, Akpınar, Halfettin, Alacakapı, Meydanbaşı, Alhanuşağı, Kamıştaş, Alişar, Hatunsuyu, Kemerköprü, Aslanbey, Nuriye, Ataköy, Hacı Abdi, B.Hüseyinbey, Dabakhane, B.Mustafa Paşa, K.Mustafa Paşa, Bağtepe, Hacıyusuflar, Başharık, Paşaköşkü, Battalgazi, Hanımınçiftliği, Beydağı, Çamurlu, Beylerbaşı, Şehitfevzi, Taştepe, Hidayet, Sarıcıoğlu, Boran, Hasırcılar, Cevherizade, İzzetiye, Cirikpınar, Yenihamam, Bulutlu, Çolaklı, Çöşnük, Saray, Üçbağlar, Üniversite, Yamaç, Kırçuval, Sancaktar, Dolamantepe, Karahan, Meydancık, Şişman, Orduzu, Yarımcahan, Bahçelievler ve Serintepe mahallelerinde depremzedelerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Uzmanlarca asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük sarsıntı sonrasında yaşanan yıkımı yerinde tespit etmek ve son durumu bir rapor halinde AK Parti Genel Merkezine sunmak amacıyla yola çıktıklarını belirten AK Parti eski Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Bildiğiniz gibi deprem öncesinde milletvekili aday adaylığı süreci nedeniyle görevimizden istifa etmiştik ancak partimizde göreve devam eden arkadaşlarımız bizi de bu inceleme çalışmasına davet ettiler. Yaraların sarılması noktasında küçük de olsa bir katkıda bulunmamıza imkan sağladıkları için arkadaşlarımıza teşekkürlerimi arz ederek başlamak istiyorum. Tabi çok büyük bir felaket yaşadık. Dünya genelinde karada meydana gelen en büyük depremlerden biriyle karşı karşıyayız. Üç binin üzerinde artçı depremin yaşandığı felakette art arda iki büyük sarsıntıyı yaşadık. Daha önce Elazığ ve Malatya’da gördüğümüz 6 üzeri depremleri burada artçı şok olarak yaşadık. Kelimelerle tarif edilemeyecek kadar ağır bir afetin tam ortasındayız. Almanya büyüklüğünde bir alanda 13,5 milyon insanımızın etkilendiği ve 10 bine yakın binanın yıkıldığı acı tablonun ortaya koyduğu son durumu raporlaştırmak için geldiğimiz Battalgazi’de İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımızla birlikte kaba bir hasar tespiti gerçekleştirdik. Mahallelerimizi tek tek dolaşarak depremzedeleri dinlemeye, sorunları belirlemeye ve çözümü için acil yapılması gerekenleri bir araya getirmeye çabaladık. Elde ettiğimiz sonuçları da raporlaştırarak genel merkezimize sunduk. Yaraların sarılması noktasında üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz.” Değerlendirmesinde bulundu.

HAMAS: İran'a askerî müdahale bölgeyi patlama noktasına sürükler

YKS’ye giden yolda ‘kaygı’ tuzağına düşmeyin!

İran 5 Mossad casusunu yakaladı

HAMAS ve Rusya, Moskova'da Gazze'deki soykırımı ve İran'a yönelik saldırıları görüştü

Don vurdu, fiyatlar uçtu: Malatya'nın kayısısı kırmızı etle yarışıyor

İran'dan vatandaşlarına WhatsApp uyarısı: Telefonlarınızdan silin

İran hava savunması işgalin F-35 savaş uçağını ve casus İHA'sını düşürdü

Brent petrol 74,63 dolara geriledi

Dünya Sağlık Örgütü uyardı: Gazze sağlık sistemi yakın çöküş aşamasında

Siyonist Rejim, Filistin Telekomünikasyon altyapısını hedef almaya devam ediyor

Batman'da verim yarı yarıya düştü!

Faruk Dinç: Kudüs için canımız da malımız da kanımız da feda olsun

Altın fiyatlarında son durum

Döviz kurlarında son durum

Marmara'nın batısında kuvvetli rüzgâr bekleniyor

Kudüs'te yeni tehlike: Mescid-i Aksa'da kalıcı Yahudileştirme girişimi

Venezuela Devlet Başkanı Maduro: Netanyahu, 21. yüzyılın Hitler'idir

TBMM: İran'a saldırılar ve Gazze soykırımı asla kabul edilemez

Washington Post: israil, ABD desteği olmadan 10 gün daha savunma yapabilir

Siyonist rejim yardım bekleyen sivillere saldırdı: 13 şehit, 70 yaralı

İran'dan siyonist rejime Fettah füzesi: Hava sahasında tam kontrol bizde

Hamaney: Siyonistlerle asla pazarlık yapmayacağız

İran ordusu, Tel Aviv'in Never Tzedek bölgesi için tahliye uyarısı yayımladı

Siyonist rejim, Tahran'daki İmam Hüseyin Üniversitesine saldırdı

Otomobil çocukların arasına daldı: 3 yaralı

Elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti

İran, Tel Aviv’i füzelerle vurdu

İran'dan işgal rejimine doğru yoğun füze atışları: Tel Aviv'e füzeler düştü, yangın çıktı!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Türkiye güçlü bir siyonizm tehdidiyle karşı karşıya

İran'da intihar saldırısı planlayan Mossad casusları yakalandı

Yükleniyor