• BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,19% -0,10
  • GRAM ALTIN

    6374,59% -0,30
  • Ç. ALTIN

    10426,81% 0,75

Eyyübiye Belediyesinde en düşük maaş 34 bin lira oldu

11 Şubat 2024, Pazar 11:40
11 Şubat 2024, Pazar 11:40
Eyyübiye Belediyesinde en düşük maaş 34 bin lira oldu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Eyyübiye Belediyesinde en düşük maaş 34 bin lira oldu

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana belediye çalışanlarıyla kardeş yakınlığında bulunarak gönülleri fetheden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye personeliyle bir araya geldi. Belediyede çalışan işçilerin en düşük maaşın 17 bin TL’den 34 bin TL’ye yükseltildiğini müjdeleyen Başkan Kuş’un açıklaması büyük sevinçle karşılandı.
Eyyübiye Belediyesinin tüm birimlerinde çalışan personelin bir araya geldiği buluşmada bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kuş, 2019 yılından bu yana personeli aile fertleri gibi gördüğünü ve her zaman yanlarında olduklarını belirterek, hiçbir çalışanın mağdur olmasına müsaade etmediklerini ifade etti. Göreve geldiği 2019 yılından itibaren alın teri çok önemli diyerek, alın teri dökenlerin haklarını tam anlamıyla vereceklerini söylediklerini ve yapılan ilk protokolle çalışanların maaşlarında iyileştirmeler yaptıklarını ifade eden Başkan Kuş, “Sizleri beş yıl boyunca maaş anlamında hiç kimseye karşı ezdirmedik, Allah’ın izniyle ezdirmeyeceğiz” dedi.
Eyyübiye’deki değişime dikkat çeken Başkan Kuş, “Sizlerin gayret, çaba ve destekleriyle verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Çok güzel hizmetler yaptık. Cumhurbaşkanımız da tabi bu destek ve gayretlerinizi gördü. Eyyübiye için görevi, sizin adınıza şahsıma tebliğ etti. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Çalışanların maaş düzenlemelerini hiçbir zaman seçim kaygısıyla yapmadıklarını, asgari ücretin 17 bin TL seviyesine ulaştığını hatırlatan Başkan Mehmet Kuş, “Bugün itibariyle en düşüğü 17 bin TL olan maaşlarımızı 34 bin TL seviyesine çıkarıyoruz. Yaptığımız zam, hepinize hayırlı, uğurlu olsun” müjdesini verdi. Başkan Kuş, banka maaş promosyonu konusunda da ilgili başkan yardımcısının bankalarla görüşmeler yapmaya başladığını belirterek, buradan gelecek desteğin de işçilere önemli bir katkı olacağını, üç ay sonra toplu sözleşme kapsamında maaşlarda tekrar bir iyileştirme yapılacağını söyledi.
Hayatı boyunca adil olmaya büyük önem gösterdiğini, adil bir yönetim tarzı ortaya koymaya çalıştığını, incinmesine rağmen hiç kimseyi incitmediğini ifade eden Başkan Kuş, tüm personelin de bu hassasiyetle görevlerinin gereğini yapmasını, aidiyet duygusuyla hizmetlerini yerine getirmesini rica etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesine usulsüzlük operasyonu: 5 tutuklama

İstanbul'da servis minibüsü yan yattı: 11 yaralı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, rüzgar ve çığ uyarısı

Uganda'da Museveni yeniden cumhurbaşkanı seçildi

Çanakkale açıklarında 8 düzensiz göçmen kurtarıldı

Berlin sokaklarında tarım politikalarına traktörlü tepki

ABD ve Pakistan’dan ortak askeri tatbikat

AB-MERCOSUR ticaret anlaşması 25 yıllık müzakerelerin ardından imzalandı

Pakistan'da feci kaza: 24 ölü, 45 yaralı

Trump'un gümrük vergisi kararına ilk tepki İsveç'ten: Şantaja boyun eğmeyeceğiz

Konya-Beyşehir yolunda araç yayaya çarptı

Bakan Yumaklı: Almanya ile kooperatifçilik alanında Ortak Niyet Beyanı imzaladık

Suriye ordusu stratejik önemdeki Tabka'ya girdi

Gazze'de can kaybı 71 bin 548'e yükseldi

Ukrayna'da nükleer santral için bölgesel ateşkes

Bingöl-Erzurum kara yolunda tır ve yolcu otobüsü çarpıştı: 3 yaralı

Malatya'da sahte altın dolandırıcılığı: 3 tutuklama

Rusya: Donetsk ve Zaporijya'da 2 yerleşim yerini ele geçirdik

 Trump, Grönland planını desteklemeyen 8 Avrupa ülkesine yüzde 10 gümrük vergisi getirdi

Manisa’da 18 yaşındaki Firari Yakalandı

DMM, “Türkiye’nin Suriye’de Kürtlere hasmane tutum sergilediği” iddialarını yalanladı

Konya’da yeni çevre yolu projesinde sona yaklaşıldı

Konya için soğuk hava uyarısı: Buzlanma ve don bekleniyor

Siyer Yarışması kayıt süresi uzatıldı

Konya'da ekmek fiyatına zam

Güney Marmara'da feribot seferlerine fırtına engeli

Sivas-Erzincan yolu çığ nedeniyle ulaşıma kapandı

Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü

Basit kulak akıntısı sanıldı, kafa tabanına ulaşan kitle tespit edildi

ÇOMÜ’den meme kanseri ameliyatlarında devrim: MamoScope

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Antalya Büyükşehir Belediyesine usulsüzlük operasyonu: 5 tutuklama

İstanbul'da servis minibüsü yan yattı: 11 yaralı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, rüzgar ve çığ uyarısı

Uganda'da Museveni yeniden cumhurbaşkanı seçildi

Çanakkale açıklarında 8 düzensiz göçmen kurtarıldı

Berlin sokaklarında tarım politikalarına traktörlü tepki

ABD ve Pakistan’dan ortak askeri tatbikat