• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Eyyübiye yeşille dönüşüyor

GÜNDEM 3.11.2022 10:15:04 0
Eyyübiye yeşille dönüşüyor

Eyyübiye yeşille dönüşüyor

Yeşile olan tutkusuyla bilinen ve seçildiği günden bu yana ilçenin dört bir yanında otuzdan fazla park yaptırarak ilçenin çehresini değiştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tamamlanmak üzere olan Batıkent mahallesindeki parkta vatandaşların taleplerini dinledi.
Eyyübiye’yi, Şanlıurfa’nın ve bölgenin en yeşil ilçesi yapmak için üç yıl gibi bir sürede otuzdan fazla parkı halkın hizmetine sunan Kuş, yapım çalışmalarında sona gelinen Batıkent Mahallesi’ndeki parkta incelemelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen parktaki çalışmaları, teknik heyetiyle birlikte inceleyen ve mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Kuş, bugüne kadar 32 parkın açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Batıkent sakinlerinin park talebini de yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kuş, buradaki çalışmaların bir haftaya kadar tamamlanacağını söyledi. Aynı zamanda Asya ve Yenice Mahallelerinde başlayan park çalışmalarının da iki aya kadar tamamlanacağını kaydeden Kuş, “Yenice Mahallemiz ile Osmanlı Mahallemizin kesiştiği noktadaki Kito Deresi’nde çok geniş çerçeveli ve sosyal donatıları olan parkımızda da çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. Onun açılışını da inşallah bahar aylarında mahalle sakinlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Batıkent Parkı’ndaki vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kuş, belediyenin kendi atölyelerinde ürettiği piknik masaları ve kamelyalar konusunda da mahalle sakinlerinin tercihlerini dikkate alınması talimatını verdi.
Onikiler Mahallesi’ne park
Yoğun yapılaşmadan dolayı park alanı bulunmayan Onikiler Mahallesi için, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da desteğiyle kamulaştırma yoluna gidileceği ve bu mahalleye de güzel bir park kazandıracakları müjdesini veren Başkan Kuş, boş buldukları her alanı hem yeşil alan hem de sosyal donatı olarak Eyyübiye’ye kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.
[gallery ids=',56098,56099,56100']

İşgalciler Gazze'de çadırları bombaladı: 10 şehit

Yumurta fiyatları düştü talepler arttı

Ensarullah'tan dünyaya uyarı: Ben Gurion'a uçuşlarınızı durdurun, burası artık güvenli değil!

Kurumlar Vergisi Beyannamesi için son gün 5 Mayıs

Gazze'de "Yürütme Gücü" yeniden oluşturuluyor

Batman'da borç nedeniyle camilerin elektriğinin kesilmesine vatandaşlardan tepki

Bakan Tunç: Bilirkişilik eğitimleri 15 Mayıs'ta yeniden başlıyor

Nükleer Enerji Tedarikçi Bilgi Sistemi kullanıma açıldı

Afganistan'ın kuzeyinde sel can kaybı ve maddi hasara yol açtı

Rumenler tekrarlanan cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında

Nisan ayında EİB’den 1 milyar 468 milyon dolarlık ihracat

Kassam Tugayları, işgal saldırısında yaralanan siyonist esirin görüntülerini yayımladı

Ankara'da "Büyük Gazze Konferansı" gerçekleştirildi

Ensarullah Hareketi, işgal altındaki Ben Gurion Havalimanı'nı vurdu

İşgal çetesi 12 savaş uçağıyla Suriye’ye hava saldırısını gerçekleştirdi

İhmalkarlığın Bedeli Ağır Oldu: Belediye Kazısında Tonlarca Su Boşa Aktı

Yılın ilk 4 ayında havadan yapılan denetimlerde 37 binden fazla araca işlem yapıldı

Tapu masraflarına büyük zam! Yabancıya rekor artış

Tırın gizli bölmesine saklanan 351 bin euro  ele geçirildi

Nisan ayı enflasyon verileri yarın açıklanacak

Ankara'da kumar operasyonu: 15 gözaltı

Ticari taksi ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar yarısı

Kütahya'da 4 büyüklüğünde deprem

Kuzey Kore'den ABD'ye nükleer mesaj

Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 6 yaralı

Yemen'in yeni Başbakanı Salih Bin Brik oldu

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ