• BIST 100

    11048,11%-1,05
  • DOLAR

    41,30% 0,05
  • EURO

    48,80% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4836,63% -0,41
  • Ç. ALTIN

    7935,99% -0,73

Fadıloğlu, Akay’a projelerle ilgili detaylı bilgi verdi

25 Aralık 2023, Pazartesi 12:20
25 Aralık 2023, Pazartesi 12:20
Fadıloğlu, Akay’a projelerle ilgili detaylı bilgi verdi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu, Akay’a projelerle ilgili detaylı bilgi verdi

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde ilçede tamamlanan projeleri yerinde inceledi.
Akay, “Ben, Belediye Başkanımızı kutluyorum. Bizim toplumumuzun, bizim ülkemizin, bu tarz yönetimlere ve bu tarz yöneticilere ihtiyacı var. Umuyorum, sağlıkla yıllarca hizmet eder, kendinden sonraki gelenler de bunu izler” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, periyodik olarak düzenlenen proje inceleme programı kapsamında son olarak Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile birlikte ilçe genelinde yapımı tamamlanan yatırımları gezdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Akif Kemal Akay’a yerinde inceledikleri projelere ilişkin detaylı bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Fadıloğlu, Başkan Akay’ın projelerle ilgili yönelttiği tüm soruları da yanıtladı.
Proje inceleme programında, Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan fidanlık ve atölyeler, Peyzaj Bitkileri Üretim Serası, AGRO Park ve Dülük Tabiat Parkı incelendi.
'Belediye başkanımızı kutluyorum'
Yaptığı incelemelerin ardından değerlendirmede bulunan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Daha önce internet bilgileriyle örnek aldığım bir yerdi. Benim, ilk dönem belediyeciliğim. Çok sayıda hayal ettiğim şeyler vardı. Bunların bir bölümünü küçük ölçeklerle başladım. Ama bugün burada bunların çok daha sistemli, bir bütünsel olarak yapıldığını gördüm. Yani bu bir felsefe, bu felsefe sonuç itibariyle kamunun çok ciddi anlamda bir şeyler üretebileceği, bu üretimler eğer sistemli olursa çok şey olabileceğini gösteren şeyler. Bu ciddi anlamda kamu maliyetini de etkileyecek, toplumsal yaşamı etkileyecek. Yani sadece bir şeyin yapılmış olması değil, bunu topluma kazandırmak, toplumun, yeni nesillerin buna göre hareket etmesini sağlamak da bu tür çalışmalarla çok rahat olabilecek şeyler. Ben, Belediye Başkanımızı kutluyorum. Gerçekten buraya gelirken açıkçası çok şey yapıldığını biliyordum ama bu kadar sistemli olduğunu düşünememiştim. Bugün gerçekten tarım kısmı olsun, diğer demircilik atölyesi, marangoz atölyesi gibi yerler de dahil olmak üzere söylüyorum bizim toplumumuzun, bizim ülkemizin, bu tarz yönetimlere ve bu tarz yöneticilere ihtiyacı var diye düşünüyorum. Umuyorum, sağlıkla yıllarca hizmet eder, kendinden sonraki gelenler de bunu izler. Zaten izlememesi mümkün değil. Çünkü böyle bir eserleri oturup da sonradan har vurup harman savuracak bir zihniyette olacağımızı da düşünmüyorum” dedi.
'Kaynakların verimli kullanılmasının gerekliliğine inanıyoruz'
Program sonunda açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben öncelikle başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha önceden bir telefon görüşmemiz olmuştu. Misafir etmekten gurur duyarız, dedik. Sağ olsun kendisi de konusunda yetkin bir büyüğümüz, abimiz. Biz de yapmış olduğumuz projeleri paylaşarak en azından kaynakların verimli kullanılmasının gerekliliğine inanıyoruz. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Başkanımız zaten kendi belediyesinde belirli projeleri hayata geçirmişti. Biz de burada bilgi paylaşımı neticesinde yapılanları yerinde görmek istedik. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Amasya’da drift yapan sürücüye 46 bin lira ceza

Arnavutluk'ta seçimden 130 gün sonra yeni hükümet kuruldu

ABD'den Polonya'ya 780 milyon dolarlık silah satışı

Gaziantep’te akraba kavgası kanlı bitti: 3 ölü

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 yaralı

ABD Gazze'de acil ateşkes tasarısına bir kez daha veto etti

Malatya için şiddetli fırtına uyarısı

Dünya Meteoroloji Örgütü: Küresel su krizi derinleşiyor

Balıkesir’de 531 yeni afet konutunun temeli atıldı

Kamçatka'da 7.8 büyüklüğünde deprem

Kongo'da Ebola salgını: 48 vaka, 31 ölü

İzmir’de mobilya fabrikasında yangın

HAMAS: Gazze, ordunuz için kolay bir lokma olmayacak

BM Suriye Özel Temsilcisi Pedersen istifa etti

Balıkesir'de orman yangını

Erzurum’da ehliyetsiz sürücüye 37 bin lira ceza

Rusya’ya yönelik AB yaptırımları Birlik içinde bölünmeye yol açıyor

Rusya: Venezüella’ya yönelik müdahale girişimleri ve güç kullanımı tehditlerini kınıyoruz

Küresel Sumud Filosuna ait gemiler açık denizde bekleyişi devam ediyor

Muğla açıklarında 56 düzensiz göçmen yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmud Abbas ile görüştü

Fransa'daki protestolarda 110 kişi gözaltına alındı

THY, Suudi Arabistan'ın Yanbu kentine uçuş başlatıyor

Gazze'de açlıktan ölenlerin sayısı 435'e yükseldi

YSK yarın CHP'de olağanüstü kurultay gündemiyle toplanacak

ABD Başkanı Trump, İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile bir araya geldi

Ukrayna, İngiltere ile 100 Yıllık Ortaklık anlaşmasını onayladı

Venezuela, ABD'yi FAO'ya şikâyet etti

Siirt’te patpat devrildi: 2 kişi yaralandı     

Samsun'da fındık bahçesine kenevir eken baba ve oğul tutuklandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Amasya’da drift yapan sürücüye 46 bin lira ceza

Arnavutluk'ta seçimden 130 gün sonra yeni hükümet kuruldu

ABD'den Polonya'ya 780 milyon dolarlık silah satışı

Gaziantep’te akraba kavgası kanlı bitti: 3 ölü

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 yaralı

ABD Gazze'de acil ateşkes tasarısına bir kez daha veto etti

Malatya için şiddetli fırtına uyarısı