• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Fadıloğlu, Karayılan’ın doğum günü davetine icabet etti

04 Aralık 2022, Pazar 10:55
04 Aralık 2022, Pazar 10:55
Fadıloğlu, Karayılan’ın doğum günü davetine icabet etti
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu, Karayılan’ın doğum günü davetine icabet etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, görme engelli Gürsel Karayılan’ın doğum günü davetine duyarsız kalmadı. Karayılan, “3 Aralık, benim doğum günüm. Sağ olsun Başkanımız davetimizi kırmadı. Bugün evimi ziyaret ederek beni ziyadesiyle mutlu etti” dedi.
Görme engelli 28 yaşındaki 2 çocuk babası Gürsel Karayılan, Şehitkamil Belediyesine ait iletişim yönetim sistemi olan ulakBEL aracılığıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu evine davet etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Fadıloğlu’nun geldiğini duyunca büyük mutluluk yaşadı. Mevlana Mahallesi’nde ikamet eden Gürsel Karayılan ile uzun süre sohbet eden ve doğum gününü tebrik eden Fadıloğlu, Karayılan’ın çocuklarıyla da yakından ilgilendi, çeşitli hediyeler verdi.
Allah, evlerini daima şen etsin
Ziyaret sonunda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gürsel kardeşimiz, ‘UlakBel’ üzerinden belediyemize ulaşmış. Engelli bir kardeşimiz olarak, “Başkanımız bizi ziyaret eder mi” diye davet göndermiş. Sağ olsun arkadaşlarımız da mevcut programlarımızın içerisine ilave ettiler. Bugün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bu münasebetle engelli kardeşlerimizi ziyaret ederken, Gürsel kardeşimizi de kırmayarak ziyaret etmek istedik. Allah, evlerini daima şen etsin, birlikteliklerini daim etsin. İki de 3 ve 4 yaşında pırıl pırıl yavrularımız var. Gürsel kardeşimiz yüzde 46 görme engelli bir kardeşimiz. Ancak ekmeğini taştan çıkaracak şekilde şu anda Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada çalışıyor. Allah, hiçbir zaman emeklerini zayi etmesin. Tabii burada devletimize de dua etmelerini istiyorum. Özellikle engelli kardeşlerimizin istihdamı noktasında devletimizin almış olduğu kararlar var. Her işletmenin belirli sayıda engelli çalıştırması noktasında alınan karar var. Gürsel kardeşimiz de bu kadro üzerinden şu anda özel sektörde çalışıyor. Çalışmış olduğu firma da Gaziantep’in hakikaten en nitelikli firmalarından bir tanesi. Allah, onlara de helalinden bol kazançlar versin diyorum. Tabii bazen başka yerlerde karşılaşıyoruz, engelliyim deyip de çalışmamak için uğraşanların yanında burada Gürsel kardeşimiz gibi “Engelliyim ama ben çoluk çocuğumun nafakasını çalışarak kazanacağım” diyen kardeşlerimizin olması, bizi daha da umutlandırıyor. Ülkemizin geleceği, böyle genç kardeşlerimize bağlıdır. Ben, Gürsel kardeşimizin şahsında tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” açıklamasını yaptı.
Evime misafir olduğu için çok teşekkür ediyorum
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Gürsel Karayılan, “3 Aralık, benim doğum günüm. Bu vesileyle Başkanımıza internet üzerinden bir mesaj bırakarak, evime davet ettim. Sağ olsun Başkanımız da bu davetimizi kırmadı. Bugün evimi ziyaret ederek beni ziyadesiyle mutlu etti, günümüzü kutladı. Başkanımıza, beni kırmayarak, evime misafir olduğu için çok teşekkür ediyorum. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',65849']

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3 bin personel alacak

Aksaray’da Hasan Dağı’nda mahsur kalan 2 öğrenci kurtarıldı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Bangladeş ile Hindistan arasında "seçim" gerginliği

BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, GKRY'yi ziyaret etti

Sakarya’da 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 12 kişi yaralandı

Iğdır’da 23 düzensiz göçmen yakalandı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Arıcak’ta halkla buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu

Mardin’de yoğun sis etkili oldu

Milli Eğitim Bakanı Tekin, TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu

Libya tezkeresi TBMM'ye sunuldu

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Vatandaşlarımızın Meclis'teki sesi olmaya devam edeceğiz

Kolombiya'da uçuruma yuvarlanan araçta 16 kişi öldü

Belarus yaptırımlarının kaldırılması karşılığında 123 mahkûmu serbest bıraktı

Malatya'da tren otomobile çarptı: 2'si çocuk 5 yaralı

Almanya Başbakanı Merz: ABD'nin Avrupa'yı koruduğu eski düzen sona erdi

Sivas’ta göçük altında kalan şantiye müdürünün cesedine 28 gün sonra ulaşıldı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Almanya’da

Mardin’de soluk borusuna fasulye kaçan 3 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Osmaniye'de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

ABD ile Venezuela arasındaki gerilim tırmanırken Karayipler'deki askeri hareketlilik artıyor

Kastamonu’da oto hırsızlığı zanlıları yakalandı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 3 Gözaltı

IBAN'a para transferinde yeni zorunluluk

Sydney Bondi Beach’te Yahudilere yönelik silahlı saldırı: On binlerce masumun katili siyonistlerden mağduriyet edebiyatı

ABD'de üniversitede silahlı saldırı. 2 ölü, 9 yaralı

İşgalin Gazze Tümeni'ni bozguna uğratan "Eriha Surları" planının mimarı: Raad Saad

Tekirdağ’da aranan 160 şüpheli yakalandı

Küba'dan ABD'ye sert tepki

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3 bin personel alacak

Aksaray’da Hasan Dağı’nda mahsur kalan 2 öğrenci kurtarıldı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Bangladeş ile Hindistan arasında "seçim" gerginliği

BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, GKRY'yi ziyaret etti

Sakarya’da 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 12 kişi yaralandı

Iğdır’da 23 düzensiz göçmen yakalandı