• BIST 100

    17218,55%-0,18
  • DOLAR

    43,76% 0,08
  • EURO

    51,76% -0,18
  • GRAM ALTIN

    7032,99% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11636,31% 0,68

Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu

09 Ekim 2022, Pazar 11:35
09 Ekim 2022, Pazar 11:35
Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Döne Çakır’ın doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan iki oğlu Mehmet ve Abdullah Çakır’ı evlerinde ziyaret ederek, yanında getirdiği tekerlekli sandalyeyi 19 yaşındaki zihinsel engelli Mehmet’e hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet, mutluluğunu ailesi ve Başkan Fadıloğlu ile paylaştı.
8 Şubat Mahallesi’nde ikamet eden Döne Çakır’ı ve doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan iki oğlu Mehmet ve Abdullah Çakır’ı evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aile ile yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu, yanında getirmiş olduğu manuel tekerlekli sandalyeyi doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan Mehmet’e hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet Çakır, tekerlekli sandalyesine binerek, annesinin de yardımıyla ilk turunu evin içinde attı. Mehmet, büyük mutluluk yaşadı.
Bizim hiçbir zaman ayrımız, gayrımız yoktur
Her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleri çerçevesinde bugün de Döne Hanım kardeşimizin evindeyiz. Ben öncelikle Döne Hanım kardeşimize teşekkür ediyorum. İki engelli yavrumuz var, engelli çocuklarıyla birebir ilgileniyor. Çocuklarıyla hakikaten yakından ilgileniyor olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Döne kardeşimizin 4 çocuğu var, okula giden, çalışan ve evde bakıma muhtaç yavrumuz var. Allah, hiçbir zaman devletimize zeval vermesin, çocuklarımızın ekonomik giderleriyle ilgili olarak, devletimizin vermiş olduğu imkanlar var fakat diğer taraftan hanım kardeşimizi bizim de en azından manevi olarak ziyaret etmemiz gerekiyor. Sağ olsun bizim Gıda Bankası organizasyonumuz çerçevesinde belirli aralıklarla ziyaretlerini yapıyorlardı, Mehmet oğlumuzun da hiç olmazsa dışarıya çıkabilmesi adına tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu duymuştuk. Bugün de onu takdim etmeye geldik. Bizim hiçbir zaman ayrımız, gayrımız yoktur. Bu evlatlar da bizim evladımız. Ben diğer taraftan bu hanenin ev sahipliğini yapan ev sahibi kardeşimize de bu ailemize ilgisinden ve alakasından dolayı da teşekkür ediyorum. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bizim toplumunun en önemli özelliği, bu şekildeki dayanışması. Bu kardeşlik hukuku içerisinde birbirimize destek olduğumuz müddetçe, Allah’ın izniyle daha güçlü bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz. Ben, Döne Hanım kardeşimizin şahsında tüm annelerimize teşekkür ediyorum. Bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet için de yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
Oğlum da biz de çok mutlu olduk
Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek sözlerine başlayan Döne Çakır, “Başkanımız, bugün bizi ziyaret geldi, engelli çocuklarımı görmeye geldi. Allah, her zaman Başkanımızdan razı olsun. Oğlum Mehmet için de tekerlekli sandalye getirdi, Allah razı olsun. Oğlum da biz de çok mutlu olduk. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',48364,48365,48366']

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

İşgalcilerin baskısına rağmen Aksa'da 60 bin kişilik direniş

Bakanlıktan ASKİ’ye 2 milyon 98 bin lira para cezası

Yalova merkezli 6 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu: 12 gözaltı

Akçakale’de ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanyası dağıtıldı

Anadolu Aşiretleri Federasyonu Genel Başkanı Armağan’dan Ramazan ayı mesajı

Nostaljik araçlarla sahura uyandırıyorlar

Edirne’de otomobil tamponunda 11 kilo uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul Havalimanı’nda 20 Afrika Gri Papağanı ele geçirildi

Erzurum’da 9 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Biyoteknolojide mikroorganizmalar çalıştayı gerçekleştirildi

Yozgat’ta uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Samsun’da yolcu otobüsü devrildi: 6 yaralı

Savunma Sanayii İcra Komitesi Cumhurbaşkanlığı’nda toplandı

Gaziantep'te ilk teravih coşku ve heyecanla kılındı

WSJ: ABD, Suriye'deki tüm birliklerini çekiyor

Ramazan ayının ilk teravihi Malatya camilerinde eda edildi

Konya’da iş yerleri Ramazan boyunca sahura kadar açık olacak

Konya’da Ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Ramazanda çalışanlara esneklik sağlanmalı

Mardin’de iki otomobil çarpıştı: 3’ü çocuk 6 yaralı

ABD'den İran'a yönelik olası saldırıya ilişkin yeni adım: Suudi'ye uçan radar" konuşlandırıldı

Adana’da ilk teravih heyecanı: Ramazan coşkusu ve Gazze için dualar

Konya’da işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın

İşgalciler, Ramazan'ın ilk gününde Gazze'de 3 kişiyi şehit etti

Diyarbakırlılar teravih namazı için camilerde saf tuttu

Umut Kervanı Cizre’de Ramazan yardımlarına başladı

Ramazan ayının ilk teravihinde Cizreliler camilere akın etti

Macaristan, Ukrayna'ya dizel ihracatını askıya aldı

İstanbul'da ilk teravih heyecanı: Camiler dolup taştı

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İşgalcilerin baskısına rağmen Aksa'da 60 bin kişilik direniş

Bakanlıktan ASKİ’ye 2 milyon 98 bin lira para cezası

Yalova merkezli 6 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu: 12 gözaltı

Akçakale’de ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanyası dağıtıldı

Anadolu Aşiretleri Federasyonu Genel Başkanı Armağan’dan Ramazan ayı mesajı

Nostaljik araçlarla sahura uyandırıyorlar

Edirne’de otomobil tamponunda 11 kilo uyuşturucu ele geçirildi