• BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,58% -0,89
  • GRAM ALTIN

    6606,37% -12,25
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97

Fadıloğlu, Öznur’un talebini karşılama sözü verdi

01 Nisan 2023, Cumartesi 15:40
01 Nisan 2023, Cumartesi 15:40
Fadıloğlu, Öznur’un talebini karşılama sözü verdi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Fadıloğlu, Öznur’un talebini karşılama sözü verdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hipertrigliseridemi hastası 18 yaşındaki Öznur Demircan’ın kondisyon bisikleti talebini en kısa süre içerisinde karşılama sözü verdi.
Ramazan ayı dolayısıyla iftara saatler kala gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nurtepe Mahallesi’nde ikamet eden 4 ailenin misafiri oldu. İlk ziyaretini 3 yetim çocuk annesi Selvi Akdeniz’in evine yapan Başkan Fadıloğlu, daha sonra 4 yetim çocuk annesi Aynur Ağaslan’ı evinde ziyaret etti. Fadıloğlu, son iki ziyaretini ise 54 yaşındaki Nurhayat Demircan ile 67 yaşındaki Sait Uzdilli’nin hanesine yaptı. Başkan Fadıloğlu, aile ziyaretlerinin yanı sıra sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Nurhayat Demircan’ın kızı Öznur Demircan, ablasıyla birlikte hipertrigliseridemi hastası olduğu bilgisini verdiği Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’dan kondisyon bisikleti talep etti. Talebi en kısa süre içerisinde karşılayacağını ifade eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Öznur ve ablası için Allah’tan şifa diledi.

'En kısa sürede kendisine teslim etmiş olacağız'
Demircan ailesinin evinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ramazan ayı münasebetiyle ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ailelerimiz ile bir aradayız. Kızımız ile sohbet ederken, sağlık ile ilgili bir rahatsızlığı olduğunu öğrendim. Buna yönelik de bizden talepleri oldu. Biz de kendisine elimizden gelen gayreti göstereceğimizi dile getirdik. Ben öncelikle kendisini tebrik ediyorum, meslek lisesini tercih etmiş olması ve şu anda da stajyer olarak çalışıyor olması hem kendisi için hem de ülkemiz için çok önemli. Her zaman söylediğimiz gibi gençlerimizin mümkün olduğu kadar meslek liselerini tercih etmesini istiyoruz ki böyle genç bir nüfusla üretelim, ihraç edelim, ülkemizi zenginleştirelim ve ülkemizle birlikte de hep birlikte vatandaşlarımız da zenginleşsin. İnşallah karnesini de göreceğiz. Karnesiyle birlikte de taleplerini farklı bir boyutta değerlendirmiş olacağız. Rahatsızlığıyla ilgili çok güzel bir talebi oldu. Tabii rahatsızlığı nedeniyle günlük egzersiz yapması gerekiyor. Doktorların talebiyle bisiklete binmesi gerektiğini öğrendim. Burada tabii mahalle arasında belirli bir mesafe gitmesi mümkün değil. O zaman evde normalde bir kalıcı bisiklet olacak şekilde sportif olarak kullanacak. İnşallah bisikletini en kısa sürede kendisine teslim etmiş olacağız. Ben kendisine başarılar diliyorum. Allah, gönlündekini kendisine vermesini diliyorum, sağlıklı bir ömür diliyorum” açıklamasını yaptı.

'Çok mutlu oldum'
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öznur Demircan, “Başkanımızın bugün bizleri evimizde ziyaret etmesi gerçekten mutlu etti. Allah, Başkanımızdan razı olsun, onun ayağını taşa değdirmesin. Başkanımıza isteklerimizi dile getirdik. Sağ olsun kendisi de bizlere yardımcı olacağını söyledi. Ben gerçekten Başkanımızın bizi ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu oldum. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Hatay'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Atama kararları Resmi Gazete'de

Rusya ve İran arasında kritik görüşme: Putin, Laricani ile görüştü

MEB ve Dışişleri Bakanlığı ile Japonya Büyükelçiliği arasında toplantı gerçekleştirildi

Trump'tan Kanada kararı: Tüm uçakların sertifikası iptal, yüzde 50 ek vergi

Giresun'da feci kaza: 2 ölü

72 yaşında azmiyle hafızlık hayalini gerçekleştirdi

Siyonist rejim ateşkese rağmen Lübnan'a saldırılarını sürdürüyor

Gaziantep’te 114 hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı

Fransa'dan 'ani tehdit' senaryolu askeri hava tatbikatı

Malatya’da torbacı operasyonu: 1 tutuklama

Bolu'da 3.1 büyüklüğünde deprem

Sosyal medya üzerinden satış vaadiyle dolandırıcılık yapan şüphelilere operasyon: 5 tutuklama

Rusya: Ukrayna'da 7 yerleşim yeri daha kontrolümüze geçti

Çiftçilere bugün 255,4 milyon liralık destekleme ödemesi yapılacak

Çanakkale'de iki oomobil çarpıştı: 5 yaralı

Vali Atilla Toros su taşkınlarıyla ilgili sahada incelemeler gerçekleştirdi

Milli Eğitim Akademisinde hazırlık eğitimine alınacak adaylar açıklandı

İngiltere ile ABD arasında Çin krizi

Kütahya'da 10,5 kilogram esrar ele geçirildi

DSÖ: Nipah virüsü yüzde 75 ölüm oranına sahip ve bu oran Covid-19'un 5 katı

Hazine ve Maliye Bakanlığından dolandırıcılık uyarısı

Çin'den İngiltere'ye tek taraflı vize muafiyeti

Kastamonu’da tefecilik operasyonu: 12 tutuklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karayolu ulaşımında destan yazdık

Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Japonya'da aşırı soğuklarda 14 kişi öldü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Hatay'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Atama kararları Resmi Gazete'de

Rusya ve İran arasında kritik görüşme: Putin, Laricani ile görüştü

MEB ve Dışişleri Bakanlığı ile Japonya Büyükelçiliği arasında toplantı gerçekleştirildi

Trump'tan Kanada kararı: Tüm uçakların sertifikası iptal, yüzde 50 ek vergi

Giresun'da feci kaza: 2 ölü