• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Fadıloğlu: “Tesisler, Türk sporuna hizmet ediyor”

18 Aralık 2023, Pazartesi 10:40
18 Aralık 2023, Pazartesi 10:40
Fadıloğlu: “Tesisler, Türk sporuna hizmet ediyor”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu: “Tesisler, Türk sporuna hizmet ediyor”

Şehitkamil Belediyesi, 25 Aralık Geleneksel Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 12. Yüzme ve Paletli Yüzme Yarışları’nda 5 farklı ilden 723 lisanslı sporcuyu misafir etti. Kulvarlarda büyük heyecana sahne olan organizasyon, tribünlerden büyük ilgi gördü.
“25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 12. Geleneksel Kurtuluş Kupası Yüzme ve Paletli Yüzme Yarışları, 5 farklı ilden organizasyona katılan 18 farklı kulüp ve 723 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. 16 farklı disiplinde 7-12 yaş aralığındaki lisanslı sporcuların palet vurup, kulaç attığı yarışlarda dereceye giren sporcular ödül kürsüsünde büyük mutluluk yaşadılar.
Alleben Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen organizasyonun açılış seremonisinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kulvarların şampiyonlarını yalnız bırakmazken, sporcu velileri organizasyon süresi boyunca tribünlerden büyük coşkuya ortak oldular.
'100. Organizasyonu startını vermiş olmanın gururu yaşıyoruz'
Ay-yıldızlı coşkunun zirvede yaşandığı yarışların açılış seremonisinde konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen 100 Gençlik ve Spor Organizasyonu’nda, son etkinliğin startını vermiş olmanın büyük gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen 100 Gençlik ve Spor Organizasyonu’nun sonuncusu, “25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlediğimiz 12. Geleneksel Kurtuluş Kupası Yüzme ve Paletli Yüzme Yarışları. Bu ana tanıklık etmenin büyük gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Alleben Yüzme Havuzumuzda 5 ilden, 18 farklı kulüp ve 723 lisanslı sporcumuzu misafir ediyoruz. Tüm katılımcılarımıza göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Organizasyonun titizlikle planlanıp icra edilmesinde emeği geçen tüm teknik ve idari kadroya teşekkür ediyorum. Tesislerimiz sadece Şehitkamil’e ulusal spor organizasyonlarına hizmet veriyor. Bu platformda yetişen sporcularımız Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında birbirinden önemli şampiyonluklara imza attılar. Bu kararlı ve disiplinli bir çalışmanın ürünü. Bugün kulvarlarda yerlerini alan sporcularımızın da bizlere büyük başarılar yaşatacağına gönülden inanıyor, tüm sporcularımıza sağlık ve başarı dolu bir spor yaşamı diliyorum” diye konuştu.

Van’da bir haftada kaçakçılıktan 60 şüpheli gözaltına alındı

Şırnak’ta orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Kastamonu’da havai fişek ve meşale kullanımı 15 Ekim'e kadar yasaklandı

Avustralya’da on binlerce kişi Gazze’ye destek için yürüdü

Almanya'da siyonist saldırılarına karşı kitlesel yürüyüş

Tekirdağ’da fabrika kazanında patlama: 2 işçi öldü

Denizli’de yıldırım çarpan kişi hayatını kaybetti

Hindistan’da araç su kanalına düştü: 11 ölü

Trump'ın Gazze'ye yardım yalanı ifşa oldu

Bakan Uraloğlu: İstanbul ve Antalya havalimanları rekor kırdı

Bakan Yerlikaya: 2,8 milyondan fazla araç denetlendi

Diyarbakır'da sıcaklıklar döner ustalarının işini zorlaştırıyor

Batman'da hobi bahçeleri mağdurları süreci basınla paylaştı

LGS yerleştirme sonuçları yarın erişime açılacak

Gazze’de açlık felaketi büyüyor: 6 kişi daha şehit oldu

Kanada'dan işgal rejimine silah ihracatı açıklaması

Malatya'da "Parkistan Park Buluşmaları" gerçekleştiriliyor

Şırnak’ta bazı bölgeler geçici "özel güvenlik bölgesi” olarak ilan edildi

Gazze'de yardım bekleyen sivillere yönelik bir katliam daha

Rusya'da 600 yıl aradan sonra ilk Krasheninnikov Yanardağı patlaması

Çevreyi kirletenlere 6 ayda 2,6 milyar lira ceza

Güneydoğu’dan temmuzda 1,1 milyar dolarlık ihracat: Yüzde 2,1 büyüme

36 ilde 102 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Gram altın 4 bin 400 TL’yi aştı

Gaziantep'te 158 aranan şahıs yakalandı

Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı

Rusya'da 6,7 büyüklüğünde deprem

İşgalci siyonistler Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi

Ankara’da sağanak yaşamı felç etti

İtalya'dan Gazze'ye havadan yardım kararı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Van’da bir haftada kaçakçılıktan 60 şüpheli gözaltına alındı

Şırnak’ta orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Kastamonu’da havai fişek ve meşale kullanımı 15 Ekim'e kadar yasaklandı

Avustralya’da on binlerce kişi Gazze’ye destek için yürüdü

Almanya'da siyonist saldırılarına karşı kitlesel yürüyüş

Tekirdağ’da fabrika kazanında patlama: 2 işçi öldü

Denizli’de yıldırım çarpan kişi hayatını kaybetti