• BIST 100

    10861,45%1,07
  • DOLAR

    40,68% 0,07
  • EURO

    47,04% -0,23
  • GRAM ALTIN

    4392,44% -0,06
  • Ç. ALTIN

    7037,45% 0,00

Fadıloğlu, yaşlıları misafir etti

05 Ekim 2022, Çarşamba 01:20
05 Ekim 2022, Çarşamba 01:20
Fadıloğlu, yaşlıları misafir etti
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu, yaşlıları misafir etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaşlılarla öğlen yemeğinde bir araya geldi. Tüm yaşlıların Dünya Yaşlılar Günü’nü tebrik eden Başkan Fadıloğlu, “Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bizler, yaşlılarımızın emrindeyiz. Duaya talibiz, dua istiyoruz” dedi.
Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan ve yaşlıların her türlü ihtiyacının karşılandığı Vefa Hizmeti projesinden yararlanan yaşlıları misafir eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaşlılarla yakından ilgilendi ve uzun uzun sohbet etti. Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’daki programa, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan ile AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç da katıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşlıların; geçmişin tecrübesini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan toplumsal hayatın en kıymetli hazineleri olduğunu söyledi. Başkan Fadıloğlu, tüm yaşlılara; hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diledi. Yemek sonunda değerlendirmede bulunan yaşlılar, duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.
’’Bundan ziyadesiyle mutlu oluruz’’
Programdaki yaşlılara hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti: “Çok saygıdeğer büyüklerim, öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim ayrımız, gayrımız yoktur. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bizler, yaşlılarımızın emrindeyiz. Şehitkamil sınırları içerisinde yaşayan yaşlısının, gencinin, kadınının, erkeğinin, zengininin, fakirinin arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu özel günde de sizlerle beraber olmak istedik. Allah, razı olsun. Zaten çoğu büyüğümüz ile irtibatımız var. Bugün böyle bir aile meclisinde, aile toplantısında bir arada olmak istedik. Bizlerin tek talebi var. Yaşlılarımızın duasını almak. Bizim tek istediğimiz şey yapılan hizmetlerin neticesinde, “Allah razı olsun” derseniz, biz bundan ziyadesiyle mutlu oluruz. Tüm ekip arkadaşlarımız da bilesiniz ki bu duygularla çalışıyor. Tüm çalışan arkadaşlarımızla devletin verdiği maaşı alıyoruz. Ama biz bunun ötesinde duaya talibiz. Dua istiyoruz. Yapılan hizmetlerin her noktasında emek veren arkadaşlarıma ben yürekten teşekkür ediyorum. Bu iş, bir başına yapılan bir iş değil. Ekip işi. Her kademedeki arkadaşımın emeği var. Evinize gelip camınızı silen bir arkadaşımdan, imza atan başkan yardımcımdan müdürüme kadar her kademeden arkadaşımın bir emeği var. Birlikten kuvvet doğar. Biz, ekip ruhuyla sizlere hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bize eşlik ettiğiniz için, soframızı bizimle paylaştığını için çok teşekkür ediyorum.”
[gallery ids=',46984,46985,46986,46987,46988,46989']

Bisikletçi Murat Usta: 40 yıldır çocukların gönlünde taht kuruyor

Şanlıurfa’da klimasız toplu taşımaya ceza

Şanlıurfa’da ata tohumlarıyla yerel üretim destekleniyor

Şehit Yusuf İmad El-Amer'in ardından HAMAS'tan direniş çağrısı

Battalgazi'de çocuklar geleneksel oyunlarla buluştu

İran'da komisyon, paradan 4 sıfırı atmayı onayladı

Gazze'deki katliamlarda ABD'li paralı asker itirafı

Gaziantep'te gümrük kaçağı ürünlere el konuldu

Sıcak Havalardan bunalan vatandaşlar Hazar Gölü’ne akın etti

Gazze'ye giren yardım tırları "toplumu bölmek ve direnci kırmak" amacıyla yağmalanıyor

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 9 tutuklama

Dr. Berktaş: Yaz aylarında yeterli sıvı alınmazsa böbrekler iflas edebilir!

Elektrik kesilince dükkânda mahsur kaldı

42 yıllık sigara alışkanlığına birlikte son verdiler

Bingöl Umut Kervanı, 554 Aileye Umut Oldu

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Trump, ABD nükleer denizaltılarının "olması gereken yere" konuşlandırıldığını söyledi

Anadolu'dan Meclis'e Gazze yürüyüşü düzenlenecek

Siyonist rejimin Gazze'de on yıllardır süren "gıda silahı" politikası

Sıcak hava tatlı tüketimini vurdu: Satışlar yüzde 80 düştü

Şanlıurfa'da trafo patladı ilçe elektriksiz kaldı

Batman'da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs tutuklandı

Kızılay’dan Gazze’ye 3 bin ton gıda yardımı

Şanlıurfa'da Vali Şıldak’tan gece denetimi

Avustralya’da 10 yıl sonra ilk kez kar kağışı

Diyarbakır’dan Hazar Gölü’ne pikniğe giden gençler kaza yaptı: 6 yaralı

Ben Gvir'in provokasyonunun ardından siyonistler Aksa'ya bir kez daha baskın düzenledi

Yüksek Askeri Şura yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak

Çocuklarda karın ağrısının ciddi sebepleri olabilir!

Yemen açıklarında alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 68'e yükseldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bisikletçi Murat Usta: 40 yıldır çocukların gönlünde taht kuruyor

Şanlıurfa’da klimasız toplu taşımaya ceza

Şanlıurfa’da ata tohumlarıyla yerel üretim destekleniyor

Şehit Yusuf İmad El-Amer'in ardından HAMAS'tan direniş çağrısı

Battalgazi'de çocuklar geleneksel oyunlarla buluştu

İran'da komisyon, paradan 4 sıfırı atmayı onayladı

Gazze'deki katliamlarda ABD'li paralı asker itirafı