• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Fatih Erbakan: “Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi”

GÜNDEM 21.05.2023 22:05:03 0
Fatih Erbakan: “Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi”

Fatih Erbakan: “Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde milletin Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştırdığını belirterek, 'Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi' dedi.

Gaziantep İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Fatih Erbakan, Gaziantep’in seçimde inanç ve kültürleriyle kavgalı olanlara cevabı 14 Mayıs’ta verdiğini belirterek, 'Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi. Gaziantepliler inancıyla, tarihiyle, değerleriyle, kültürüyle kavgalı olanlara 14 Mayıs’ta geçit vermedi elhamdülillah. Gaziantepliler, destekçileri terör örgütleri olan, LGBT lobileri olan, dış güçler olanlara 14 Mayıs’ta fırsat vermedi. Gaziantep’e ve Gazianteplilere de zaten bu yakışırdı' diye konuştu.

28 Mayıs’ta sandığa gidecek Gazianteplilerin gereken cevabı vereceklerini aktaran Erbakan, 'Hiç şüphemiz yok ki 28 Mayıs’ta, önümüzdeki Pazar günü Gaziantep sandığa gidecek ve Sayın Cumhurbaşkanımızı açık ara farkla yeniden seçerek 7’li masaya gereken cevabı verecek inşallah. Böylelikle 28 Mayıs’ta ülkemiz kazanacak, devletimiz kazanacak, milletimiz kazanacak, Gaziantep kazanacak, Gaziantepliler kazanacak, yeni nesillerimiz kazanacak inşallah. 28 Mayıs zaferimiz şimdiden hayırlı olsun, kutlu olsun inşallah, 28 Mayıs akşamı hep birlikte yeniden büyük Türkiye için zaferimizi kutlayacağız ve arkasından da yeniden Türkiye yolunda kol kola omuz omuza gönül gönüle en büyük adımları atacağız emin olun inşallah. Bir kez daha hepinizi bağrıma basıyorum. Hanımıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla tüm Gazianteplilere, hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum mitingimiz hayırlı olsun, günümüz hayırlı olsun, Allaha emanet olunuz. Sağ olun var olun çok teşekkürler ederim” diye konuştu.

Şanlıurfa’da elektrik kesintisi: Elektronik cihazlara dikkat

Siyonist işgalcilere 7 Ekim’den sonra en ağır darbe: 21 ölü

İkinci dönem hakim ve savcı yardımcılarının atamaları tamamlandı

Mardin’de 2 kişinin öldüğü silahlı kavganın firarisi yakalandı

İstanbul'da hissedilen 3,7 büyüklüğünde deprem

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin 2025 Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı

Van'da fırtına maddi hasara yol açtı

Cizre’de “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesiyle eğitim dışarı taşındı

Nisan ayı enflasyon verileri pazartesi açıklanacak

Besicilerden bayram öncesi açıklama: Kurbanlık sıkıntısı yok

Dicle Elektrik kaçak kullanımı tespit eden sayaç geliştirdi

Mayıs ayında Bitlis'te karla mücadeleyle Nemrut Krater Gölü'nün yolu açıldı

Şanlıurfa'da kar topu büyüklüğünde dolu yağdı

Muğla ve Manisa’da FETÖ Operasyonu

Şanlıurfa'da işçilerin kaldığı 50 konteyner yandı

Bakan Memişoğlu duyurdu: 2 bin 239 hekim atanacak

Yetimler Vakfı: 2025 Kurban organizasyonuna hazırız

TL'yi güçlendirecek yeni ekonomik adımlar yürürlüğe girdi

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa merkezli "Change Araç" operasyonu: 15 gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 34 tutuklama

Türkiye ile KKTC arasında İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı

Katil rejim, sivillerin yaşadığı ev ve çadırları bombaladı: 19 şehit

EPDK, Petrol Ofisi’nin Antalya Terminali hizmet tarifelerini güncelledi

Alp kardeşlerden örnek davranış: Harçlıklarını Umut Kervanı'na bağışlıyorlar

İstanbul'da çocukların canını tehlikeye atan iki okul servisi sürücüsüne ceza

Gazze'de basın tarihinin en büyük katliamı: 210 gazeteci şehit edildi

e-YDS 2025/6 bugün dört ilde yapılacak

İç Anadolu ve Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli sağanak bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün KKTC'ye gidecek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ