• BIST 100

    15760,67%0,07
  • DOLAR

    43,98% 0,07
  • EURO

    51,17% 0,10
  • GRAM ALTIN

    7315,03% 1,55
  • Ç. ALTIN

    11848,56% 0,00

Fatih Erbakan: Koronavirüsün arkasında Siyonistler var

09 Mart 2020, Pazartesi 09:57
09 Mart 2020, Pazartesi 09:57
Fatih Erbakan: Koronavirüsün arkasında Siyonistler var
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Fatih Erbakan: Koronavirüsün arkasında Siyonistler var

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet, Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa'yı ziyaret etti.

Malezya ziyaretini kısa kesip Sakarya'da düzenledikleri Büyük Kudüs Mitingin'e katıldığı için Büyükelçi Mustafa'ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Erbakan'ın Filistin ve Kudüs meselesini kendileri için manevi bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade etti.

SİYONİZM'İN HEDEFİNDE TÜRKİYE VAR

Filistin'in başına bela olan Siyonizm'in asıl hedefinin Tüm İslam ülkelerini ve dolayısıyla Türkiye'yi yutmak olduğunu kaydeden Erbakan; 'Filistin meselesi bazılarının söylediği gibi sadece Arapların meselesi değil. Büyük İsrail projesinin sınırları kuzeyde Nevşehir'de Kapadokya'ya, güneyde de Medine'ye kadar uzanıyor. Dolayısıyla Siyonizm tüm Müslümanların sorunudur. Çünkü Siyonizm Yahudiler hariç  herkesi kendisine hizmet etmesi gereken köleler olarak görüyor.' şeklinde konuştu.

AİLEYİ BİTİRMEK İSTİYORLAR

Siyonizm'in en büyük hedeflerinden birinin aile kurumunu bitirmek olduğunu ifade Erbakan; 'Siyonizm, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aile kurumunu çökertmek için kanunlar çıkarttırıyor. Evlilikler zorlaşsın diye İstanbul sözleşmesini gibi anlaşmalar dayatıyor. 'Toplumsal cinsel eşitlik' ne demek? Toplumlara eşcinselliği bu vasıtayla empoze etmeye çalışıyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar peki? 'Bilim adamı' değil  'bilim insanı' diyerek kadın ve erkek arasında güya eşitlik oluşturduklarını ifade ediyorlar. Halbuki asıl maksat cinsiyetsiz bir toplum oluşturmak. Çünkü cinsiyetsiz bir toplum demek 'eşcinsel bir toplum' demek. Son yıllarda Hollywood'da yapılan filmlerin 3'te 1'inde eşcinsellik var.  Geçen haftalarda ziyaret gerçekleştirdiğimiz Kıbrıs'ta eşcinsellik propagandası yapan çok sayıda bilboardlara şahit olduk.'  ifadelerini kullandı.

SİYONİZM'İN AMACI ÜREMEYİ ENGELLEMEK!

Erbakan, Siyonizm'in üremeyi engellemek için aşı ve ilaç sanayi, GDO'lu gıdalar yoluyla kanseri ve kısırlığı arttırdıklarını vurgulayarak, 'Eskiden bir şehirde çok az kanser hastası olurdu şimdi ise neredeyse her apartmanda bir kanser hastası var. Yine uzmanların araştırmasına göre bu şekilde giderse 30 yıl sonra 10 çiftten 9'nun çocuğu olmayacak. Siyonizm kanser, kısırlık, eşcinsellik ve ailenin çökertilmesi ile Yahudiler dışındakiler çoğalmasın istiyor. Onlara göre '30-40 milyon Yahudi kalsın onlara hizmet edecek 1 milyar insan yeter!' diye düşünüyorlar.  Kalan 6 milyar insan onlara göre sözde seçilmiş halk olarak onların kaynaklarını tüketiyor. Bu söylediklerimi onların kitaplarında bulabilirsiniz.' dedi.

KORONAVİRÜSÜ DE SİYONİZM'İN İŞİ!

Çin'de başlayıp tüm dünyaya yayılan ve binlerce insanın ölümüne neden olan Koronavirüs'ünün de arkasında Siyonizm'in olduğunu söyleyen Erbakan; 'Şimdi tüm dünyayı saran Koronavirüs'ünü konuşuyoruz; elimizde kesin bir delil olmamakla birlikte bu virüs Siyonizm'in insan sayısını azaltma ve çoğalmasını engelleme amaçlarına hizmet ediyor, önemli araştırmacılar da bunu dile getiriyor. Erbakan Hoca, 'Siyonizm insanların çektiği sıkıntıların sebebi olan 5 bin senelik mikroptur' derdi.' şeklinde konuştu.

MÜSLÜMANLAR BİRLEŞİRSE DÜNYA DÜZENİ DEĞİŞİR

'Dünyadaki petrol rezervinin yüzde 60'ı, doğalgazın 55'i, su kaynaklarının yarısından fazlası, Uranyum'un yüzde 40'ı Müslüman topraklarında bulunuyor.' diyen Fatih Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü:

'Dolayısıyla Müslüman ülkeler birleşirse dünyanın bu düzeni bir anda değişebilir. Milli Görüş olarak biz İslam Birliği diyoruz ve Erbakan Hoca'mızın kurduğu  D-8 İslam birliğinin ilk adımıydı.

Türkiye'nin Batı'ya olan 'karşılıksız aşkı' bize zarardan başka ne getirdi? Hem Türkiye perişan oldu hem de İslam dünyası! Bakın Yunanlılar kadınların ve çocukların üzerine ateş ediyor. Denizin ortasında botların benzin bidonları alıp mültecileri ölüme terk ediyor. Bu zihniyette Batı ile nasıl birlikte olacağız?'

'İSLAM DÜNYASINDA SADECE TEPKİ VAR, STRATEJİ PLAN YOK'

Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Bir çok ortak noktamız var  ve  hedeflerimiz aynı' dedi.

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın teşhislerine katıldıklarını belirterek, 'ABD ve Batı bu bölge için huzur ve barış istemiyor. Bölgedeki tarihleri kanlıdır. İslam coğrafyasında her zaman 'böl parçala yönet' politikası ile hareket ettiler. İşgalci İsrail de bu bölgede onların maşası olarak kullanılıyor. Ne yazık ki onlar hain emelleri için planlı programlı çalışıyorlar. Ama İslam dünyasında sadece tepki var, strateji ve plan yok. Hedefleri İslam dünyasının zayıf kalması ve bu şekilde yönetmek. Siyonizm çok tehlikeli planlar peşinde kendi halkından başka herkesin hizmetçi olduğunu düşünüyor.

RUSYA'DA SİYONİST LOBİ NASIL GÜÇLENDİ?

Rusya'da Siyonistlerin etkili olduğunu bir hatırasıyla anlatan Dr. Mustafa, 'Rusya'da büyükelçi olarak bulunduğumuz dönemde (1979 yılıydı) sanırım Rus istihbaratı bir mektup  yakalıyor. Tel Aviv'de yazıldığı ortaya çıkan bu mektupta Siyonizm'in Rusya'da egemen olması için neler yapmaları gerektiği ifade ediliyordu. 16 sayfalık bu mektupta Yahudilerin başta üniversiteler olmak üzere tüm kurumların başına geçmeleri yönetici olmaları isteniyor ve bulundukları tüm kurumlarda kadrolaşmaya gitmeleri telkin ediliyor.

Yahudilerin sadece Yahudi hanımlar ile evlenmeleri, mümkün değilse de evlendikleri kadınların üstün özellikte olmaları isteniyor. Bu mektup da gösteriyor ki Siyonizm planlı ve programlı bir şekilde tüm dünyaya yayılıyor.' dedi.

'BENİM 3 KIZ KARDEŞİM DE KANSERDEN VEFAT ETTİ'

Kanser vakalarının artmasıyla ilgili de Siyonizm'in parmağını işaret eden Erbakan'a katıldıklarını ifade eden Mustafa, 'Filistin'de de kanser vakaları çok yüksek düzeye ulaştı. Bizzet ben  3 kız kardeşimi kanser nedeniyle kaybettim' şeklinde konuştu.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Bursa'nın şubat ayı ihracat rakamları açıklandı

Yarın ilk ders zili Yeşilay için çalacak

Bingöl’de "Bağımlılıkla Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı" yapıldı

Mersin'de bir pazar yerinde yağış sonrası çökme meydana geldi

Kocaeli’de hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı

Sınırda uyuşturucu operasyonu: 3 kilo 190 gram kokain ele geçirildi

Mardin'de merdivenlerden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Prof. Dr. Koca: Obezite 200’den fazla hastalığın nedeni

Batman'da bir aracın çarptığı kız ağır yaralandı

İzmir’de yağış sonrası yollar köstebek yuvası

Aylardır süren ve mahalleliyi canından bezdiren yol çalışmasında çözüm bekleniyor

Oğlaklı TOKİ sakinleri: Peygamber ve sahabeler şehrinde cami eksikliği büyük bir ayıp

Bingöllüler, baharı beklerken kış geri geldi

TMMOB Diyarbakır Temsilcisi Bayram: Ramazan’da günlük 8 milyon ekmek çöpe gidiyor

Bursa'da "dur" ihtarına uymayan motosikletliye 285 bin TL ceza

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bekayi: Masum çocuklara yönelik kasıtlı ve vahşi bir katliam

İşgal rejimi, Gazze halkını hacdan mahrum bıraktı

Diyarbakır'da "Maarifin Kalbinde Ramazan" şenlikleri düzenlendi

DMM: Türkiye’nin BAE’ye saldırı iddiaları doğru değil

İzmir barajlarında doluluk oranları güncellendi

Gaziantep'te saldırı amacıyla aracından inen sürücüye 180 bin lira ceza

Ramazan ayına özel indirim kampanyası başlatan esnaftan dayanışma çağrısı

Oruç tutarken vücudunuzda neler oluyor? Uzmanından çarpıcı açıklamalar

İran ABD destroyerini vurdu, Tahran'da patlama sesleri duyuldu

Adıyaman İl Müftü Vekili Sevil: Zekat ve fitrelerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım

Tefecilere yönelik Patnos'ta operasyon gerçekleştirildi

DMM 2025 yılında 337 yalanlama ve 35 bülten yayımlandı

Şanlıurfa’da 35 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Gıda denetimlerinde 144 milyon 264 bin lira ceza uygulandı

Türkiye’nin ilk milli elektrikli hızlı treni Cuma günü raylara iniyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bursa'nın şubat ayı ihracat rakamları açıklandı

Yarın ilk ders zili Yeşilay için çalacak

Bingöl’de "Bağımlılıkla Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı" yapıldı

Mersin'de bir pazar yerinde yağış sonrası çökme meydana geldi

Kocaeli’de hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı

Sınırda uyuşturucu operasyonu: 3 kilo 190 gram kokain ele geçirildi

Mardin'de merdivenlerden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti