• BIST 100

    10908,77%0,48
  • DOLAR

    42,45% 0,09
  • EURO

    49,07% -0,11
  • GRAM ALTIN

    5659,61% 0,44
  • Ç. ALTIN

    9241,24% -0,15

Fatih Erbakan: Koronavirüsün arkasında Siyonistler var

09 Mart 2020, Pazartesi 09:57
09 Mart 2020, Pazartesi 09:57
Fatih Erbakan: Koronavirüsün arkasında Siyonistler var
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fatih Erbakan: Koronavirüsün arkasında Siyonistler var

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet, Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa'yı ziyaret etti.

Malezya ziyaretini kısa kesip Sakarya'da düzenledikleri Büyük Kudüs Mitingin'e katıldığı için Büyükelçi Mustafa'ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Erbakan'ın Filistin ve Kudüs meselesini kendileri için manevi bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade etti.

SİYONİZM'İN HEDEFİNDE TÜRKİYE VAR

Filistin'in başına bela olan Siyonizm'in asıl hedefinin Tüm İslam ülkelerini ve dolayısıyla Türkiye'yi yutmak olduğunu kaydeden Erbakan; 'Filistin meselesi bazılarının söylediği gibi sadece Arapların meselesi değil. Büyük İsrail projesinin sınırları kuzeyde Nevşehir'de Kapadokya'ya, güneyde de Medine'ye kadar uzanıyor. Dolayısıyla Siyonizm tüm Müslümanların sorunudur. Çünkü Siyonizm Yahudiler hariç  herkesi kendisine hizmet etmesi gereken köleler olarak görüyor.' şeklinde konuştu.

AİLEYİ BİTİRMEK İSTİYORLAR

Siyonizm'in en büyük hedeflerinden birinin aile kurumunu bitirmek olduğunu ifade Erbakan; 'Siyonizm, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aile kurumunu çökertmek için kanunlar çıkarttırıyor. Evlilikler zorlaşsın diye İstanbul sözleşmesini gibi anlaşmalar dayatıyor. 'Toplumsal cinsel eşitlik' ne demek? Toplumlara eşcinselliği bu vasıtayla empoze etmeye çalışıyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar peki? 'Bilim adamı' değil  'bilim insanı' diyerek kadın ve erkek arasında güya eşitlik oluşturduklarını ifade ediyorlar. Halbuki asıl maksat cinsiyetsiz bir toplum oluşturmak. Çünkü cinsiyetsiz bir toplum demek 'eşcinsel bir toplum' demek. Son yıllarda Hollywood'da yapılan filmlerin 3'te 1'inde eşcinsellik var.  Geçen haftalarda ziyaret gerçekleştirdiğimiz Kıbrıs'ta eşcinsellik propagandası yapan çok sayıda bilboardlara şahit olduk.'  ifadelerini kullandı.

SİYONİZM'İN AMACI ÜREMEYİ ENGELLEMEK!

Erbakan, Siyonizm'in üremeyi engellemek için aşı ve ilaç sanayi, GDO'lu gıdalar yoluyla kanseri ve kısırlığı arttırdıklarını vurgulayarak, 'Eskiden bir şehirde çok az kanser hastası olurdu şimdi ise neredeyse her apartmanda bir kanser hastası var. Yine uzmanların araştırmasına göre bu şekilde giderse 30 yıl sonra 10 çiftten 9'nun çocuğu olmayacak. Siyonizm kanser, kısırlık, eşcinsellik ve ailenin çökertilmesi ile Yahudiler dışındakiler çoğalmasın istiyor. Onlara göre '30-40 milyon Yahudi kalsın onlara hizmet edecek 1 milyar insan yeter!' diye düşünüyorlar.  Kalan 6 milyar insan onlara göre sözde seçilmiş halk olarak onların kaynaklarını tüketiyor. Bu söylediklerimi onların kitaplarında bulabilirsiniz.' dedi.

KORONAVİRÜSÜ DE SİYONİZM'İN İŞİ!

Çin'de başlayıp tüm dünyaya yayılan ve binlerce insanın ölümüne neden olan Koronavirüs'ünün de arkasında Siyonizm'in olduğunu söyleyen Erbakan; 'Şimdi tüm dünyayı saran Koronavirüs'ünü konuşuyoruz; elimizde kesin bir delil olmamakla birlikte bu virüs Siyonizm'in insan sayısını azaltma ve çoğalmasını engelleme amaçlarına hizmet ediyor, önemli araştırmacılar da bunu dile getiriyor. Erbakan Hoca, 'Siyonizm insanların çektiği sıkıntıların sebebi olan 5 bin senelik mikroptur' derdi.' şeklinde konuştu.

MÜSLÜMANLAR BİRLEŞİRSE DÜNYA DÜZENİ DEĞİŞİR

'Dünyadaki petrol rezervinin yüzde 60'ı, doğalgazın 55'i, su kaynaklarının yarısından fazlası, Uranyum'un yüzde 40'ı Müslüman topraklarında bulunuyor.' diyen Fatih Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü:

'Dolayısıyla Müslüman ülkeler birleşirse dünyanın bu düzeni bir anda değişebilir. Milli Görüş olarak biz İslam Birliği diyoruz ve Erbakan Hoca'mızın kurduğu  D-8 İslam birliğinin ilk adımıydı.

Türkiye'nin Batı'ya olan 'karşılıksız aşkı' bize zarardan başka ne getirdi? Hem Türkiye perişan oldu hem de İslam dünyası! Bakın Yunanlılar kadınların ve çocukların üzerine ateş ediyor. Denizin ortasında botların benzin bidonları alıp mültecileri ölüme terk ediyor. Bu zihniyette Batı ile nasıl birlikte olacağız?'

'İSLAM DÜNYASINDA SADECE TEPKİ VAR, STRATEJİ PLAN YOK'

Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Bir çok ortak noktamız var  ve  hedeflerimiz aynı' dedi.

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın teşhislerine katıldıklarını belirterek, 'ABD ve Batı bu bölge için huzur ve barış istemiyor. Bölgedeki tarihleri kanlıdır. İslam coğrafyasında her zaman 'böl parçala yönet' politikası ile hareket ettiler. İşgalci İsrail de bu bölgede onların maşası olarak kullanılıyor. Ne yazık ki onlar hain emelleri için planlı programlı çalışıyorlar. Ama İslam dünyasında sadece tepki var, strateji ve plan yok. Hedefleri İslam dünyasının zayıf kalması ve bu şekilde yönetmek. Siyonizm çok tehlikeli planlar peşinde kendi halkından başka herkesin hizmetçi olduğunu düşünüyor.

RUSYA'DA SİYONİST LOBİ NASIL GÜÇLENDİ?

Rusya'da Siyonistlerin etkili olduğunu bir hatırasıyla anlatan Dr. Mustafa, 'Rusya'da büyükelçi olarak bulunduğumuz dönemde (1979 yılıydı) sanırım Rus istihbaratı bir mektup  yakalıyor. Tel Aviv'de yazıldığı ortaya çıkan bu mektupta Siyonizm'in Rusya'da egemen olması için neler yapmaları gerektiği ifade ediliyordu. 16 sayfalık bu mektupta Yahudilerin başta üniversiteler olmak üzere tüm kurumların başına geçmeleri yönetici olmaları isteniyor ve bulundukları tüm kurumlarda kadrolaşmaya gitmeleri telkin ediliyor.

Yahudilerin sadece Yahudi hanımlar ile evlenmeleri, mümkün değilse de evlendikleri kadınların üstün özellikte olmaları isteniyor. Bu mektup da gösteriyor ki Siyonizm planlı ve programlı bir şekilde tüm dünyaya yayılıyor.' dedi.

'BENİM 3 KIZ KARDEŞİM DE KANSERDEN VEFAT ETTİ'

Kanser vakalarının artmasıyla ilgili de Siyonizm'in parmağını işaret eden Erbakan'a katıldıklarını ifade eden Mustafa, 'Filistin'de de kanser vakaları çok yüksek düzeye ulaştı. Bizzet ben  3 kız kardeşimi kanser nedeniyle kaybettim' şeklinde konuştu.

Konya AKOM’dan sürücülere hayati kış uyarısı

Washington'da vurulan 2 Ulusal Muhafız, hastanede öldü

Trump, Güney Afrika'nın ABD'de yapılacak G20 zirvesine katılmasını engelleyecek

HAMAS: Mücahitlerin Refah tünellerinde takip edilmesi, ateşkes anlaşmasının açık bir ihlalidir

Malatya'da otomobiller çarpıştı: 3 yaralı

ABD'de 2 Ulusal Muhafız üyesi vuruldu

Elazığ’da feci kaza: Otomobil traktöre çarpıp yandı, 2 yaralı

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Sevgili’den Anadolu Basın Birliğine ziyaret

İşgal kuvvetleri, Suriye'nin Kuneytra kentine baskın düzenledi

Tayland'ın güneyindeki sellerde ölü sayısı 33'e ulaştı

Lübnan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, deniz sınırlandırma anlaşması imzaladı

Nijerya Devlet Başkanı güvenlikte olağanüstü hal ilan etti

Hong Kong'daki yangında ölü sayısı 36'ya yükseldi

MGK bildirisi yayımlandı

Malatya'da tefecilik ve kumar operasyonu: 36 şüpheli yakalandı

Gine-Bissau'da askeri darbe

Bakan Bayraktar: Diyarbakır'ın petrol şehrine dönüşeceği sürece doğru giriyoruz

Siirt’te sokak kavgası: 3 yaralı

Bursa’da 2,5 ton kaçak midyeye el konuldu

Almanya'da aynı aileden 5 kişi farklı yerlerde ölü bulundu

Bosna Hersek'te şiddetli yağışlar heyelan ve sellere yol açtı

Konya’da kamyonet ile tır çarpıştı: Bir yaralı

Hong Kong'daki büyük yangı sürüyor: 13 ölü

ESK'den et fiyatlarındaki dalgalanmalara ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma sanayiinde olduğu gibi sağlıkta yerlileşmede de engellerle karşılaşıyoruz

Arpaguş: İnsanın helali merkeze alan bir irade göstermesi, Cenab-ı Hakk’a sadakatinin bir ifadesidir

Florürün dozu önemli, fazlası zararlı!

Bursalı öğrencilerden Gazze'li çocuklar için anlamlı sergi

Siirt fıstığında yeni dönem: Bilimsel tekniklerle verim artışı hedefleniyor

Batman'da Türkiye'ye model olacak afet koordinasyon merkezi tanıtıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Konya AKOM’dan sürücülere hayati kış uyarısı

Washington'da vurulan 2 Ulusal Muhafız, hastanede öldü

Trump, Güney Afrika'nın ABD'de yapılacak G20 zirvesine katılmasını engelleyecek

HAMAS: Mücahitlerin Refah tünellerinde takip edilmesi, ateşkes anlaşmasının açık bir ihlalidir

Malatya'da otomobiller çarpıştı: 3 yaralı

ABD'de 2 Ulusal Muhafız üyesi vuruldu

Elazığ’da feci kaza: Otomobil traktöre çarpıp yandı, 2 yaralı