• BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi’nin hiçbir ferdi Millet İttifakı’na oy vermez'

04 Nisan 2023, Salı 16:30
04 Nisan 2023, Salı 16:30
Fatih Erbakan:
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi’nin hiçbir ferdi Millet İttifakı’na oy vermez'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep il binasında basın toplantısı düzenledi. Erbakan, Yeniden Refah Partisinin hiçbir ferdinin Millet İttifakı’na oy vermeyeceğini söyledi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep il başkanlığını ziyaret etti. Fatih Erbakan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Depremle ilgili konuşan Erbakan, Doğal Afetlerle Mücadele Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini belirterek Türkiye’nin afetlere hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

“Doğal Afetlerle Mücadele Bakanlığı’nın kurulması gerekiyor”
Erbakan, “Yaşanan deprem felaketinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen halen acısını içimizde hissediyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum. Doğal Afetlerle Mücadele Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini ifade ettik. AFAD var, Kızılay var, çeşitli kuruluşlar var ama bunların aksayan yönleri olduğu ortaya çıktı. Türkiye doğal afetlerin çok sık karşılaştığı bir ülkedir. Buna her zaman hazırlıklı olmalıdır” dedi.

“Millet İttifakı, vadettiği projelerle milli değerlerimize karşı”
Erbakan, Millet İttifakı ve destekçilerinin açıklamalarının milli değerlere uymadığını açıklayarak, “14 Mayıs’ta son derece kritik bir seçimle karşı karşıyayız. Bu seçimlere giderken karşımızda sol sosyalist, komünist fraksiyonların toplandığı bir Millet İttifakıyla karşı karşıyayız. Bu 6’lı masanın açıklamaları hepinizin malumudur. ‘Ayasofya’yı yeniden müze yapmamız gerekiyor. Eşcinsel evlilikler normaldir. LGBT Türk aile yapısını bozmaz’ diyorlar. Başörtüsüne Anayasal güvenceye karşı çıkıyorlar. Destekçileri ise, ‘Diyanet İşlerini kaldıracağız. Terör operasyonlarını durduracağız. Suriye’nin kuzeyinden Türk askerini çekeceğiz’ diyen bir 6’lı masayla karşı karşıyayız. Bunların destekçileri din derslerini tamamen kaldıracağını söylüyor. Doğrudan PKK terör örgütünün sözde yöneticileri çektikleri videolarla doğrudan doğruya bunlara destek açıklaması yapıyor. Dolayısıyla biz Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizin, milletimizin bu zihniyete teslim edilmesine vesile olmamak adına bu seçimlerde Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer aldık. AK Parti’yle yaptığımız mutabakattaki temel prensiplerimizi unutmayacağız, takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

“6’lı masaya Yeniden Refah Partinin hiçbir ferdi asla oy vermez”
Erbakan, “Yeniden Refah Partisi il başkanlarının Millet İttifakı’na oy vereceği hususundaki haberler gerçek dışıdır. İl başkanlarımızın da bizim de haberimiz yok. Zaten söyledikleri gibi bir durum söz konusu olamaz. Milli görüşün, Erbakan hocanın yıllarca savunduğu değerlere zıt görüş ortaya koyan bir 6’lı masaya Yeniden Refah Partisi’nin hiçbir ferdi asla oy vermez” diye konuştu.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Şanlıurfa'da gençler sabah namazında buluştu

Irak'ta cumhurbaşkanı seçimi ertelendi

Başkan Er’den Berat Kandili mesajı

Viranşehir'de bozuk yol tepkisi

Yanlış diyetler sağlığı tehdit ediyor

Gazze'de can kaybı 71 bin 795'e yükseldi

Türkiye ve 7 ülkeden işgal rejiminin ihlallerine tepki

Çocuklardan akranlarına ekran bağımlılığından uzak durma çağrısı

Batman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı: 3 yaralı

Zelenski, yeni üçlü görüşmelerin gelecek hafta yapılacağını söyledi

Hakkari’de 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Filipinler'deki feribot faciasında ölü sayısı 39'a yükseldi

Adana’da çözülmeyen altyapı sorunlarına vatandaşlardan tepki

Meteoroloji’den Diyarbakır ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısı

Doğalgaz tüketiminde ocak ayı rekoru kırıldı

Bursa'da ruhsatsız silah operasyonu: 4 tutuklama

Isparta’da aranan 46 kişi yakalandı

İşgal rejimi, Sınır Tanımayan Doktorlar'ı Gazze'den çıkarmak istiyor

Bilecik Adalet Binasının yapım ihalesi yarın yapılacak

İçişleri Bakanlığından çok sayıda il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Yerlikaya: 2024’te trafik kazalarında 6 bin 351 kişi hayatını kaybetti

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Suriye’deki Kürt kardeşlerimiz çok zor günlerden geçiyor

Hatay’da uyuşturucuyla mücadelede 93 tutuklama

Bakan Kurum: 500 bin sosyal konut için kura süreci sürüyor

Hudut hattında 5 bin 842 gram uyuşturucu ele geçirildi

Batman'da yol kontrollerinde silah ve mühimmat ele geçirildi

Batman'da depo satışı: 3–4 bin liralık kıyafetler 250 TL'ye satılıyor

Kar eridi, bozuk yollar gün yüzüne çıktı

Kayıp Nimet Kılıç’ı arama çalışmaları 11’inci gününde

Millî Eğitim dergisinin 2026 kış sayısı yayımlandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şanlıurfa'da gençler sabah namazında buluştu

Irak'ta cumhurbaşkanı seçimi ertelendi

Başkan Er’den Berat Kandili mesajı

Viranşehir'de bozuk yol tepkisi

Yanlış diyetler sağlığı tehdit ediyor

Gazze'de can kaybı 71 bin 795'e yükseldi

Türkiye ve 7 ülkeden işgal rejiminin ihlallerine tepki