GAGİAD’tan GSO’ya ziyaret

Tarih: 07.05.2024 16:50
GAGİAD’tan GSO’ya ziyaret
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

GAGİAD’tan GSO’ya ziyaret

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
GAGİAD’ın 16. Genel Kurulu sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yiğitcan Konukoğlu, Başkan Yardımcıları Yunus Kara ve M. Onur Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğçe Topçuoğlu, Mert Bülent Güllüoğlu, Erman Erturhan, Necip İbrahim Teymur, Seçkin Yıldırımdemir ve Burak Fadıloğlu, GSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları E. Ferhan Sağım, Başar Küçükparmak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Aslansoy, Melike Yüksel, Mustafa Özgüler, İbrahim Kara, Bora Tezel, Kenan Durur ve Genel Sekreter Yusuf İzzettin İymen ile bir araya geldi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Mensubu olmaktan her zaman mutluluk duyduğum GAGİAD ailemiz ile iş birliği içerisinde çalışmalar yürütmeye, şehrimize değer katacak ortak projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. El ele, omuz omuza kentimizin sanayisine yön verme gayretindeyiz. Bu noktada GAGİAD’ın attığı adımlar büyük önem taşıyor. Yapılan Genel Kurul’un ardından seçilen yeni GAGİAD yönetiminin de tıpkı önceki dönemlerde olduğu gibi çıtayı daha da yukarıya çıkaracağına inanıyoruz. Bu vesile ile Yeni dönemin hem GAGİAD camiasına hem de şehrimiz adına hayırlı olmasını diliyor, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette konuşan GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu da GAGİAD’ın faaliyetleri, yürütülen mevcut çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler vererek, Gaziantep ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına yeni dönemde de güzel işlere imza atacaklarını söyledi.
Konukoğlu, “Yeni nesil olarak kendimize ve şehrimize yakışır şekilde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Gaziantep Sanayi Odamız ile gerçekleştirmeyi planladığımız ortak faaliyetler de bizler için çok önemli ve tecrübe kazandıracak. Bunun yanında GAGİAD olarak yeşil dönüşüm ve dijitalleşme konularına çok önem veriyor, sanayide kadın istihdamının artırılması da dahil olmak üzere bu konularda önemli projeler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm GSO ailesine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret programı, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İran'dan siyonist işgalcilere yeni füze dalgası

ABD'li albay "israil karşıtı" açıklamaları gerekçesiyle görevden alındı

Dışişleri Bakanlığından siyonist rejime tepki

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Iraklı mevkidaşı Hüseyin ile görüştü

Trabzon'da çay yüklü kamyonet devrildi: 9 yaralı

HÜDA PAR: Türkiye, İran ve Pakistan arasında stratejik bir pakt ve güç birliği kurulmalı

Freni patlayan kamyonet araca çarptıktan sonra evin bahçesine girdi: 4 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Mısır dönüşü konuştu: Kudüs için malımız da kanımız da feda olsun!

Finans ve ekonomide yapay zekâ İstanbul'da tartışıldı

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı: Nükleer tesislerin durumu iyi

İşgalciler, Bureyc kampını bombaladı: 10 şehit

Kütahya'da 3.6 büyüklüğünde deprem

Umman Körfezi'nde iki petrol tankeri çarpıştı

Benzin ve motorine zam

Aliyev, Türkiye'ye gelecek

Mardin’de soğan hasadı başladı: Çiftçi emeğinin karşılığını alamamaktan şikayetçi

Bingöl'de dağ keçisi çobanlara eşlik etti

Rusya: Ukrayna’da iki yerleşim birimini ele geçirdik

Adana'da park halindeki 2 araç yandı

Gazze'de işgalin bugünkü saldırılarında 47 kişi şehit oldu

Gaziantep'te av yasağına uymayan bir şahıs yakalandı

Şanlıurfa'da Barutçu Hanı’nda restorasyon çalışmaları başladı

Karlıova’da çatı katında yangın paniği

Diyarbakır'da trafik kazası: 2 yaralı

Guterres, Gazze’de yardım bekleyenlerin katledilmesiyle ilgili soruşturma istedi

Mehdi el-Meşhat: İran kolay hedef değil

Şanlıurfa’da isyanın yaşandığı cezaevi yıkılıyor

Yerinde dönüşüm ve hibe-kredileri için son gün 30 Haziran

Bingöl'de 15.300 kök kenevir ele geçirildi

Son 24 saatte 144 şehit: Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 55 bin 637'yi aştı

Yükleniyor