• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan’dan 25 Aralık mesajı

GÜNDEM 24.12.2023 08:55:02 0
GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan’dan 25 Aralık mesajı

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan’dan 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Milli Mücadelenin sembol şehirlerinden biri olan Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirten GAHİB Başkanı Kaplan, 'Atalarımız yurdumuzu işgal etmek isteyen emperyalistlere karşı ortaya koyduğu direniş destanı ile işgalci devletlerin hain planlarını kursaklarında bırakarak tarihin akışını değiştirdi' dedi.
Başkan Zeynal Abidin Kaplan, kutlama mesajında, 'Bundan 102 yıl önce yurdumuzu işgal etmek, özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı elimizden almak isteyen emperyalist güçler Antep’te hiç beklemedikleri bir direnişle karşılaştı. Antepliler, gerek asker, gerekse de cephane bakımından kendilerinden kat ve kat güçlü olan Fransızlara karşı tarihte eşine az rastlanabilecek bir destan yazdı. İşgalci güçlere karşı 11 ay oyunca büyük bir kahramanlık örneği sergileyen Antepliler, milletimizin vatanına, bağımsızlığına ve bayrağına olan bağlılığını tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Atalarımız bu büyük destanı birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yazdı. Bizler de bugün ve gelecekte birlik ve beraberliğimizi korudukça, kardeşliğimizi daha da güçlendirdikçe ülke olarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorun, aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü coşku ile kutlarken, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet dilerim' ifadelerini kullandı.

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Hindistan'da dini festival sırasında izdiham: 6 ölü, 30 yaralı

Prof. Dr. Yılmaz: Malatya'da çok iyi karaciğer nakil cerrahları yetişiyor

Batman'da uyuşturucu operasyonu

Pakistan'da maymun çiçeği vakalarında artış

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

İran’da kum fırtınası

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Gaziantep'te suç örgütüne operasyon: 50 gözaltı

Dünya birincisi hafızlardan Diyarbakır Ulu Camii’nde Kur’an ziyafeti

Bingöl’de ters laleler görsel şölen sunuyor

Gaziantepliler: Muhtaç insanlara katkı sunan etkinlikleri sahiplenmek gerekiyor

Şanlıurfa'da yakıt tankeri alev aldı

Fırıncıların sıcak havalarla imtihanı başladı

Siyonist işgalciler 97 gündür Tulkerem’i kuşatmış durumda: Binlerce aile göç etti, yüzlerce ev yıkıldı

Batman'da 52 yıllık husumet barışla sona erdi

Gazze’de ekmek değil, toprak yiyoruz

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ