• BIST 100

    11123,47%0,06
  • DOLAR

    42,43% 0,01
  • EURO

    49,32% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5726,69% -0,93
  • Ç. ALTIN

    9326,92% 0,00

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Bilgen ANKA’da

19 Aralık 2023, Salı 09:55
19 Aralık 2023, Salı 09:55
Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Bilgen ANKA’da
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Bilgen ANKA’da

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimler katmaya devam ediyor. Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ali Bilgen Gaziantep Özel ANKA Hastanesi kadrosuna katılarak, hasta kabulüne başladı.

Mersin’in Erdemli ilçesinde doğan Dr. Ali Bilgen ilk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamladı.2010 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Bilgen, İstanbul’da pratisyen hekim olarak göreve başladı. Ardından Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Dr. Bilgen, 2012 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak İstanbul Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları (Dahiliye) uzmanlığı eğitimine başladı. 2016 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak Adıyaman Gölbaşı ve Hatay Devlet Hastaneleri’nde görev yapan Dr. Bilgen, 2018 yılında yan dal uzmanlık sınavını kazanarak İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji uzmanlığı eğitimini tamamladı. Dr. Ali Bilgen, 2021 yılından itibaren Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim Araştırma Hastanesi ve Gaziantep Şehir Hastanesi’nde görev yaptı. Türk Gastroenteroloji Derneği ve Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği üyesi olan Dr. Ali Bilgen; yurt içi ve yurt dışında birçok kongre, konuşma, bilimsel araştırma ve sunumlarda görev almıştır. Uluslararası kabul görmüş dergilerde vaka takdimleri ve bilimsel çalışmaları yayınlanmış Dr. Bilgen’in 2023 yılında yayımlanmış Gastroenteroloji ve Geriatri isimli kitabı bulunmaktadır. Bilgen’in mesleki ilgi alanları arasında endoskopi, kolonoskopi, ERCP (kapalı yöntemle safra yolu taşı ve hastalıkları tanı ve tedavisi), mide balonu, mide botoksu uygulamaları, PEG, mide beslenme tüpü takılması, özofagus (yemek borusu)-mide, karaciğer, safra yolları-pankreas-ince bağırsak, kalın bağırsak, rektum ve anal bölge hastalıkları; sindirim sistemi kanserleri teşhisi, sindirim sistemi kanamalarına müdahale, kolon ve mide polipleri, hepatit enfeksiyonları, siroz, karaciğer yağlanması, Crohn-Ülseratif kolit gibi iltihabi bağırsak hastalıkları, çölyak hastalığı, demir eksikliği- kansızlık, yutma zorlukları, şişkinlik, hazımsızlık, reflü, mide ve duodenum ülseri tanı ve tedavileri yer almaktadır.
Gastroenteroloji, sindirim sistemi hastalıklarını teşhis ve tedavi etmek amacıyla ağızdan itibaren özofagus (yemek borusu), mide, karaciğer, safra kesesi ve safra yolları, pankreas, ince bağırsak, kalın bağırsak, rektum ve anal kanal problemleri ile ilgilenen tıpta önemli bir uzmanlık alanıdır.

İşgalciler Ramallah'taki kuşatmayı sürdürüyor, Nablus'taki kasabaları helikopterlerle bombalıyor

İstanbul’da adliye emanetinden 25 kilo altın ve 55 kilo gümüş çalındı

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

Döviz kurlarında son durum

Meteoroloji: Ülke genelinde açık ve sıcak hava hâkim olacak

BM Genel Kurulu'ndan siyonist rejime 1967 işgalini sonlandırma çağrısı

İşgalcilerin serbest bıraktığı Filistinli esirler ağır işkence izleriyle hastaneye kaldırıldı

Kasım enflasyonu açıklanıyor: Memur ve emekli zammı netleşiyor

Han Yunus'ta rehabilitasyon hastanesi hizmete açıldı

Gazze'de şehit edilen gazetecilerin sayısı 257'ye yükseldi

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Duşanbe’de Türkiyeli iş insanlarıyla buluştu

Engelli hükümlü ve tutuklular açık görüş yapabilecek

İki örnek, tek davet: Mus’ab ve Nesibe Hatun’un iman yolculuğu

Amasya’da tırda gizlenen 13 düzensiz göçmen yakalandı

Norveç, artan kazalar nedeniyle e-scooter düzenlemelerini daha sıkı hale getirmeyi planlıyor

Bakan Göktaş: Hiç kimsenin geride kalmadığı bir Türkiye için yeni eylem planı tamamlandı

Şanlıurfa’da piknik tüpü patladı: 2 yaralı

Batman tekstili çökerse, bir neslin geleceği de çöker

Endonezya'da sel ve heyelanlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 712'ye yükseldi

İçişleri Bakanlığı, Cizre'deki "koruma görüntüleri" hakkında inceleme başlattı

Bakan Fidan, Brüksel'de temaslarda bulundu

Bilecik’te 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi: 1 tutuklama

Putin'in, Kremlin'de Witkoff ve Kushner ile toplantısı başladı

Aksaray’da 5,5 milyon TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi

Siyonistlerin Gazze'ye saldırısında biri gazeteci, biri çocuk 3 kişi şehit oldu

Konya’da tartışma kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Dyson hakkında soruşturma açıldı

Aldıkları eğitimlerle öğrencilerine Filistin davasını anlatacaklar

Cizre’de terliğini almak isterken nehre düşen çocuk kayboldu

Yetim ve engelli kardeşler hediyelerle mutlu edildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İşgalciler Ramallah'taki kuşatmayı sürdürüyor, Nablus'taki kasabaları helikopterlerle bombalıyor

İstanbul’da adliye emanetinden 25 kilo altın ve 55 kilo gümüş çalındı

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

Döviz kurlarında son durum

Meteoroloji: Ülke genelinde açık ve sıcak hava hâkim olacak

BM Genel Kurulu'ndan siyonist rejime 1967 işgalini sonlandırma çağrısı

İşgalcilerin serbest bıraktığı Filistinli esirler ağır işkence izleriyle hastaneye kaldırıldı