• BIST 100

    9624,85%-0,79
  • DOLAR

    38,68% -0,22
  • EURO

    43,55% 0,42
  • GRAM ALTIN

    3970,52% 0,25
  • Ç. ALTIN

    6459,59% 0,02

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Bilgen ANKA’da

GÜNDEM 19.12.2023 09:55:03 0
Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Bilgen ANKA’da

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Bilgen ANKA’da

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimler katmaya devam ediyor. Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ali Bilgen Gaziantep Özel ANKA Hastanesi kadrosuna katılarak, hasta kabulüne başladı.

Mersin’in Erdemli ilçesinde doğan Dr. Ali Bilgen ilk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamladı.2010 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Bilgen, İstanbul’da pratisyen hekim olarak göreve başladı. Ardından Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Dr. Bilgen, 2012 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak İstanbul Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları (Dahiliye) uzmanlığı eğitimine başladı. 2016 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak Adıyaman Gölbaşı ve Hatay Devlet Hastaneleri’nde görev yapan Dr. Bilgen, 2018 yılında yan dal uzmanlık sınavını kazanarak İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji uzmanlığı eğitimini tamamladı. Dr. Ali Bilgen, 2021 yılından itibaren Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim Araştırma Hastanesi ve Gaziantep Şehir Hastanesi’nde görev yaptı. Türk Gastroenteroloji Derneği ve Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği üyesi olan Dr. Ali Bilgen; yurt içi ve yurt dışında birçok kongre, konuşma, bilimsel araştırma ve sunumlarda görev almıştır. Uluslararası kabul görmüş dergilerde vaka takdimleri ve bilimsel çalışmaları yayınlanmış Dr. Bilgen’in 2023 yılında yayımlanmış Gastroenteroloji ve Geriatri isimli kitabı bulunmaktadır. Bilgen’in mesleki ilgi alanları arasında endoskopi, kolonoskopi, ERCP (kapalı yöntemle safra yolu taşı ve hastalıkları tanı ve tedavisi), mide balonu, mide botoksu uygulamaları, PEG, mide beslenme tüpü takılması, özofagus (yemek borusu)-mide, karaciğer, safra yolları-pankreas-ince bağırsak, kalın bağırsak, rektum ve anal bölge hastalıkları; sindirim sistemi kanserleri teşhisi, sindirim sistemi kanamalarına müdahale, kolon ve mide polipleri, hepatit enfeksiyonları, siroz, karaciğer yağlanması, Crohn-Ülseratif kolit gibi iltihabi bağırsak hastalıkları, çölyak hastalığı, demir eksikliği- kansızlık, yutma zorlukları, şişkinlik, hazımsızlık, reflü, mide ve duodenum ülseri tanı ve tedavileri yer almaktadır.
Gastroenteroloji, sindirim sistemi hastalıklarını teşhis ve tedavi etmek amacıyla ağızdan itibaren özofagus (yemek borusu), mide, karaciğer, safra kesesi ve safra yolları, pankreas, ince bağırsak, kalın bağırsak, rektum ve anal kanal problemleri ile ilgilenen tıpta önemli bir uzmanlık alanıdır.

Hakkari'de şap karantinası

Kanada'da orman yangını nedeniyle OHAL ilan edildi

Ağrı'nın Zirvesinde Teknoloji Yarışması'nda 20 takım mücadele etti

Orta Afrika Cumhuriyeti'nde silahlı saldırı: 7 ölü

Nijerya'da Lassa ateşi kaynaklı ölü sayısı 138'e çıktı

Dışişleri Bakanı Fidan, Antalya'da ABD'li mevkidaşı Rubio ile görüştü

Rusya ve NATO uçakları karşı karşıya geldi

Trump'ın BAE'ye maliyeti 1,4 trilyon dolar oldu

Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Çad’da silahlı çatışma: 35 ölü 6 yaralı

Putin, Kara Kuvvetleri Başkomutanını görevden aldı

1948’den günümüze Filistin halkının yaşadığı "Büyük Felaket"

Pakistan ve Hindistan arasındaki ateşkesin süresi uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Arnavutluk'a gidecek

HÜDA PAR’dan Nekbe mesajı: Filistin topraklarının sahibi Filistin halkıdır!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: CHP, rol yapma ihtiyacı kalmayınca gerçek yüzünü ortaya koymaktadır

Çin: ABD’nin gümrük vergilerine karşı alınan tedbirler devam ediyor

Antalya'da Suriye konulu 3'lü zirve

Hafif otizmde de multidisipliner yaklaşım önemli

Zelenski: Ateşkes için heyetimizi İstanbul'a yolladık

Rus heyet başkanı Medinskiy: Olası çözüm yollarını ve ortak noktaları bulma niyetindeyiz

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Çin'den Latin Amerika ülkelerine vize muafiyeti kararı

Prof. Dr. Atalay: Sosyal medya çocuklar için hak ancak aile ve devlet önlem almalı

ABD Başkanı Trump, Orta Doğu turunun son durağı BAE’de

ÖNDER kitap ve hadis yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

YKS öğrencilerine kapsamlı destek

Mardin’de dolu yağışı etkili oldu

İşgalin saldırıları sonucu Gazze Avrupa Hastanesi hizmet dışı kaldı

Meteorolojiden Ege Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ