• BIST 100

    14153,58%-0,33
  • DOLAR

    42,72% 0,07
  • EURO

    50,12% -0,16
  • GRAM ALTIN

    5928,74% 0,34
  • Ç. ALTIN

    9560,88% 0,43

Gazeteci Doğan: Siyonistlerin basına yönelik saldırıları, katliamların duyulmaması için planlı bir adım

12 Nisan 2025, Cumartesi 14:39
12 Nisan 2025, Cumartesi 14:39
Gazeteci Doğan: Siyonistlerin basına yönelik saldırıları, katliamların duyulmaması için planlı bir adım
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gazeteci ve yazar Hacı Ali Doğan, siyonist rejimin gazetecilere yönelik saldırılarını, işledikleri cinayetlerin dünya çapında duyulmasını engellemeyi amaçlayan planlı bir katliam olarak değerlendirdi.

Gazeteci ve yazar Hacı Ali Doğan, siyonist rejimin gazetecilere yönelik saldırılarının, işledikleri cinayetlerin dünya tarafından bilinmesini engellemeyi amaçladığını belirterek, bu saldırıların planlı bir katliamın parçası olduğunu ifade etti.

Doğan, siyonist rejimin Gazze’deki basın mensuplarına yönelik saldırılarını, dünya için anormal, siyonist rejim için ise normal bir durum olarak nitelendirdi.

Gazeteciliğin zulme karşı durmak ve dünyaya duyurmak için önemli bir şahitlik mesleği olduğunu vurgulayan Doğan, Filistinli gazetecilerin zulme karşı seslerini duyurmak için büyük bir fedakarlık gösterdiğini belirtti. Bu mücadelenin Avrupa’da insanlık tepkisi uyandırdığını söyledi.

Doğan, Batı ve küresel kuruluşların meslek örgütleri kurarak, çoğunlukla siyonist terör örgütlerinin uzantıları olduğunu ifade etti.

Doğan, İslam dünyasında vahdetin sağlanarak zulme karşı birlikte durulması gerektiğini belirtti.

"Siyonist rejim, gazetecilere yönelik katliam yapıyor"

Gazeteci ve yazar Hacı Ali Doğan, "Siyonist rejim, genetik yapıları itibariyle, insan ayrımı yapmaksızın, hatta nefes almaları bile yeterli. Yeter ki kendi cinslerinden ve kendileri gibi katil olmayan insanları hedef alsınlar. Bu durum tarihte olduğu gibi bugün de değişmedi. Siyonist rejim için gazeteciler ya da diğer meslek gruplarının hiçbir önemi yok, hatta doktorlar bile hedef haline geliyor." ifadelerini kullandı.

"Gazeteciliğin şahitlik misyonu var"

Siyonist rejimin gazetecileri hedef almasının en büyük nedeninin, işledikleri cinayetlerin dünya tarafından duyulmasını engellemek olduğunu belirten Doğan, gazeteciliğin bir şahitlik mesleği olduğunu vurguladı. "Gazetecilik, zulme engel olunamıyorsa, o zulmü yaymak ve insanlara duyurmak adına çok önemli bir meslektir. Siyonist rejim, gazetecileri hedef alarak, işlediği cinayetlerin bilinmesini istemiyor. Çünkü haklı gazeteciler zulmü örtmez ve hiçbir katliamı karartmazlar." dedi.

"Filistinli gazeteciler dünyaya zulmü duyurdu"

Doğan, Filistin'deki basın mensuplarının büyük bir fedakarlıkla bu zulümleri dünya insanlarına duyurduğunu, Avrupa'da insanlık ve merhamet taşıyan kitlenin sokaklara dökülmesini sağladıklarını belirtti. "Eğer gazeteciler duyurmasalardı, dünyada bu zulümlerden haberi olan kimse olmayacaktı. Gazetecilik mesleği, işte bu yüzden çok önemli bir meslektir. Gazetecilerin yok edilmesi, Siyonist rejimin öncelikli hedefidir." şeklinde konuştu.

"İslam dünyasında meslek örgütlenmesi eksikliği var"

Doğan, İslam dünyasında ciddi anlamda bir meslek örgütlenmesinin eksikliğine dikkat çekti. "Batı ve küresel anlamdaki gayri İslami kuruluşlar yıllardır organize bir şekilde meslek kuruluşları oluşturuyorlar. Bu kuruluşların çoğu, siyonist terör örgütünün uzantılarıdır. Bu noktada biz, batıdaki meslek örgütlerine yönlendirilmek durumunda kalıyoruz." dedi.

"Ümmetin kurtuluşu için tek yol vahdet"

Son olarak, Doğan, ümmetin birleşmesi gerektiğini ve İslam dünyasının sadece dua ve boykotla değil, aynı zamanda kitlesel örgütlenerek zulme karşı birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. "Vahdet, ümmetin kurtuluşu için tek yoldur. Bilinçli âlimlerin önderliğinde bunu başarabileceğimize inanıyorum." diye ekledi. (İLKHA)

HÜDA PAR İlçe Başkanı Gözüngül, Cizre’de artan trafik yoğunluğuna dikkat çekti

Bursa’da yüksek riskli hayvansal gıdalara denetim

Okullarda işitme taramaları aralıksız sürüyor

Ruhsal yüklerin bedendeki yansıması: Bruksizm

Pervari’de kar yağışı nedeniyle minibüs şarampole yuvarlandı

Beyin göçü ülkelerin geleceğini doğrudan etkiliyor!

Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin 2'nci etabı için çalışmalar başladı

Erzincan’da uyuşturucu operasyonunda çeşitli maddeler ele geçirildi

Mersin Kolay Transit Merkezi hizmete açıldı

Tarsus’ta 10 öğrencinin rahatsızlanmasıyla ilgili kaymakamlıktan yazılı açıklama

Diyarbakır’da İl Kanser Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Bakanlıktan “Büyükçekmece’de özel huzurevinde şiddet” haberlerine ilişkin açıklama

Bakan Yerlikaya: AFAD 16 yılda Gazze'ye 104 bin tonu aşkın insani yardımı ulaştırdı

Şırnak’ta kar nedeniyle kapanan köy yolları için çalışmalar sürüyor

Malatya'da Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisi'nin temeli dualarla atıldı

Mersin’de öğrenci taleplerine yönelik takip toplantısı

Şırnak’ta gönüllü öğretmenler öğrencileri sınava hazırlıyorlar

Siirt’te yerli ve millî savunma sanayi ürünleri öğrencilerle buluştu

Malatya'da çıkan yangında ev küle döndü

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı'ndan İBB zamlarına tepki

Elazığ Umut Kervanı bir çocuğun göz ameliyatını üstlendi

Vatandaşın asgari ücret talebi: İnsanca yaşam istiyoruz

Asgari ücret artan hayat pahalılığı karşısında yetersiz bulunuyor

Yeşilyurt Belediyesi'nden "Önem" projesi kapsamında gençlik etkinliği

Bursa’da 5 bin 900 işletmeye 67 milyon TL ceza

Belediye Başkanı Geçit: Afetlere dirençli, modern bir kent oluyoruz

Adanalılar, henüz asgari ücret belirlenmeden yapılan zamlara tepki gösterdi

İşgal rejimi ateşkes ihlallerini sürdürüyor

Bakan Bak: DeneYap Teknoloji Atölyeleri, milli teknoloji hamlesinin itici gücünü oluşturuyor

İşgal rejimi ile BAE arasında güvenlik anlaşması imzalandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


HÜDA PAR İlçe Başkanı Gözüngül, Cizre’de artan trafik yoğunluğuna dikkat çekti

Bursa’da yüksek riskli hayvansal gıdalara denetim

Okullarda işitme taramaları aralıksız sürüyor

Ruhsal yüklerin bedendeki yansıması: Bruksizm

Pervari’de kar yağışı nedeniyle minibüs şarampole yuvarlandı

Beyin göçü ülkelerin geleceğini doğrudan etkiliyor!

Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin 2'nci etabı için çalışmalar başladı