• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,46% -0,07
  • EURO

    43,64% -0,22
  • GRAM ALTIN

    4000,36% -1,71
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00

Gazeteci-Yazar Tercan: Bütün milletvekillerinin HÜDA PAR'ın verdiği önergeyi desteklemesini bekliyoruz

GÜNDEM 5.11.2024 14:35:20 0
Gazeteci-Yazar Tercan: Bütün milletvekillerinin HÜDA PAR

Soykırım suçu işleyen Türkiye vatandaşlarının yargılanması hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanıp Meclis'e sunulan ve TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmek üzere kabul edilen çifte vatandaşlık kanun teklifi ile ilgili Gazeteci-Yazar Tayyar Tercan, bütün mill

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifine destek gelmeye devam ediyor.

Mazlum Filistin halkının yaşadığı zulmü durdurmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirten Büyük Doğu Akıncıları Derneği Ankara İl Temsilcisi ve Gazeteci-Yazar Tayyar Tercan, çifte vatandaşlarla ilgili kanun teklifinin öne alınıp, yasalaştırılması gerektiğini ifade etti.

Siyonist işgal rejiminin Filistin topraklarındaki katliamları dur durak bilmiyor. 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana özellikle Gazze ve tüm Filistin'de gerçekleştirilen soykırım devam ederken siyonist terör şebekesi, Filistin ile birlikte başka ülkelere de saldırıyor.

28 Aralık 2023 tarihinde HÜDA PAR'ın, Türkiye'den giderek işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü katliamlarına destek veren çifte vatandaşların, vatandaşlıklarının düşürülmesi ve mal varlıklarına el konulması yönündeki yasa tasarısının Meclis tatile girmeden görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edilmişti. Ancak uzun süre önce kabul edilen tasarı TBMM gündemine henüz alınmış değil.

Büyük Doğu Akıncıları Derneği Ankara İl Temsilcisi ve Gazeteci-Yazar Tayyar Tercan, özellikle çifte vatandaşlarla ilgili kanun teklifinin bir an önce öne alınması ve yasalaştırılması gerektiğini belirti.

"Siyonizm bir insanlık sorunudur tamamen yasaklanmalı ve engellenmelidir"

Filistin'in İngilizlerin 100 yıl önce başlattığı ve siyonist katillerin devam ettirdiği esaret altında olduğunu aktaran Tercan, "Müslümanların mukaddes beldesi Filistin 100 yıldır esaret altında. Son 18 yıldır da Gazze muhasara altında ve bir yıldır da soykırım yaşatılıyor. Küresel haçlı emperyalist siyonistlerin, Filistin'i tamamen siyonistleştirip Müslümanları kendi vatanlarından kovmak için  Amerika ve emperyalist batı ülkelerin desteğiyle yapılan bir soykırım yaşanıyor. Müslümanlar olarak bu soykırıma tepkimizi en yüksek perdeden dile getirmek durumundayız ve onu yapıyoruz. Siyonist vahşetin varacağı nokta sadece Gazzelileri soykırımla yok etmesi olarak kalmayacağını da biliyoruz. Adım adım Lübnan'dan başlayarak Şam'da da belli bölgeleri işgal etti ve bütün bölgeye yayılmak istediğini biliyoruz. Siyonizm bir insanlık sorunudur tamamen yasaklanmalı ve engellenmelidir." dedi.

"Siyonist çifte vatandaşlar derhal yargılanıp soykırım suçundan cezalandırılmalı ve bütün mal varlıkları müsadere edilmelidir"

Boykotun önemine ve siyonist çifte vatandaşlar ile ilgili de Tercan, şunları aktardı:

"Bütünüyle emperyalist siyonist ürünlere karşı boykot yapılmalıdır. Bu çok ciddiye alınmalı ama bunun ötesinde şöyle bir durum var. Siyonist çifte vatandaşlığa sahip vatandaşların Türkiye pasaportu olup Filistin topraklarına gidip israil ordusuna katılanların yargılanması için HÜDA PAR'ın verdiği bir önerge var. Bizim de bu konuda ciddi kampanyalarımız oluyor. Bu konu devamlı dile getirilmeli çünkü bu çok önemlidir. Türkiye'den Filistinli öldürmeye ve ölmeye giden birisinin hem Müslümanlığa hem insanlığa hem de vatanımıza çok tehlikeli bir durumda olduğunu biliyoruz. Bu insanlar derhal yargılanıp soykırım suçundan cezalandırılmalı ve bütün mal varlıkları müsadere edilmelidir. Bu konunun üzerine gidilmesini bekliyoruz."

"Mecliste bütün milletvekilleri HÜDA PAR'ın verdiği önergenin yasalaşması için destek vermelerini bekliyoruz"

Bütün milletvekillerine seslenen Tercan, "Mecliste HÜDA PAR'ın verdiği önergenin yasalaşması için destek vermelerini bekliyoruz. HÜDA PAR o yolu açtı diğer Müslüman, milli ve vatani bir duruş sergileyen bütün milletvekillerinin HÜDA PAR'ın verdiği önergeyi destekleyip yasalaştırmalarını bekliyoruz. Bu çok önemli batıda bazı ülkeler bunu gerçekleştirdiler. Çifte vatandaşlığa sahip soykırım işlemeye giden siyonistleri vatandaşlıktan çıkarmaya başlıyorlar. Belli kararlar alındı. Bu bizim için hem insani hem İslami hem de vatani bir görevdir. Çünkü arz-ı mevudun bir ayağında vatanımız söz konusudur. Daha önce medyada çıktı içimizde 4 bin tane siyonist katil (israil ordusuna gidip bebek öldüren) var. Bu insanlar yarın öbür gün hedef haline geldiğimiz zaman ki adım adım oraya gidiyoruz Türkiye'ye çok ciddi anlamda zarar vereceklerdir. O manada HÜDA PAR'ın açtığı yoldan ilerleyip bunun yasalaşması ve çifte vatandaşlığa sahip bütün siyonistlerin vatandaşlıktan çıkarılmasını istiyoruz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bakan Bayraktar: Hem kurulu güç açısından hem de sistem işletmesi açısından elektrikte hiçbir sorunumuz yok.

HSK'nın görevde yükselme kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

"Ümmetin İmtihanı Gazze" konulu yarışmanın sonuçları için program düzenlenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi ve işveren temsilcilerini kabul etti

Ağrı'da 3 kilogram ağırlığında uyuşturucu ele geçirildi

Umut Kervanı Gazze'de diyaliz merkezi onarımına başladı

Filipinler'de zincirleme trafik kazası: 12 ölü, 30 yaralı

Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde deprem

Siirt’te etiketsiz ve son tüketim tarihi geçmiş ürünler tespit edildi

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı'dan "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" mesajı

Siirt’te trafik denetiminde 2 bine yakın sürücü sorgulandı

Kassam liderlerinden Hasan Selame, ağır işkenceler nedeniyle diş kaybı ve görme bozukluğu yaşıyor

Bebekle kurulan bağ, bebeğin dünyasını şekillendiriyor!

Mersin’de “Narkokapan” operasyonu: 112 kişi gözaltına alındı

HÜDA PAR’dan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” mesajı

Van’da Mevlid-i Nebi’ye katılan gençler ve çocuklardan ortak mesaj: Gazze’deki zulüm bitsin artık

Mısır, işgal rejimine çimento sevkiyatını sürdürüyor

Cizreli çocuktan anlamlı bağış: Kumbarasındaki harçlığını Gazze’ye bağışladı

Ramanlı'dan İl Sağlık Müdürü Solmaz'a ziyaret

Diyarbakır'da film gibi kovalamaca

HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları'ndan boykot yapan esnaflara plaket

ABD ve Ukrayna doğal kaynaklar anlaşmasını imzaladı

2025 Yılı Kurban Hizmetleri Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı

Bursa'da kaçak avcılık operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Bazı firmaların eksikleri TOKİ'nin çalışmalarına gölge düşürebiliyor

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda ve hijyen yardımı

BESO Başkanı Çiftçi: Kır düğün salonu sahiplerinin mağduriyeti giderilsin

Mahmud Abbas yönetiminin orman yangınlarına karşı işgale yardım teklifi tepki çekti: "Gazze’de halk işgalci ateşiyle yanarken..."

Şanlıurfa’da polis aracının karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Meclis'te boykot ürünleri satılıyorsa derhal kaldırılmalı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ