-
BIST 100
18040,06%2,67
-
DOLAR
44,82% 0,23
-
EURO
52,75% -0,09
-
GRAM ALTIN
6965,35% 1,07
-
Ç. ALTIN
11213,84% 1,54
Gaziantep Aksa Tufanı'nın zaferini kutladı
-
A+Buyut
-
A-Kucult
7 Ekim 2023'te başlayan Aksa Tufanı sonrası hezimete uğrayan siyonist işgal rejiminin ateşkes imzalamak zorunda kalması üzerine Gaziantep Peygamber Sevdalıları, Gazzeli mücahitlerin zaferini kutladı.
İşgalci siyonistlerin Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de sürdürdüğü soykırımda şehit olanların sayısı 46 bin 758'ye, yaralıların sayısı 110 bin 265'e yükseldi
Gazze Sağlık Bakanlığı, işgalci siyonistlerin 468'inci günde devam ettirdiği saldırılarda Gazze'deki güncel şehit ve yaralı sayısına ilişkin bilgilendirmede bulundu. On binlerce şehit, 100 binden fazla yaralının olduğu Gazze'de, 468'inci günde gelen zafer siyonizmin yıkılışı Gazze'nin kurtuluşu olarak dünya kamuoyunda yer almaya devam ediyor.
Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasının duyurulmasının ardından "Zafer Yürüyüşü" düzenleyen Gaziantep Peygamber Sevdalıları, bu zaferin siyonist işgalin yıkılışına zemin hazırlayacağına vurgu yaptı.
Gaziantep Ulu Cami'nde kılınan yatsı namazının ardından bir araya gelen Peygamber Sevdalıları, Gazze'deki Müslümanların zaferini kutlamak için meydanlara inerek yürüyüş düzenledi.
Büyük bir kalabalığın toplandığı alandan tekbir ve sloganlar eşliğinde yürüyen vatandaşlar, siyonistlerin yenilgisini büyük bir zafer olarak kutladı.
Ulu Cami'inde başlayan yürüyüşün ardından Valiik yanında bulunan meydanda toplanan Gaziantepliler, sevinçlerini tekbir getirerek ortaya koydu.
Gazze'nin zaferini kutlamak için bir araya gelen vatandaşlara HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Gaziantep STK'ları adına Mahmut Kaçmazer birer konuşma gerçekleştirdi.
"Filistin meselesi imanın bir gereğidir"

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, "Bugün, hep birlikte Filistin'in haklı davasına olan inancımızı pekiştirmek ve zafer umudumuzu yeniden canlandırmak için toplandık. Bu topraklarda yıllardır süren adaletsizlik ve zulme rağmen asla umudumuzu kaybetmedik. Bizler barış ve özgürlük için verdiğimiz bu mücadelede haklılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Filistin, binlerce yıllık tarihi ve zengin kültür mirasıyla tanınan bir bölgedir. Bizim için bu topraklar sadece bir yaşam alanı değil, aynı zamanda kimliğimizin ve kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır. Geçmişte yaşadığımız acılar, bugün verdiğimiz mücadelelerin anlamı daha da derinleştirmektedir. Aynı coğrafyayı paylaşan bir kara parçası olarak değil, aynı zamanda imanın bir gereği olarak görüyoruz Filistin davasını." dedi.
"İslam ümmeti utansın"

Mahmut Kaçmazer, "Bu zafer her ne kadar, binlerce kardeşimiz, evladımız şehit olsa da, Vallahi yürekten söylüyorum bunu, her biri cennete Rabbinin rızasını kazanarak giderken, İslam ümmetinin başındaki zeliller utansın. Buna sessiz kalan dünya utansın, Evrensel İnsan Hakları beyannamesini bize yutturmaya kalkan batı utansın. Her bir şehit dünyanın dört bir tarafında binlerce insanın uyanışına, binlerce insanın Rabbi ile tanışmasına ve binlerce insanın yeniden bunu sorgulamasına, zalim batının, emperyalizmin sorgulamasına vesile olmuştur. Allah aşkına söyleyin bana, bu bir zafer değil midir?" ifadelerini kullandı.
Boykota devam edilmesi gerektiği belirtilen açıklamada, Gazze'deki Müslümanların yalnız bırakılmaması ve insani yardımın gönderilme noktasında daha hızlı davranılması gerektiği vurgulandı. Müslümanların kardeşlikten taviz vermemesi gerektiği belirtilen konuşmalarda Gazze'de Müslümanalar asla yalnız bırakılmaması gerektiği kaydedildi.
Etkinlik, Gaziantep Peygamber Sevdalıları Dernek Başkanı Muhammed Ata Yaçin'in yaptığı duanın ardından sona erdi. (İLKHA)
BM’den Gazze raporu: Gazze'de 38 binden fazla kadın ve kız çocuğu katledildi
Barselona'dan yola çıkan Sumud Filosu Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor
Kocaeli'de 13 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Muğla açıklarında 30 düzensiz göçmen kurtarıldı
Ticaret Bakanlığından "domuz derisi" iddialarına açıklama
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Okul saldırılarında yaşanan acı tüm Türkiye'nin acısı
Adalet Bakanlığında görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçları açıklandı
İran: Hürmüz Boğazı'ndan geçişler belirlediğimiz rota ve koordinasyonla gerçekleşecek
Çin doğal gaz tedarikinde Türkmenistan'a yöneldi
İTTİHADUL ULEMA'dan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırılarına ilişkin açıklama
Çin ile Yeni Zelanda arasında keşif uçağı krizi
Pakistan bayraklı tanker Hürmüz Boğazı'nı geçti
Bulgaristan’da seçim öncesi 360 gözaltı
Mersin'de okul saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Nijerya'da yolcu otobüsüne silahlı saldırı: 14 öğrenci kaçırıldı
Eski Tunceli Valisi Sonel, Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına alındı
Zelenskiy, Türkiye’de Putin ile görüşmeye hazır
Jeong: Türkiye ile iş birliği güçleniyor
Bursluluk sınavı belgeleri e-Okul’da
Cizre'de otomobil şarampole yuvarlandı: 4 yaralı
Avrupa'da Rus dronu endişesi
“Yılmaz: Hürmüz’ün açılması barış için kritik”
“Pakistan’dan ABD ve İran’a çağrı”
“Merz: İran-ABD çatışması küresel krize dönüşmemeli”
“47 gün sonra Hürmüz’den ilk yolcu gemisi geçti”
Paris’te Hürmüz Boğazı konferansı: 49 ülke seyrüsefer özgürlüğü için toplandı
Rusya ve Ukrayna, Zaporojye NGS çevresinde geçici ateşkes için UAEA ile çalışıyor
Malatya'da kontrolden çıkan tır karşı şeride geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ve Katar Emiri ile üçlü görüşme gerçekleştirdi
Uşak'ta feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Yükleniyor







