• BIST 100

    15811,53%0,87
  • DOLAR

    43,35% 0,25
  • EURO

    51,27% 0,73
  • GRAM ALTIN

    6944,72% 1,57
  • Ç. ALTIN

    11200,48% 2,32

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Hakem ve Gözlemci Hocalar 2023-2024 Futbol Sezonu Açılış Töreni’nde hakem ve gözlemcilere malzeme desteği verildi. Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir ise sporcuların Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e duydukları sevgiyi dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda Futbol İl Hakem Kurulu, Gaziantep Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri tarafından yapılan açılış törenine Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin, amatör spor federasyonlarının taban birlikleri, hakemler ile gözlemciler katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve ev sahipliğinde yapılan açılış töreninde Gazi şehirde bulunan yerel ile ulusalda kenti temsil eden 100 hakem ve gözlemciye eşofman, ayakkabı ve tişört hediye edildi.
'Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz'
Açılış töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, GBB’de spor denince akan suların durduğunu, her türlü fedakarlığı ve desteği verecek bir yapıda olduklarını aktararak,
“Gece gündüz hizmetinizdeyim. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in çalışmaları ve talimatıyla Gaziantep’in sadece bir kültür, sanayi şehri değil, spor şehri olması için hizmet veriyoruz. 40’a yakın tesis inşa edildi, futbol sahaları oluşturuldu. Çalışmalara da devam edeceğiz. Gaziantep’teki hakem arkadaşlarımız başarılı çalışmalarıyla bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte mücadelemizi devam ettirerek spor şehri hedefimize devam edeceğiz. Bundan sonra da spora desteğimizi devam ettireceğiz. Sporda ayrım yoktur. Bu sebepten dolayı spor birleştiricidir” dedi.
Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin de konuşmasında yoğun çalışmaların sürdüğünü, kurulun 4 aydır yapılan çalışmalarını anlatarak, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bizlerin her zaman yanında olmuştur. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Ne zaman ihtiyaçlarımız olsa Gaziantep Büyükşehir tesisleriyle, malzeme desteğiyle buradaki hakemlerimizin yanında” şeklinde konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ise derneklerinin her sezon başında hakemler için malzeme temin ettiğini söyleyerek, “Bu sene bu konuda bize destek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ilgili daire başkanlığına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gaziantep İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kaftancı, törende eski dönem il hakem kurulu başkanlarına teşekkür ederek yeni dönemde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Salon ve destek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
'Başkan Şahin destek olarak sporcuları mağdur etmedi'
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Başkan Şahin’in amatör kulüplere olumlu bakış tarzı ve taleplerinin hep yerine getirildiği için teşekkür ederek, “Hep yanımızda oldu. Modern sahalara kavuştuk, malzemelerimizin kalitesi arttı ve maddi olarak destek olmaya başlayınca bir nebze olsun kulüplerimiz inanılmaz bir şekilde rahatlamaya başladı. İlk destekleri başkanımızın bakanlık döneminde başlamıştı. Sporcularımız Başkan Şahin’e karşı büyük bir ilgi ve sempati duyuyor. Devamlı destek olarak sporcuları mağdur etmedi. Başkanımızı her gördükleri yerde sporcularımız büyük bir sevgi gösteriyor. Başkanımızdan da sporcularımız bu sevgi ve ilgiyi görüyor' dedi.
'Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz'
Gözegir, Gaziantep’in spor şehri olma yolunda Başkan Şahin öncülüğünde ilerlediğini kaydederek, “Gaziantep gençlerine bu konuda önem verildiğinde neler yapacaklarını başarılarla görüyoruz. Başkan Şahin Bunun için bu şehre ve çocuklara önem verdi. Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz. Tesislerimiz çok kaliteli. Hizmet noktasında gençlerimizi spor alanlarına çekmeliyiz. Biz onları buraya çekemezsek kötü alışkanlıklara yönelebilir. Destekler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ekip çalışmayı sürdürerek Gaziantep’i ileriye taşıyacak” diye konuştu.
Konuşmalar sonrası Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nın hazırladığı hediyeler verildi ve kokteyl düzenlendi.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

ÖİB’nin taşınmaz satışları ve imar planı değişiklikleri onaylandı

UNRWA: Kudüs'teki yıkım "utanç verici"

ABD, Doğu Pasifik’te uyuşturucu iddiasıyla bir gemiye saldırdı

Reuters ifşa etti: Irak'ın petrol parası ABD’de tutuluyor

"Çıkış var, dönüş yok": Siyonist rejimin Refah Sınır Kapısı için planı

Ülke genelinde yağış ve soğuk hava etkili olacak

Yahudi çeteler Doğu Nablus'ta bir camiyi tahrip etti

ABD'den askeri yığınak, siyonist rejimde panik: İran'dan net uyarı

B'Tselem raporu: Filistinli esirler cinsel saldırıya uğruyor, sistematik şekilde aç bırakılıyor

Moskova-Kiev görüşmelerinin ilk turu sonuçsuz kaldı

BM: Gazze'de yerinden edilenlerin barınma krizi en büyük sorun

Şam-PKK/SDG ateşkesinin uzatılmasına dair sinyaller

Nablus'un güneyinde bir Filistinli şehit edildi

İletişim Başkanı Duran'dan Balıkesir'deki depreme ilişkin açıklama

Bakan Yerlikaya: Tüm ekipler saha taramalarına derhal başlamıştır

Pakistan’da çığ felaketi: 9 ölü, 1 yaralı

Hatay’da lastik deposunda çıkan yangın söndürüldü

Filipinler'de askerlere pusu: 4 asker hayatını kaybetti

Balıkesir'de 5.1 büyüklüğünde deprem

Venezuela Meclisinde petrolün ABD şirketlerine peşkeşe onay

Belçika'dan zorunlu askerlik adımı

İzmir’de inşaat sahasında iş makinesi kazası: 1 ölü

Kar yağışı nedeniyle yolları kapanan yerlerde mahsur kalan hastalar hastaneye ulaştırıldı

Pakistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı 71'e yükseldi

Bakan Fidan: Suriye’de ateşkesin bir müddet daha uzatılması gündeme gelebilir

Ağrı Valiliği koordinesindeki ekipler sahada çalışmalar yürüttü

Ağrı'da 77 yaşındaki hasta için ekipler uzun soluklu bir çalışma gerçekleştirdi

Fransa ve İngiltere'den Rus gemisine ortak operasyon

Suriye’de olağanüstü hal sona erdi

Rusya, Ukrayna ve ABD heyetleri ilk kez aynı masada

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


ÖİB’nin taşınmaz satışları ve imar planı değişiklikleri onaylandı

UNRWA: Kudüs'teki yıkım "utanç verici"

ABD, Doğu Pasifik’te uyuşturucu iddiasıyla bir gemiye saldırdı

Reuters ifşa etti: Irak'ın petrol parası ABD’de tutuluyor

"Çıkış var, dönüş yok": Siyonist rejimin Refah Sınır Kapısı için planı

Ülke genelinde yağış ve soğuk hava etkili olacak

Yahudi çeteler Doğu Nablus'ta bir camiyi tahrip etti