• BIST 100

    10888,02%-0,32
  • DOLAR

    42,42% -0,02
  • EURO

    48,91% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5567,20% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9195,44% -0,18

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Hakem ve Gözlemci Hocalar 2023-2024 Futbol Sezonu Açılış Töreni’nde hakem ve gözlemcilere malzeme desteği verildi. Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir ise sporcuların Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e duydukları sevgiyi dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda Futbol İl Hakem Kurulu, Gaziantep Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri tarafından yapılan açılış törenine Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin, amatör spor federasyonlarının taban birlikleri, hakemler ile gözlemciler katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve ev sahipliğinde yapılan açılış töreninde Gazi şehirde bulunan yerel ile ulusalda kenti temsil eden 100 hakem ve gözlemciye eşofman, ayakkabı ve tişört hediye edildi.
'Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz'
Açılış töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, GBB’de spor denince akan suların durduğunu, her türlü fedakarlığı ve desteği verecek bir yapıda olduklarını aktararak,
“Gece gündüz hizmetinizdeyim. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in çalışmaları ve talimatıyla Gaziantep’in sadece bir kültür, sanayi şehri değil, spor şehri olması için hizmet veriyoruz. 40’a yakın tesis inşa edildi, futbol sahaları oluşturuldu. Çalışmalara da devam edeceğiz. Gaziantep’teki hakem arkadaşlarımız başarılı çalışmalarıyla bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte mücadelemizi devam ettirerek spor şehri hedefimize devam edeceğiz. Bundan sonra da spora desteğimizi devam ettireceğiz. Sporda ayrım yoktur. Bu sebepten dolayı spor birleştiricidir” dedi.
Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin de konuşmasında yoğun çalışmaların sürdüğünü, kurulun 4 aydır yapılan çalışmalarını anlatarak, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bizlerin her zaman yanında olmuştur. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Ne zaman ihtiyaçlarımız olsa Gaziantep Büyükşehir tesisleriyle, malzeme desteğiyle buradaki hakemlerimizin yanında” şeklinde konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ise derneklerinin her sezon başında hakemler için malzeme temin ettiğini söyleyerek, “Bu sene bu konuda bize destek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ilgili daire başkanlığına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gaziantep İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kaftancı, törende eski dönem il hakem kurulu başkanlarına teşekkür ederek yeni dönemde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Salon ve destek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
'Başkan Şahin destek olarak sporcuları mağdur etmedi'
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Başkan Şahin’in amatör kulüplere olumlu bakış tarzı ve taleplerinin hep yerine getirildiği için teşekkür ederek, “Hep yanımızda oldu. Modern sahalara kavuştuk, malzemelerimizin kalitesi arttı ve maddi olarak destek olmaya başlayınca bir nebze olsun kulüplerimiz inanılmaz bir şekilde rahatlamaya başladı. İlk destekleri başkanımızın bakanlık döneminde başlamıştı. Sporcularımız Başkan Şahin’e karşı büyük bir ilgi ve sempati duyuyor. Devamlı destek olarak sporcuları mağdur etmedi. Başkanımızı her gördükleri yerde sporcularımız büyük bir sevgi gösteriyor. Başkanımızdan da sporcularımız bu sevgi ve ilgiyi görüyor' dedi.
'Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz'
Gözegir, Gaziantep’in spor şehri olma yolunda Başkan Şahin öncülüğünde ilerlediğini kaydederek, “Gaziantep gençlerine bu konuda önem verildiğinde neler yapacaklarını başarılarla görüyoruz. Başkan Şahin Bunun için bu şehre ve çocuklara önem verdi. Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz. Tesislerimiz çok kaliteli. Hizmet noktasında gençlerimizi spor alanlarına çekmeliyiz. Biz onları buraya çekemezsek kötü alışkanlıklara yönelebilir. Destekler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ekip çalışmayı sürdürerek Gaziantep’i ileriye taşıyacak” diye konuştu.
Konuşmalar sonrası Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nın hazırladığı hediyeler verildi ve kokteyl düzenlendi.

Sudan'da insani kriz derinleşiyor

Taksim’deki metro istasyonları geçici olarak kapatılacak

Yunanistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde OHAL ilan edildi

Adana'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Elazığ’da bariyerlere çarpan kamyonun sürücüsü yaralandı

Venezuela'dan ABD'ye "Cartel de los Soles" tepkisi

ABD İHA'sı görev sırasında Sarı Deniz'e düştü

Macaristan: Bazı Avrupalı liderler Ukrayna'da barışı önlemeye çalışıyor

İletişim Başkanı Duran: İkili iş birliğini güçlendirecek belgeler imzalandı

Tayland’da şiddetli yağışlar sel ve toprak kaymasına yol açtı: 18 ölü, 12 yaralı

Almanya'da kar yağışı sonrası meydana gelen trafik kazasında 3 ölü

Batman-Beşiri yolunda trafiğe kapalı alanda kaza: 6 yaralı

Mardin’de otomobil takla attı: Anne öldü, eşi ve çocuğu yaralandı

Adana’da bir haftada 13 binin üzerinde sürücüye ceza uygulandı

Mardin’de tır ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Mardin'de 11'inci kattan düşen zihinsel engelli çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli’de silah kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

Mısır seçimlerin ikinci turu için sandık başında

Erdoğan: Nükleer güç santrali kurulması konusunda Güney Kore ile görüşmelerimiz sürüyor

Türkiye ile Güney Kore arasında 3 anlaşma imzalandı

Laparoskopik Parsiyel Nefrektomi ile Ağrı'da bir ilk gerçekleştirildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, İletişim Başkanlığını ziyaret etti

DSÖ: Tüberküloz nedeniyle her yıl 1 milyon kişi ölüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee’yi kabul etti

Ağrı’da böbrek tümörü ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi

Rusya-Ukrayna barış sürecinde son durum

Belçika'da 3 günlük genel grev

Ağrı'da gerçekleştirilen operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Van'da artan genç ölümlerine ilişkin HÜDA PAR'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen, öğrencisini işleyen mücevher ustasıdır

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Sudan'da insani kriz derinleşiyor

Taksim’deki metro istasyonları geçici olarak kapatılacak

Yunanistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde OHAL ilan edildi

Adana'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Elazığ’da bariyerlere çarpan kamyonun sürücüsü yaralandı

Venezuela'dan ABD'ye "Cartel de los Soles" tepkisi

ABD İHA'sı görev sırasında Sarı Deniz'e düştü