• BIST 100

    15890,09%0,50
  • DOLAR

    43,37% 0,04
  • EURO

    51,47% 0,34
  • GRAM ALTIN

    7097,20% 2,20
  • Ç. ALTIN

    11326,76% 0,00

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Hakem ve Gözlemci Hocalar 2023-2024 Futbol Sezonu Açılış Töreni’nde hakem ve gözlemcilere malzeme desteği verildi. Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir ise sporcuların Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e duydukları sevgiyi dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda Futbol İl Hakem Kurulu, Gaziantep Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri tarafından yapılan açılış törenine Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin, amatör spor federasyonlarının taban birlikleri, hakemler ile gözlemciler katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve ev sahipliğinde yapılan açılış töreninde Gazi şehirde bulunan yerel ile ulusalda kenti temsil eden 100 hakem ve gözlemciye eşofman, ayakkabı ve tişört hediye edildi.
'Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz'
Açılış töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, GBB’de spor denince akan suların durduğunu, her türlü fedakarlığı ve desteği verecek bir yapıda olduklarını aktararak,
“Gece gündüz hizmetinizdeyim. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in çalışmaları ve talimatıyla Gaziantep’in sadece bir kültür, sanayi şehri değil, spor şehri olması için hizmet veriyoruz. 40’a yakın tesis inşa edildi, futbol sahaları oluşturuldu. Çalışmalara da devam edeceğiz. Gaziantep’teki hakem arkadaşlarımız başarılı çalışmalarıyla bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte mücadelemizi devam ettirerek spor şehri hedefimize devam edeceğiz. Bundan sonra da spora desteğimizi devam ettireceğiz. Sporda ayrım yoktur. Bu sebepten dolayı spor birleştiricidir” dedi.
Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin de konuşmasında yoğun çalışmaların sürdüğünü, kurulun 4 aydır yapılan çalışmalarını anlatarak, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bizlerin her zaman yanında olmuştur. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Ne zaman ihtiyaçlarımız olsa Gaziantep Büyükşehir tesisleriyle, malzeme desteğiyle buradaki hakemlerimizin yanında” şeklinde konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ise derneklerinin her sezon başında hakemler için malzeme temin ettiğini söyleyerek, “Bu sene bu konuda bize destek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ilgili daire başkanlığına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gaziantep İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kaftancı, törende eski dönem il hakem kurulu başkanlarına teşekkür ederek yeni dönemde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Salon ve destek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
'Başkan Şahin destek olarak sporcuları mağdur etmedi'
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Başkan Şahin’in amatör kulüplere olumlu bakış tarzı ve taleplerinin hep yerine getirildiği için teşekkür ederek, “Hep yanımızda oldu. Modern sahalara kavuştuk, malzemelerimizin kalitesi arttı ve maddi olarak destek olmaya başlayınca bir nebze olsun kulüplerimiz inanılmaz bir şekilde rahatlamaya başladı. İlk destekleri başkanımızın bakanlık döneminde başlamıştı. Sporcularımız Başkan Şahin’e karşı büyük bir ilgi ve sempati duyuyor. Devamlı destek olarak sporcuları mağdur etmedi. Başkanımızı her gördükleri yerde sporcularımız büyük bir sevgi gösteriyor. Başkanımızdan da sporcularımız bu sevgi ve ilgiyi görüyor' dedi.
'Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz'
Gözegir, Gaziantep’in spor şehri olma yolunda Başkan Şahin öncülüğünde ilerlediğini kaydederek, “Gaziantep gençlerine bu konuda önem verildiğinde neler yapacaklarını başarılarla görüyoruz. Başkan Şahin Bunun için bu şehre ve çocuklara önem verdi. Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz. Tesislerimiz çok kaliteli. Hizmet noktasında gençlerimizi spor alanlarına çekmeliyiz. Biz onları buraya çekemezsek kötü alışkanlıklara yönelebilir. Destekler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ekip çalışmayı sürdürerek Gaziantep’i ileriye taşıyacak” diye konuştu.
Konuşmalar sonrası Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nın hazırladığı hediyeler verildi ve kokteyl düzenlendi.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Her kaydırma hareketi dijital dopamin salgılıyor, kitap okumak beyne sıkıcı geliyor

Batman’da Özel Eğitimcilerden Net Mesaj: “Bu Oran Sürdürülemez”

Meksika'da futbol maçında silahlı saldırı: 11 ölü

Brent petrol 65,49 dolardan işlem görüyor

Bursa’da kurt, fotokapanlar tarafından görüntülendi

Siyonist rejim, Kalendiya ve Kafr Akab'a saldırdı

Diyarbakır’da yoğun sis etkisini sürdürüyor: Uçuşlar iptal edildi

ABD'nin Venezuela tehditleri sosyal medyayı salladı

Suç örgütüne operasyon: 17 kişi tutuklandı, 10,7 milyar liralık 85 hesap donduruldu

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

ABD’de 8 kişinin bulunduğu özel jet düştü

Filipinler’de 359 kişilik feribot battı: En az 13 ölü

ABD'den İran'a "kısa ve hızlı" saldırı sinyali

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor

Çin'in üst düzey generali ABD'ye nükleer sır sızdırmakla suçlanıyor

Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'da kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor

Suriye ordusu: SDG, Ayn el-Arab'da ateşkesi ihlal etti

Kuzey Ege'de bazı feribot seferleri iptal edildi

Netanyahu: Refah Sınır Kapısı sınırlı olarak açılacak

Balıkesir Sındırgı'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Siyonist rejim saldırıları sürüyor: Gazze'de 2 şehit, çok sayıda yaralı

Trump'tan Kanada çıkışı: Çin tarafından ele geçiriliyor

Akdeniz'de düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı: 50 ölü

Polonya: Rusya, Orta Avrupa ve Doğu Avrupa için tehdit oluşturmaya devam edecek

Mersin’de izinsiz gösterinin ardından yaşanan olayda 1 kişi öldü

Aydın'da otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

Bakan Yardımcısı Kulaklıkaya HAMAS Şura Meclisi Başkanı Derviş ile görüştü

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü binasına EYP’li saldırı: İki şüpheli kaçtı

ABD'de petrol sondaj platformu devrildi: Alevler etrafı sardı

ABD'de şiddetli soğuklar can alıyor: 3 kişinin cesedine ulaşıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Her kaydırma hareketi dijital dopamin salgılıyor, kitap okumak beyne sıkıcı geliyor

Batman’da Özel Eğitimcilerden Net Mesaj: “Bu Oran Sürdürülemez”

Meksika'da futbol maçında silahlı saldırı: 11 ölü

Brent petrol 65,49 dolardan işlem görüyor

Bursa’da kurt, fotokapanlar tarafından görüntülendi

Siyonist rejim, Kalendiya ve Kafr Akab'a saldırdı

Diyarbakır’da yoğun sis etkisini sürdürüyor: Uçuşlar iptal edildi