• BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,20% 0,24
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5429,94% 0,77
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Hakem ve Gözlemci Hocalar 2023-2024 Futbol Sezonu Açılış Töreni’nde hakem ve gözlemcilere malzeme desteği verildi. Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir ise sporcuların Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e duydukları sevgiyi dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda Futbol İl Hakem Kurulu, Gaziantep Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri tarafından yapılan açılış törenine Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin, amatör spor federasyonlarının taban birlikleri, hakemler ile gözlemciler katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve ev sahipliğinde yapılan açılış töreninde Gazi şehirde bulunan yerel ile ulusalda kenti temsil eden 100 hakem ve gözlemciye eşofman, ayakkabı ve tişört hediye edildi.
'Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz'
Açılış töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, GBB’de spor denince akan suların durduğunu, her türlü fedakarlığı ve desteği verecek bir yapıda olduklarını aktararak,
“Gece gündüz hizmetinizdeyim. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in çalışmaları ve talimatıyla Gaziantep’in sadece bir kültür, sanayi şehri değil, spor şehri olması için hizmet veriyoruz. 40’a yakın tesis inşa edildi, futbol sahaları oluşturuldu. Çalışmalara da devam edeceğiz. Gaziantep’teki hakem arkadaşlarımız başarılı çalışmalarıyla bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte mücadelemizi devam ettirerek spor şehri hedefimize devam edeceğiz. Bundan sonra da spora desteğimizi devam ettireceğiz. Sporda ayrım yoktur. Bu sebepten dolayı spor birleştiricidir” dedi.
Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin de konuşmasında yoğun çalışmaların sürdüğünü, kurulun 4 aydır yapılan çalışmalarını anlatarak, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bizlerin her zaman yanında olmuştur. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Ne zaman ihtiyaçlarımız olsa Gaziantep Büyükşehir tesisleriyle, malzeme desteğiyle buradaki hakemlerimizin yanında” şeklinde konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ise derneklerinin her sezon başında hakemler için malzeme temin ettiğini söyleyerek, “Bu sene bu konuda bize destek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ilgili daire başkanlığına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gaziantep İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kaftancı, törende eski dönem il hakem kurulu başkanlarına teşekkür ederek yeni dönemde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Salon ve destek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
'Başkan Şahin destek olarak sporcuları mağdur etmedi'
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Başkan Şahin’in amatör kulüplere olumlu bakış tarzı ve taleplerinin hep yerine getirildiği için teşekkür ederek, “Hep yanımızda oldu. Modern sahalara kavuştuk, malzemelerimizin kalitesi arttı ve maddi olarak destek olmaya başlayınca bir nebze olsun kulüplerimiz inanılmaz bir şekilde rahatlamaya başladı. İlk destekleri başkanımızın bakanlık döneminde başlamıştı. Sporcularımız Başkan Şahin’e karşı büyük bir ilgi ve sempati duyuyor. Devamlı destek olarak sporcuları mağdur etmedi. Başkanımızı her gördükleri yerde sporcularımız büyük bir sevgi gösteriyor. Başkanımızdan da sporcularımız bu sevgi ve ilgiyi görüyor' dedi.
'Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz'
Gözegir, Gaziantep’in spor şehri olma yolunda Başkan Şahin öncülüğünde ilerlediğini kaydederek, “Gaziantep gençlerine bu konuda önem verildiğinde neler yapacaklarını başarılarla görüyoruz. Başkan Şahin Bunun için bu şehre ve çocuklara önem verdi. Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz. Tesislerimiz çok kaliteli. Hizmet noktasında gençlerimizi spor alanlarına çekmeliyiz. Biz onları buraya çekemezsek kötü alışkanlıklara yönelebilir. Destekler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ekip çalışmayı sürdürerek Gaziantep’i ileriye taşıyacak” diye konuştu.
Konuşmalar sonrası Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nın hazırladığı hediyeler verildi ve kokteyl düzenlendi.

Mardin’deki feci yangında bir çocuk daha hayatını kaybetti

İran: Pakistan ile Afganistan arasındaki ihtilafın çözümüne yardımcı olmaya hazırız

Batman Umut Kervanı'ndan profesyonel arama kurtarma eğitimi atağı

Henüz toparlanamayan Filipinler'e, yeni bir tayfun ulaştı

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma: Kitapların değil, telefonların kölesi olduk!

Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem

Çin yeni test uydularını fırlattı

Amerikalılar, hükümet kapanmasından kimleri sorumlu tutuyor?

Balıkesir'de korkutan deprem

Kassam Tugayları: Refah'taki çatışmaların sorumlusu işgaldir ve sözlüğümüzde teslim olmak yoktur

Malezya açıklarında göçmen faciası: Yüzlerce kişi kayıp

Japonya'da 6,7 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı

Ensarullah, siyonist casus şebekesini çökertti

İŞKUR, 10 ayda 1 milyon 298 bin kişiye iş buldu

Şırnak'ta fıstık hasadı: Fıstık bahçeleri üreticilere yeni gelir kapısı açtı

ABD'de ambulans helikopter düştü: Bir ölü 2 yaralı

Güney Kore açıklarında balıkçı teknesi battı: 2 ölü 3 kayıp

Refah’ta tünelde şehit düşen 6 Kassam mücahidi için cenaze töreni

İslami Cihad: Gazze'de uluslararası bir gücün kurulması kabul edilemez

Merkez Bsından 500 ve 1000 TL'lik banknot açıklaması

"Dernek" görünümünde kumar operasyonu: 14 gözaltı

"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Kocaeli'de 7 kamu görevlisi geçici olarak görevden uzaklaştırıldı

Meteoroloji’den uyarı: Bazı illerde sağanak bekleniyor

Norveç, Rum kesimine silah ambargosunu kaldırdı

Kamboçya ve Tayland sınır bölgelerindeki ağır silahları geri çekmeye başladı

Rus güçleri cephede ilerliyor

Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde deprem

Siyonist rejim Suriye'ye saldırdı, köylerde yol kontrol noktaları kurdu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Mardin’deki feci yangında bir çocuk daha hayatını kaybetti

İran: Pakistan ile Afganistan arasındaki ihtilafın çözümüne yardımcı olmaya hazırız

Batman Umut Kervanı'ndan profesyonel arama kurtarma eğitimi atağı

Henüz toparlanamayan Filipinler'e, yeni bir tayfun ulaştı

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma: Kitapların değil, telefonların kölesi olduk!

Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem

Çin yeni test uydularını fırlattı