• BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
20 Kasım 2023, Pazartesi 16:35
Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Büyükşehir’den futbol hakemi ve gözlemcilere malzeme desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Hakem ve Gözlemci Hocalar 2023-2024 Futbol Sezonu Açılış Töreni’nde hakem ve gözlemcilere malzeme desteği verildi. Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir ise sporcuların Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e duydukları sevgiyi dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda Futbol İl Hakem Kurulu, Gaziantep Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri tarafından yapılan açılış törenine Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin, amatör spor federasyonlarının taban birlikleri, hakemler ile gözlemciler katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve ev sahipliğinde yapılan açılış töreninde Gazi şehirde bulunan yerel ile ulusalda kenti temsil eden 100 hakem ve gözlemciye eşofman, ayakkabı ve tişört hediye edildi.
'Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz'
Açılış töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, GBB’de spor denince akan suların durduğunu, her türlü fedakarlığı ve desteği verecek bir yapıda olduklarını aktararak,
“Gece gündüz hizmetinizdeyim. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her kademesinde her türlü desteği veriyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in çalışmaları ve talimatıyla Gaziantep’in sadece bir kültür, sanayi şehri değil, spor şehri olması için hizmet veriyoruz. 40’a yakın tesis inşa edildi, futbol sahaları oluşturuldu. Çalışmalara da devam edeceğiz. Gaziantep’teki hakem arkadaşlarımız başarılı çalışmalarıyla bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte mücadelemizi devam ettirerek spor şehri hedefimize devam edeceğiz. Bundan sonra da spora desteğimizi devam ettireceğiz. Sporda ayrım yoktur. Bu sebepten dolayı spor birleştiricidir” dedi.
Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin de konuşmasında yoğun çalışmaların sürdüğünü, kurulun 4 aydır yapılan çalışmalarını anlatarak, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bizlerin her zaman yanında olmuştur. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Ne zaman ihtiyaçlarımız olsa Gaziantep Büyükşehir tesisleriyle, malzeme desteğiyle buradaki hakemlerimizin yanında” şeklinde konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ise derneklerinin her sezon başında hakemler için malzeme temin ettiğini söyleyerek, “Bu sene bu konuda bize destek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ilgili daire başkanlığına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gaziantep İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kaftancı, törende eski dönem il hakem kurulu başkanlarına teşekkür ederek yeni dönemde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Salon ve destek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
'Başkan Şahin destek olarak sporcuları mağdur etmedi'
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Başkan Şahin’in amatör kulüplere olumlu bakış tarzı ve taleplerinin hep yerine getirildiği için teşekkür ederek, “Hep yanımızda oldu. Modern sahalara kavuştuk, malzemelerimizin kalitesi arttı ve maddi olarak destek olmaya başlayınca bir nebze olsun kulüplerimiz inanılmaz bir şekilde rahatlamaya başladı. İlk destekleri başkanımızın bakanlık döneminde başlamıştı. Sporcularımız Başkan Şahin’e karşı büyük bir ilgi ve sempati duyuyor. Devamlı destek olarak sporcuları mağdur etmedi. Başkanımızı her gördükleri yerde sporcularımız büyük bir sevgi gösteriyor. Başkanımızdan da sporcularımız bu sevgi ve ilgiyi görüyor' dedi.
'Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz'
Gözegir, Gaziantep’in spor şehri olma yolunda Başkan Şahin öncülüğünde ilerlediğini kaydederek, “Gaziantep gençlerine bu konuda önem verildiğinde neler yapacaklarını başarılarla görüyoruz. Başkan Şahin Bunun için bu şehre ve çocuklara önem verdi. Spor şehri olma konusunda hep ileri gidiyoruz. Tesislerimiz çok kaliteli. Hizmet noktasında gençlerimizi spor alanlarına çekmeliyiz. Biz onları buraya çekemezsek kötü alışkanlıklara yönelebilir. Destekler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ekip çalışmayı sürdürerek Gaziantep’i ileriye taşıyacak” diye konuştu.
Konuşmalar sonrası Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nın hazırladığı hediyeler verildi ve kokteyl düzenlendi.

EHAD: Hafızlar, Kur’an’ın yaşayan muhâfızları

15 yıldır düzenlenen 'Umre Ödülü Siyer Yarışması'nda kayıtlar devam ediyor

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den üç aylar mesajı: İbadet, dayanışma ve dua ön planda olmalı

Ankara'da "Ümmete Barış Kudüs'e Özgürlük" temalı program düzenlendi

Belediye Başkanı Taşkın'dan üç aylar mesajı

Üç aylar Eyüpsultan Camii'nde dualarla karşılandı

MSB'den "Kanlı Noel" mesajı

Gazze İçişleri Bakanlığı’ndan uyarı: Kışla birlikte insani felaket derinleşiyor

Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Engin: Dualarımız Gazze ve mazlum coğrafyalar için

Gabar’da 100 bin fidan hedefiyle yeşil seferberlik başladı

"İyilik Elçisi Projesi" gençlere yardımlaşma ve tarih bilinci aşılıyor

TBMM’de bu hafta "11. Yargı Paketi" görüşülecek

Turistik Doğu Ekspresi yeniden yollarda

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş: Üç aylar, günahlarımız için af dileme fırsatıdır

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: ABD’nin Venezuela'ya müdahalesi, insani felakete yol açabilir

İşgal rejimi Batı Şeria’da baskın ve alıkoymalarını sürdürüyor

Son iki haftada FETÖ’ye yönelik operasyonlarda 76 şüpheli yakalandı

Umut Kervanı 25 Aralık’ta Sudan yolcusu 

HAKSİAD Genel Başkanı Turgut: Güçlü toplum olmadan güçlü devlet olmaz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Azerbaycan’a gidiyor

Hendek ve Marmara’ya yeni adalet binaları geliyor

UNRWA: Gazze’de yaşlılar ve engelliler hayati risk altında

IPARD-III kapsamında 156 yerel eylem grubuna 2,2 milyar lira hibe desteği

21 Aralık: Neden yılın en uzun gecesi?

Yargıtay'dan pitbull cinsi köpek için emsal karar

Millî Savunma Bakanı Güler: israilin ihlalleri süreci zora sokuyor

Şubat 2025’te Türkiye ve Dünya gündemi: Diplomasi, iç politik gelişmeler ve bölgesel krizler

ABD, Venezuela açıklarında ikinci ticari gemiye el koydu

Kurum: Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz çalıştık

Kırsalda büyük destek: 2,2 milyar TL hibe 

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


EHAD: Hafızlar, Kur’an’ın yaşayan muhâfızları

15 yıldır düzenlenen 'Umre Ödülü Siyer Yarışması'nda kayıtlar devam ediyor

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den üç aylar mesajı: İbadet, dayanışma ve dua ön planda olmalı

Ankara'da "Ümmete Barış Kudüs'e Özgürlük" temalı program düzenlendi

Belediye Başkanı Taşkın'dan üç aylar mesajı

Üç aylar Eyüpsultan Camii'nde dualarla karşılandı

MSB'den "Kanlı Noel" mesajı