• BIST 100

    9102,02%-1,02
  • DOLAR

    39,56% 0,13
  • EURO

    45,45% 0,22
  • GRAM ALTIN

    4282,67% 0,05
  • Ç. ALTIN

    6910,88% -0,44
GÜNDEM
Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlık görevine Abdulkadir Koçer seçildi
26 Ekim 2023 04:20
SON GÜNCELLEME: 01 Ocak 0001 12:00
Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlık görevine Abdulkadir Koçer seçildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlık görevine Abdulkadir Koçer seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi görev dağılımını yaptı ve Abdulkadir Koçer’i İcra Komitesi Başkanı olarak seçti.
19 Ekim 2023 tarihinde ilimizdeki oda ve borsalarda yapılan seçimler neticesinde belirlenen TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri kendi aralarında seçim yaparak oy birliği ile Abdulkadir Koçer’i başkan olarak seçti. GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Özdurak ve GTO Genel Sekreteri Hasan Baran Uçaner’in doğal üye olduğu 17 kişilik İcra Komitesinde İbrahim Acıoğlu, Kaan Özmen, Enver Koçak ve A. Deniz Altınbaş ise Başkan Yardımcısı olarak seçildi.
TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimini değerlendiren GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Özdurak, GTO Yönetim Kurulu olarak gençlere her zaman güvendiklerini ve Gaziantep için yürütecekleri her çalışmada, her projede arkalarında olacaklarını söyledi.
Özdurak, “Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla 81 ilde oluşturulan bu kurullar Türkiye’nin en büyük girişimci ağı. GTO olarak koordinasyonunu yürüttüğümüz Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu ile birlikte ilimizde girişimcilik kültürünü geliştirecek, gençlere rol model olacak faaliyetler ve projeler ile şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Abdulkadir Koçer ise Gaziantep’in genç iş insanları olarak girişimcilik kültürünü yaşatmak ve devraldıkları bayrağı daha yükseğe taşımak için azimle çalışacaklarını belirterek şunları söyledi: “Genç Girişimciler Kurulu başkanlık bayrağını devraldığım Sayın Sinan Köksüzer’e ve tüm İcra Komitesi üyelerine bugüne kadar şehrimiz için yaptıkları çalışmalardan, hayata geçirdikleri projelerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkan Yardımcılarımla, İcra Komitesi Üyelerimle ve tüm Genç Girişimciler Kurulu Üyesi arkadaşlarımla birlikte hedefimiz devraldığımız bu bayrağı çok daha yukarılara taşımak Bunu da tek vücut halinde, birlik ve beraberlik içerisinde takım ruhuyla yapacağız. Gaziantep, ülkemizin en önemli ticaret ve girişimcilik merkezlerinden birisi Dolayısıyla TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulunun yürüteceği faaliyetler daha da önem kazanıyor. Bunun sorumluluğu ve bilinciyle bu kentin girişimcilik kültürünü yaşatmak, gelecek nesillere taşımak adına azimle çalışacağız” dedi.
Yapılan seçimlerin sonucuna göre TOBB Gaziantep Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Asıl üyeler: Abdulkadir Koçer, İbrahim Acıoğlu, Kaan Özmen, Enver Koçak, A. Deniz Altınbaş, Aykut Yorguner, Barış Uslu, Muhammet Öcük, Ünal Çevik, İsmail F. Eryoldaş, Ahmet Gökhan Çelenk, Nurettin Tan, Tamer Tabur, Hüseyin Polat, Mehmet Furkan Türkmen Yedek üyeler: Salih Ceylan, Yusuf Açıkkol, Dila Alpay, Mehmet Gürsel, İbrahim Uğur Altın, İbrahim Güngör, Gökhan Çelik, Burhan Kalkan, Hüseyin Kolukısa, Mert Tutak, Muhammed Nabi Polat, Veysel Karani Çöçel, Ömer Dağlı, Zübeyde Akkuş, Murat Özkınacı.

Hatay'da 3.9 büyüklüğünde deprem

Hizbullah: Bu süreçte tarafsız değiliz, İran'ın yanındayız

 Benzin ve motorine zam geliyor

İran'dan Kanal 14'e tahliye emri: Netanyahu'nun propaganda kanalı ve teröre destek veren bir merkez

Gazze'de can kaybı 55 bin 706'ya yükseldi

Dolmuş ve otomobil çarpıştı. 5 yaralı

BM: israil'in saldırılarının kitlesel insan göçü gibi bölgesel etkisinden endişeliyiz

Muğla açıklarında44 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muş'ta uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Venezuela Devlet Başkanı Maduro: Netanyahu durdurulmalı

Lübnan Cumhurbaşkanı Avn: israil Lübnan topraklarından çekilmeli

March To Gaza heyetinden Faruk Dinç’e geçmiş olsun ziyareti

Mardin Kalesi çevresinde orman yangını: İki ayrı noktada alevler yükseldi

Sakarya'da 19 kilogram skunk ele geçirildi: 1 tutuklama

Mangal, her yıl yüzlerce hektar ormanı kül ediyor!

Malatya'da depremzedelerin kura heyecanı

HÜDA PAR heyetinden Tarsus medyasına ziyaret

HÜDA PAR: Açılan alan sonrası dönemde Kürtleri yozlaştırma projeleri devreye sokulmak isteniyor

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz: Başka gazeteler kapanmadan yerel basın desteklenmeli

Filistin Diplomasi Merkezi’nden Milletvekili Dinç'e geçmiş olsun ziyareti 

Balıkesir'de orman yangını

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonunda tüm şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmayı, hedefliyoruz

BM: 2 milyon Suriyeli ülkelerine geri döndü

Mardin’de tarihi silueti bozan yapıların yıkımı devam ediyor

Devrim Muhafızları, işgal rejimine yönelik yeni bir füze ve İHA saldırı süreci başlattıklarını duyurdu

Yemen'de kabileler Gazze ve İran için genel seferberlik ilan etti

Kazakistan ve Azerbaycan'dan ortak deniz tatbikatı

Trump'tan "ABD İran'a saldırmaya hazırlanıyor" iddiasına yanıt

Merkez Bsı rezervleri 159,3 milyar dolara yükseldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Hatay'da 3.9 büyüklüğünde deprem

Hizbullah: Bu süreçte tarafsız değiliz, İran'ın yanındayız

 Benzin ve motorine zam geliyor

İran'dan Kanal 14'e tahliye emri: Netanyahu'nun propaganda kanalı ve teröre destek veren bir merkez

Gazze'de can kaybı 55 bin 706'ya yükseldi

Dolmuş ve otomobil çarpıştı. 5 yaralı

BM: israil'in saldırılarının kitlesel insan göçü gibi bölgesel etkisinden endişeliyiz