• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,44% -0,10
  • EURO

    43,53% -0,41
  • GRAM ALTIN

    3973,14% -2,37
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

Gaziantep Valisi Çeber: 'Emeklerinden dolayı Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür ediyoruz'

GÜNDEM 3.11.2023 14:50:04 0
Gaziantep Valisi Çeber:

Gaziantep Valisi Çeber: 'Emeklerinden dolayı Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür ediyoruz'

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Oğuzeli ilçesi kırsal Yazılı Mahallesi’nde 75 günde tamamlan Beşiktaş İlkokulu için emeklerinden dolayı Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür etti.
Beşiktaş Kulübü tarafından 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yaptırılan okulların açılışı gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu bağlamda Gaziantep’in Oğuzeli ilçesi kırsal Yazılı Mahallesi’nde 75 günde tamamlan Beşiktaş İlkokulu’nun açılışı da düzenlenen törenle yapıldı. Törene Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ, siyah-beyazlı yöneticiler, Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar Koyun, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve vatandaşlar katıldı.

'Emeklerinden dolayı Beşiktaş Kulübü’ne çok teşekkür ediyoruz'
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yapılan hizmetin ve okulun önemine vurgu yaparak, 'Bugün gerçekten çok önemli ve güzel bir program için buradayız. Bugün sadece bir okul açmıyoruz. Bu binaya bakınca bu memleketin ne kadar asil, bu milletin ne kadar asil bir millet olduğunu görüyoruz. Bu yapılan hizmet tüm kurumlarımızla, STK’larımızla, tüm vatandaşlarımızla ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gösteriyor. Beşiktaş İlkokulu’nun öğrencilerimize, öğretmenlerimize, mahallemize, kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Emeklerinden dolayı Beşiktaş Kulübü’ne çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi öğrencilerle ’kartal pençesi’ yaptı
Konuşmaların ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, protokol üyelerine plaket takdim etti. Plaket takdimi sonrası Çebi ve protokol üyeleri, kurdele keserek Beşiktaş İlkokulu’nun açılışını gerçekleştirdi. Heyet, daha sonra okulu gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Çebi ve beraberindeki protokol, öğrencilere çanta hediye etti. Bu esnada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin öğrencilerle ’Kartal Pençesi’ yapması ve ’Beşiktaş’ tezahüratlarında bulunması ise renkli görüntüler oluşturdu.

Rusya ve Kuzey Kore arasında Tumen Nehri üzerinde köprü inşasına başlandı

Trump ulusal güvenlik danışmanını kovdu

Gazze'den dünyaya "çocukların açlıktan ölmemesi" için çağrı

Filipinler'de otobüs kazası: 12 ölü

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Rus gazının Türk Akımı üzerinden Avrupa'ya ihracatı yüzde 13 arttı

Diyarbakır'da çatının uçma anı kameraya yansıdı

ABD-İran görüşmeleri ertelendi

Selden etkilenen Somali için acil yardım çağrısı

1 Mayıs olaylarında 384 kişi gözaltına alındı

Fırtına Diyarbakır’da maddi hasara yol açtı

Muğla açıklarında 12 düzensiz göçmen yakalandı

Çin'den BRICS ülkelerine işbirliğini güçlendirme çağrısı

Batman’da şiddetli fırtınada ağaç devrildi, park halindeki araç hasar gördü

BM: Esad rejiminin çöküşünden bu yana 1,4 milyondan fazla Suriyeli evlerine döndü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ