• BIST 100

    16345,82%-0,38
  • DOLAR

    43,60% 0,16
  • EURO

    51,57% 0,37
  • GRAM ALTIN

    6942,61% 3,13
  • Ç. ALTIN

    11654,37% 0,11

Gaziantep’te 4 mahallede yüzlerce aracın lastiği bıçaklandı

05 Ocak 2024, Cuma 12:20
05 Ocak 2024, Cuma 12:20
Gaziantep’te 4 mahallede yüzlerce aracın lastiği bıçaklandı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Gaziantep’te 4 mahallede yüzlerce aracın lastiği bıçaklandı

Gaziantep’te gece saatlerinde yüzlerce aracın lastiği bir şahıs tarafından bıçaklandı. Şahsın araç lastiklerini bıçaklama anları güvenlik kameralarına yansırken, sabah uyanan araç sahipleri karşılaştıkları manzara sonrası şok yaşadıklarını söyledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olay, gece saat 04.00 sıralarında Şahinbey ilçesine bağlı Yeditepe, Binevler, 23 Nisan ve Konak mahallerinde yaşandı. İddiaya göre, bir elinde poşet diğer elinde de bıçak olan bir şahıs, 4 mahallede park halinde bulunan 100’ü aşkın aracın lastiğini tek tek bıçakladı. Şüpheli, bazı araçların tüm lastiklerini bıçaklarken, bazı araçların ise 2 ya da 1’er lastiğini bıçaklayarak bölgeden uzaklaştı.

Araçların lastiklerinin bıçaklanma anı güvenlik kameralarında
Şüpheli şahsın bilinmeyen bir nedenle araçların lastiklerini bıçaklama anları ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir elinde poşet diğer elinde de bıçak olan şahsın etrafını gözetledikten sonra araçların lastiklerini bıçaklama anları güvenlik kameralarına yansıdı. Daha sonrasında bölgeden uzaklaşan şahsın bu şekilde 100-150 aracın lastiğini bıçakladığı öğrenildi.

Sabah uyanan araç sahipleri şok yaşadı
Yaşanan olayın ardından işlerine gitmek için sabah erken uyanan araç sahipleri ise şok manzara ile karşılaştı. Araçlarının başına gelen vatandaşlar, soğuk hava nedeniyle lastiklerinin havasının inmiş olabileceğini düşünürken araç lastiklerinin bıçaklandığını fark etti. Olay sonrası ne yapacağını şaşıran yüzlerce mağdur vatandaş polis ekiplerin ihbarda bulundu.

Araç sahipleri anlam veremedikleri olaya tepki gösterdi
Yaşananlara tepki gösteren Ahmet Ali isimli vatandaş, 'Sabah işe gitmek için aracın başına geldim ve aracımın 4 lastiğinin de bıçaklandığını gördüm. Sağa sola baktığımızda diğer komşuların araçlarında da aynı durumun olduğunu gördük' dedi.

'İki aracımın da 2’şer lastiği bıçaklanmış'
Cevdet Ayaz isimli vatandaş ise, 'Sabah kalktığımızda araçlarımızı bu şekilde bulduk. Benim iki aracımın da 2’şer lastiği bıçaklanmış. Bu durumdan çok rahatsız olduk. Bu şekilde bölgede çok fazla araç olduğu söyleniyor. Kimin yaptığı ile ilgili fikrimiz yok, suçluların bulunmasını ve gereken cezayı almasını istiyoruz. Araç lastiklerine bıçaklanmış, çok sayıda mağdur var. Yapan kişi neye, kime sinirlenmiş, neden böyle bir şey yapmış bilmiyoruz ama şikayetçiyiz' ifadelerini kullandı.

'Aşağı indiğimde araç lastiklerimin bıçaklandığını gördüm'
Mehmet Hayri Yolalmaz ise, 'Aşağı indiğimde araç lastiklerimin bıçaklandığını gördüm. Önce havasının indiğini ya da patladığını düşündüm ama sonrasında bıçak izlerini gördüm. Çevrede de çok sayıda aracın aynı durumda olduğunu fark ettim. Sonrasında da polisi arayarak şikayetçi oldum. Bu şekilde en az 100 aracın olduğu söyleniyor' diye konuştu.

Geniş çaplı soruşturma ve çalışma başlatıldı
Araç sahiplerinin şikayetlerinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayı gerçekleştiren şahsı yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Rusya'dan Ukrayna'daki enerji tesislerine saldırı

ABD ve Hindistan geçici ticaret anlaşmasında uzlaşıya vardı

İspanya'dan 5 maddelik sosyal medya planı: Denetimler artırılıyor

Orban: AB birliklerini Ukrayna'ya göndermek, Rusya ile doğrudan çatışma anlamına gelir

Fransa'dan sonra Kanada da Grönland'da konsolosluk açtı

Suriye ile Suudi Arabistan arasında çeşitli anlaşmalar imzalandı

Gazze Sağlık Bakanlığı: Sağlık sistemi çökme noktasında, binlerce hasta ve yaralının durumu belirsiz

Konya’da yasa dışı silah operasyonu: 6 şüpheli tutuklandı

Konya'da “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” programı yapıldı

Konya’da organize suç örgütüne oeprasyon: 25 şüpheli tutuklandı

Mardin’de otomobil ile tır çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Japonya'da kar 4,5 metreyi aştı: 45 ölü, 500’den fazla yaralı

El Cezire 17. Forumu Doha’da Başladı

Siirt’te ilk kez düzenlenen ekonomi zirvesinde Yılmaz’dan yatırım çağrısı

Japonya erken seçim için sandık başına gidiyor

Kavan: Bir dil resmi ya da eğitim dili olmazsa kaybolmaya mahkumdur

Irak, Suriye’den 2 bin 250 DAİŞ’i teslim aldı

ABD'den İran'a yönelik yeni gümrük vergisi

Bursa Kuzey Çevre Otoyolu Projesi masaya yatırıldı

Dörtyol FSRUda kapasite iki katına çıkarılacak

Duran: Gazze’de yaşananlar, uluslararası sistemin iflasını gözler önüne seriyor

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan hükümlü yakalandı

Filistin Alimler Birliği'nden Seyda Feyzullah Konyevi’ye ziyaret

Bolat: Çin ile daha dengeli ve sürdürülebilir ticareti hedefliyoruz

Karabük'te trafik kazası: 5 yaralı

Bakan Tunç gençlerle meclis simülasyonunda buluştu

Hakkâri için çığ riski uyarısı

Rusya: Ukrayna'da bir haftada 8 yerleşim yerini ele geçirdik

ANFİDAP’tan ABD Büyükelçiliği önünde “Hangi Ateşkes” protestosu

ABD'den Ukrayna'ya askeri ekipman satışı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Rusya'dan Ukrayna'daki enerji tesislerine saldırı

ABD ve Hindistan geçici ticaret anlaşmasında uzlaşıya vardı

İspanya'dan 5 maddelik sosyal medya planı: Denetimler artırılıyor

Orban: AB birliklerini Ukrayna'ya göndermek, Rusya ile doğrudan çatışma anlamına gelir

Fransa'dan sonra Kanada da Grönland'da konsolosluk açtı

Suriye ile Suudi Arabistan arasında çeşitli anlaşmalar imzalandı

Gazze Sağlık Bakanlığı: Sağlık sistemi çökme noktasında, binlerce hasta ve yaralının durumu belirsiz