• BIST 100

    9185,9%-1,65
  • DOLAR

    39,54% 0,16
  • EURO

    45,50% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4308,22% 0,18
  • Ç. ALTIN

    6938,21% 0,13

Gaziantep’te bin 27 çocuk için sünnet şöleni

01 Mayıs 2023, Pazartesi 07:55
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Gaziantep’te bin 27 çocuk için sünnet şöleni
Tarih: 07:55 - 01 Mayıs 2023
Güncelleme: 12:00 - 01 Ocak 0001

Gaziantep’te bin 27 çocuk için sünnet şöleni

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bin 27 çocuk için ‘Sünnet Şöleni’ düzenlendi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, daha önce Gaziantep Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle sünnet ettirilen bin 27 çocuk için ‘Sünnet Şöleni’ düzenlendi. Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen şölende, bin 27 çocuk için çeyrek altın ve bisiklet dağıtımı yapılırken, kurulan özel oyun parkında sihirbazlık ve çeşitli sahne gösterileri organize edildi.

'Çocuklarımızı güzel yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz'
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklara sünneti öğretmek, onları güzel yetiştirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Bugün yaşanan sorunlara baktığımızda, dünyanın geldiği sorunlara baktığımızda sünnetten uzaklaştıkça, mutsuz oluyoruz. Kur’an’dan uzaklaştıkça huzursuz oluyoruz. Sağlığımızı kaybediyoruz. O yüzden sevgili peygamberimiz güzel ahlaktır ve biz biliyoruz ki bu dünya büyük bir sınavdır. Bu sınavı geçip cennette buluşmak istiyoruz. Gaziantep’teki bütün belediye başkanlarımız; hayırda yarışıyor, güzellikte yarışıyor. Doğumdan ölüme yaşama dokunmada yarışıyor. Gönül belediyeciliğinde yarışıyor” dedi.
Çocukları hijyenik şartlarda, sağlıklı şehrin şartlarında sünnet ettiklerini ifade eden Başkan Şahin, “Hep birlikte çok güzel çalışma yapıldı. Sünnet çocuklarımıza hediyeleşmek sünnet dedik ve bisikletler hediye ediyoruz. Güle güle kullanın” şeklinde konuştu.

Vali Davut Gül’den çocuklara forma müjdesi
Gaziantep Valisi Davut Gül ise organizasyondan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkürlerini sunarak, 'Bin 27 tane evladımız var. Bunların spor yapabilmeleri için Gaziantep spor formalarını da biz hediye edeceğiz, hayırlı uğurlu olsun. Sayın Fatma Şahin öncülüğünde Gaziantep’in spor şehir olması kültür şehri olması daha yaşanabilir bir hale gelmesi için sizlerle birlikte çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de, bugün çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Çocuklarımız için çok önemli bir adım atarak, güzel hayırlı bir günde beraberiz. Rabbim mürüvvetlerini göstersin, acılarını göstermesin, bahtları açık olsun. Ülkemizin, milletimizin İslam aleminin bahtı hep iyi olsun, sağ olun, var olun. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in öncülüğünde güzelliğe, mutluluğa tanık oluyoruz. Bir sünnetin ihyasını hep beraber görüyoruz. Yavrularımızın bu mutlu günlerini görüyoruz. Bisikletlerine de hayırla binsinler inşallah” diye konuştu.

Altın fiyatları Fed kararı sonrası geriliyor

Döviz fiyatları ne kadar oldu?

Ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde

İşgalciler, Batı Şeria'da ezan sesini susturmaya çalışıyor

İran, siyonist rejimi yine vurdu

Ev sahibi ile hırsız arasındaki fark: Filistinlilerin toprağa sıkı bağlılığı ve işgalcilerin kaçışı

TBMM komisyon başkanlıkları için yeni seçimler Resmî Gazete'de yayımlandı

Gazze'de yardım bekleyen sivillere saldırı: Dün 50, bugün 16 şehit

DMM: İran'ı vuran israil uçaklarının İncirlik Üssü'nden kalktığı iddiası asılsızdır

5 bin nüfuslu yerleşim yerlerine belediye kurulabilecek

Avrupa ile İran arasında nükleer görüşmeler cuma günü Cenevre'de

Trump İran toplantısından sonuçsuz çıktı: Güvenlik Konseyi yeniden toplanıyor

Savaşın 7'nci günü: Siyonistlerin saldırıları, İran'ın misillemeleri sürüyor

Müslüman Kardeşler'den İran İslam Cumhuriyeti Rehberine destek mektubu

Merkez Bsı, Haziran ayı faiz kararını açıklayacak

UNRWA: Gazze'de sağlık sistemi kritik seviyede, hayati öneme sahip ilaçlar tükendi

Siyonistlerin işgali altındaki Mescid-i Aksa 6 gündür kapalı

Çanakkale açıklarında 37 düzensiz göçmen yakalandı

Madagaskar'da gıda zehirlenmesi: 17 ölü

Wutip Tayfunu Vietnam'ı vurdu

Çin': israil uluslararası hukuku ihlal ediyor

ABD basını: israil Büyükelçiliği'nde tahliyeler başladı

ANFİDAP: Gazze'deki soykırıma katılan çifte vatandaşlar yargılanmalı

Guterres: israil ve İran arasındaki askeri tırmanıştan derin endişeliyim

Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 3 yaralı

ABD Merkez Bsı politika faizini sabit tuttu

ABD 3. uçak gemisini Orta Doğu'ya gönderiyor

Malatya’da husumetliler arasında silahlı kavga: 1 yaralı

İran siyonistleri ilk defa Hürremşehr füzeleri ile vurdu

Ermenistan Başbakanı Paşinyan Türkiye'ye gelecek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Altın fiyatları Fed kararı sonrası geriliyor

Döviz fiyatları ne kadar oldu?

Ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde

İşgalciler, Batı Şeria'da ezan sesini susturmaya çalışıyor

İran, siyonist rejimi yine vurdu

Ev sahibi ile hırsız arasındaki fark: Filistinlilerin toprağa sıkı bağlılığı ve işgalcilerin kaçışı

TBMM komisyon başkanlıkları için yeni seçimler Resmî Gazete'de yayımlandı