• BIST 100

    10167,26%1,69
  • DOLAR

    40,00% 0,00
  • EURO

    47,10% 0,48
  • GRAM ALTIN

    4273,13% 0,16
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,00

Gaziantep'te toplu sünnet töreni düzenlendi

08 Temmuz 2025, Salı 05:46
08 Temmuz 2025, Salı 05:46
Gaziantep
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, 25 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlenerek çocuklar sünnet edildi.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından özel bir salonda düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sünnet şölenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Göçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç ve sünnet edilen çocukların aileleri katılım sağladı.

Semazenlerin gösterisiyle çocukların ve ailelerin hoş vakit geçirmeleri sağlanırken, katılımcılara sünnet yemeği ikram edildi.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç, "Bugün, 529 yıl önce Sultan ikinci Bayezid tarafından kurulan Vakfın vakfiyesinde yer alan şartının gereği 81 ilde Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen sünnet programında bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu anlamlı günde, 25 evladımızın sünnet merasimini gerçekleştirerek hem köklü geleneklerimizi yaşatmanın hem de hayrı ve bereketi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

"Hal hatır sorma toplumumuzun en değerli hasletlerindendir"

Tunç, yardımlaşma ve dayanışmanın önemine değinerek, "Bilmeliyiz ki yardımlaşma, dayanışma ve hal hatır sorma toplumumuzun en değerli hasletlerindendir. Vakıflar ise iyilikte ve hayırda yarışma ilahi emrinin vücut bulmuş halidir. Vakıflar Genel Müdürlüğümüz, ihtiyaç duyan herkese vakıf kültürü ve geleneğinin gerektirdiği şekilde iyilikte ve hayırda yarışan bir kimlikle hizmet etmektedir. Kurumumuz, bu yarışta tüm vakıflarımızın ve insanlığın en güçlü destekçisidir. Bu tür etkinliklerle geleneklerimizi yaşatmaya vesile olacağız." ifadelerini kullandı.

Dayanışma kültürünün toplumda yer ettiğine vurgu yapan Tunç, "Hep birlikten dayanışmayı, yardımlaşmayı artıracağız. Gönülden gelen bir samimiyet ve gayretle birlik olacağız. Çalışmalarımızın bereketi artıracağını, toplum olarak bağlarımızı güçlendireceğini biliyoruz. Bu bilinç ve inançla tüm memleketlerimizi ve milletimizi bu paha biçilmez birlikteliğe güç vermeye, destek olmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bakan Işıkhan: 5 immünoterapi ilacı geri ödeme listesine alındı

Azerbaycan ile BAE'den Kapsamlı Ekonomik Ortaklık anlaşması

İletişim Başkanlığında görev değişimi

Tayvan’da savaş senaryolu Han Kuang tatbikatı başladı

Trump'ın gümrük tarifesi kararı Lesotho ekonomisini felce uğrattı

Dışişleri Bakanı Fidan, Malezya'ya gidecek

Tır şarampole devrildi: 2 ölü

ABD’de kızamık vakaları 33 yılın zirvesinde

Kanada’da 2 uçak havada çarpıştı: 2 ölü

Kenya'daki protestolarda 31 ölü, 107 yaralı

Ramanlı: Siyonist rejimin amacı, şartlar ne olursa olsun Filistin topraklarındaki işgalini sürdürmektir

Çınar'da yabani domuz sürüsü görüntülendi

ABD'de şiddetli yağışlar sele yol açtı: 3 ölü

Kontrolden çıkan otomobil köprüden uçtu

Siirt’te bitkisel üretim alanlarında hastalık ve zararlı takibi sürüyor

Kırklareli'nde orman yangını

Bursa'da orman yangını

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: 36 bini aşkın hak sahibimizin yuvası ve iş yeri belli oldu

Gazze'de can kaybı 57 bin 680’e yükseldi

Kassam mücahitlerinden art arda başarılı operasyonlar

Suriye'de orman yangını kontrol altına alınamıyor

Ensarullah, işgal bağlantılı bir gemiyi daha batırdıklarını duyurdu

Güney Kore'de sıcak çarpması sonucu 7 ölü

Hamilelik öncesi diş hekimi ziyareti şart!

Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi'de bir araya geliyor

Somali'deki askeri akademiye canlı bomba saldırısı

Bingöl’de 4 bin 314 kök kenevir ele geçirildi

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı'ndan Bahçelievler Mahallesi'ne ziyaret

Rusya, Ukrayna'da ilerleyişin sürdürüyor

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri mezuniyetlerini dua ile taçlandırdı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bakan Işıkhan: 5 immünoterapi ilacı geri ödeme listesine alındı

Azerbaycan ile BAE'den Kapsamlı Ekonomik Ortaklık anlaşması

İletişim Başkanlığında görev değişimi

Tayvan’da savaş senaryolu Han Kuang tatbikatı başladı

Trump'ın gümrük tarifesi kararı Lesotho ekonomisini felce uğrattı

Dışişleri Bakanı Fidan, Malezya'ya gidecek

Tır şarampole devrildi: 2 ölü